Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Апарати за филтер кафе
Апарати за филтер кафе

1 производ

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.499 ден.1.899 ден.
   Iskra CM-108/123 Кафемат за филтер кафеIskra CM-108/123 Кафемат за филтер кафе
     1.499 ден.1.899 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
     Iskra CM-108/123 Кафемат за филтер кафеIskra CM-108/123 Кафемат за филтер кафе
       Апарати за филтер кафе
       • Моќност: 800 W • Резервоар за вода: 1.5l • Гаранција 24 месеци
       1.499 ден.1.899 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
       Iskra CM-108/123 Кафемат за филтер кафеIskra CM-108/123 Кафемат за филтер кафе
         Апарати за филтер кафе
         • Моќност: 800 W • Резервоар за вода: 1.5l • Гаранција 24 месеци
         1.499 ден.1.899 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена