Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Монитори
Монитори

2 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   22.990 ден.
   Mi 2K Gaming Monitor 27 EU
     22.990 ден.Цена
     Mi 2K Gaming Monitor 27 EU
       Mi 2K Gaming Monitor 27 EU Екран за играње 27 инчи Препорачана резолуција: 2560 × 1440 Резолуција: 2560 × 1440 Брзина на реакција: 1ms (IMBC), 4ms (GTG) Стапка на освежување: 165Hz Спектар на бои: 95% DCI-P3, 100% sRGB 16.7 милиони бои HDR: VESA Display HDR™ 400 Контраст: 1000:1 (TYP) Номинална моќност: 35W (TYP), 75W макс. ...
       22.990 ден.Цена
       Mi 2K Gaming Monitor 27 EU
         Mi 2K Gaming Monitor 27 EU Екран за играње 27 инчи Препорачана резолуција: 2560 × 1440 Резолуција: 2560 × 1440 Брзина на реакција: 1ms (IMBC), 4ms (GTG) Стапка на освежување: 165Hz Спектар на бои: 95% DCI-P3, 100% sRGB 16.7 милиони бои HDR: VESA Display HDR™ 400 Контраст: 1000:1 (TYP) Номинална моќност: 35W (TYP), 75W макс. ...
         22.990 ден.Цена
           Монитор - Xiaomi Mi 23.8'' Desktop Monitor 1CМонитор - Xiaomi Mi 23.8'' Desktop Monitor 1C
             8.490 ден.Цена
             Монитор - Xiaomi Mi 23.8'' Desktop Monitor 1CМонитор - Xiaomi Mi 23.8'' Desktop Monitor 1C
               Панорамски поглед од 178°, HD резолуција 1920x1080p, широкоаголен IPS екран |  Брза и бесплатна достава низ цела Македонија| ЕУ верзија | 2 години гаранција
               8.490 ден.Цена
               Монитор - Xiaomi Mi 23.8'' Desktop Monitor 1CМонитор - Xiaomi Mi 23.8'' Desktop Monitor 1C
                 Панорамски поглед од 178°, HD резолуција 1920x1080p, широкоаголен IPS екран |  Брза и бесплатна достава низ цела Македонија| ЕУ верзија | 2 години гаранција
                 8.490 ден.Цена