Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Фитнес производи и справи за вежбање
Фитнес

533 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  10.999 ден.11.999 ден.
  Детски Велосипед EXPLORER MAG244Детски Велосипед EXPLORER MAG244
  • Ново
   10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
   Детски Велосипед EXPLORER MAG244Детски Велосипед EXPLORER MAG244
   • Ново
    Детски велосипеди
    бренд : еxplorer боја: бела, роза материјал: челик тип: v-brake  димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 13'' број на брзини: 18 висина на возач: 142-165cm  (24'')
    10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
    Детски Велосипед EXPLORER MAG244Детски Велосипед EXPLORER MAG244
    • Ново
     Детски велосипеди
     бренд : еxplorer боја: бела, роза материјал: челик тип: v-brake  димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 13'' број на брзини: 18 висина на возач: 142-165cm  (24'')
     10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
     • Ново
      11.499 ден.12.499 ден.
      Детски Велосипед VISITOR FOX248Детски Велосипед VISITOR FOX248
      • Ново
       11.499 ден.12.499 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
       Детски Велосипед VISITOR FOX248Детски Велосипед VISITOR FOX248
       • Ново
        Детски велосипеди
        бренд : visitor боја : црна, плава  материјал : челик  тип : v-brake  димензија : 24 inch возраст на детето : од 10 до 12 години  врој на брзини : 18 висина на возач :  132-155 см големина на рам : 13 inch
        11.499 ден.12.499 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
        Детски Велосипед VISITOR FOX248Детски Велосипед VISITOR FOX248
        • Ново
         Детски велосипеди
         бренд : visitor боја : црна, плава  материјал : челик  тип : v-brake  димензија : 24 inch возраст на детето : од 10 до 12 години  врој на брзини : 18 висина на возач :  132-155 см големина на рам : 13 inch
         11.499 ден.12.499 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
         • Ново
          9.999 ден.10.999 ден.
          Детски Велосипед VISITOR FOX244Детски Велосипед VISITOR FOX244
          • Ново
           9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
           Детски Велосипед VISITOR FOX244Детски Велосипед VISITOR FOX244
           • Ново
            Детски велосипеди
            бренд: visitor боја: црна, неон зелена материјал: челик димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 13'' за возраст од 10 до 12 години број на брзини: 18 висина на возач: 132-155cm 
            9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
            Детски Велосипед VISITOR FOX244Детски Велосипед VISITOR FOX244
            • Ново
             Детски велосипеди
             бренд: visitor боја: црна, неон зелена материјал: челик димензија на тркала: 24 inch величина на рамот : 13'' за возраст од 10 до 12 години број на брзини: 18 висина на возач: 132-155cm 
             9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
             • Ново
              9.999 ден.11.999 ден.
              Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''
              • Ново
               9.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
               Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''
               • Ново
                Велосипедот е опремен со V-сопирачки кои овозможуваат прецизно сопирање. Декориран е со долготрајна челична рамка, со атрактивен дизајн врамен со комбинација на актуелни бои. Ергономското седиште е идеално интегрирано во целокупниот дизајн на овој помлад MTB. Овој детски велосипед е дизајниран како планински велосипед кој е цврст, едноставен, ефикасен и стилски.
                9.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''Детски велосипед EXPLORER DAISY DEY201 20''
                • Ново
                 Велосипедот е опремен со V-сопирачки кои овозможуваат прецизно сопирање. Декориран е со долготрајна челична рамка, со атрактивен дизајн врамен со комбинација на актуелни бои. Ергономското седиште е идеално интегрирано во целокупниот дизајн на овој помлад MTB. Овој детски велосипед е дизајниран како планински велосипед кој е цврст, едноставен, ефикасен и стилски.
                 9.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  8.999 ден.9.999 ден.
                  Детски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITORДетски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITOR
                  • Ново
                   8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                   Детски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITORДетски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITOR
                   • Ново
                    Анатомски дизајнираното седиште зрачи со модерни линии, идеални за планински велосипед. Велосипедот е опремен со комплет лесни алуминиумски V-сопирачки сопирачки кои му обезбедуваат на детето безбедност при сопирање. Овој велосипед може да се пофали со атрактивен дизајн кој е актуелен за возраста за која е наменет велосипедот. Рамката на детскиот велосипед е изработена од алуминиум, што го...
                    8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                    Детски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITORДетски Велосипед SPY207 20″ Venera Bike-VISITOR
                    • Ново
                     Анатомски дизајнираното седиште зрачи со модерни линии, идеални за планински велосипед. Велосипедот е опремен со комплет лесни алуминиумски V-сопирачки сопирачки кои му обезбедуваат на детето безбедност при сопирање. Овој велосипед може да се пофали со атрактивен дизајн кој е актуелен за возраста за која е наменет велосипедот. Рамката на детскиот велосипед е изработена од алуминиум, што го...
                     8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      6.999 ден.7.999 ден.
                      Детски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITORДетски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITOR
                      • Ново
                       6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                       Детски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITORДетски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITOR
                       • Ново
                        Прилагодливото, удобно седиште овозможува да вози дури и кога вашето малечко ќе порасне. Дизајнот на велосипедот е дизајниран исклучиво за да обезбеди целосна удобност и уживање на детето. Сопирачките се едноставни и обезбедуваат феноменална моќ на запирање кога е потребно. Велосипедот може да се пофали со челична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и...
                        6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                        Детски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITORДетски Велосипед GOL162 GOAL 16'' Venera Bike-VISITOR
                        • Ново
                         Прилагодливото, удобно седиште овозможува да вози дури и кога вашето малечко ќе порасне. Дизајнот на велосипедот е дизајниран исклучиво за да обезбеди целосна удобност и уживање на детето. Сопирачките се едноставни и обезбедуваат феноменална моќ на запирање кога е потребно. Велосипедот може да се пофали со челична рамка која е ергономски дизајнирана да одговара на анатомијата и...
                         6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          4.399 ден.5.399 ден.
                          Детски велосипед ВЕЛОСИПЕД MAX 10.0 GTR 12"
                          • Ново
                           4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                           Детски велосипед ВЕЛОСИПЕД MAX 10.0 GTR 12"
                           • Ново
                            Големина на тркала: 12 Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Ергономско седиште Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                            4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                            Детски велосипед ВЕЛОСИПЕД MAX 10.0 GTR 12"
                            • Ново
                             Големина на тркала: 12 Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Ергономско седиште Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                             4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              10.999 ден.12.490 ден.
                              Велосипед MAX HOONIGAN-FS YELLOW 10.0 29"
                              • Ново
                               10.999 ден.12.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                               Велосипед MAX HOONIGAN-FS YELLOW 10.0 29"
                               • Ново
                                10.999 ден.12.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                Велосипед MAX HOONIGAN-FS YELLOW 10.0 29"
                                • Ново
                                 10.999 ден.12.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  9.999 ден.11.490 ден.
                                  Велосипед MAX STAMENA-FS yellow 10.0 27.5"
                                  • Ново
                                   9.999 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                   Велосипед MAX STAMENA-FS yellow 10.0 27.5"
                                   • Ново
                                    9.999 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                    Велосипед MAX STAMENA-FS yellow 10.0 27.5"
                                    • Ново
                                     9.999 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      9.999 ден.11.490 ден.
                                      Велосипед MAX STAMENA-FS BLUE 27.5"
                                      • Ново
                                       9.999 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                       Велосипед MAX STAMENA-FS BLUE 27.5"
                                       • Ново
                                        Машки велосипеди
                                        9.999 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                        Велосипед MAX STAMENA-FS BLUE 27.5"
                                        • Ново
                                         Машки велосипеди
                                         9.999 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          9.999 ден.11.490 ден.
                                          Велосипед MAX STAMENA-FS GREEN 10.0 27.5"
                                          • Ново
                                           9.999 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                           Велосипед MAX STAMENA-FS GREEN 10.0 27.5"
                                           • Ново
                                            9.999 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                            Велосипед MAX STAMENA-FS GREEN 10.0 27.5"
                                            • Ново
                                             9.999 ден.11.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              8.499 ден.10.490 ден.
                                              Велосипед MAX SPACEXFS- LAVANDER 10.0 20"
                                              • Ново
                                               8.499 ден.10.490 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                               Велосипед MAX SPACEXFS- LAVANDER 10.0 20"
                                               • Ново
                                                Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                8.499 ден.10.490 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                Велосипед MAX SPACEXFS- LAVANDER 10.0 20"
                                                • Ново
                                                 Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                 8.499 ден.10.490 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  8.499 ден.10.490 ден.
                                                  Велосипед MAX SPACEX - FS CIKLAMA 10.0 20
                                                  • Ново
                                                   8.499 ден.10.490 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                   Велосипед MAX SPACEX - FS CIKLAMA 10.0 20
                                                   • Ново
                                                    Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                    8.499 ден.10.490 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                    Велосипед MAX SPACEX - FS CIKLAMA 10.0 20
                                                    • Ново
                                                     Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                     8.499 ден.10.490 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      7.999 ден.9.990 ден.
                                                      Велосипед MAX SPACEX - FIX PINK 10.0 20"
                                                      • Ново
                                                       7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                       Велосипед MAX SPACEX - FIX PINK 10.0 20"
                                                       • Ново
                                                        Детски велосипеди
                                                        Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                        7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                        Велосипед MAX SPACEX - FIX PINK 10.0 20"
                                                        • Ново
                                                         Детски велосипеди
                                                         Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                         7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          7.999 ден.9.990 ден.
                                                          Велосипед MAX SPACEX - FIX VIOLET 10.0 20"
                                                          • Ново
                                                           7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                           Велосипед MAX SPACEX - FIX VIOLET 10.0 20"
                                                           • Ново
                                                            Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                            7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                            Велосипед MAX SPACEX - FIX VIOLET 10.0 20"
                                                            • Ново
                                                             Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                             7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              7.999 ден.9.990 ден.
                                                              Велосипед MAX SPACEX - FIX GREEN 10.0 20
                                                              • Ново
                                                               7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                               Велосипед MAX SPACEX - FIX GREEN 10.0 20
                                                               • Ново
                                                                Детски велосипеди
                                                                Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                                7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                                Велосипед MAX SPACEX - FIX GREEN 10.0 20
                                                                • Ново
                                                                 Детски велосипеди
                                                                 Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                                 7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  7.999 ден.9.990 ден.
                                                                  Велосипед MAX SPACEXFIX BLACK 10.0 20"
                                                                  • Ново
                                                                   7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                                   Велосипед MAX SPACEXFIX BLACK 10.0 20"
                                                                   • Ново
                                                                    Детски велосипеди
                                                                    Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                                    7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                                    Велосипед MAX SPACEXFIX BLACK 10.0 20"
                                                                    • Ново
                                                                     Детски велосипеди
                                                                     Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Гаранција 1 година
                                                                     7.999 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.991 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      8.995 ден.11.990 ден.
                                                                      Велосипед Max SPORTIVA 8.0 20” WHITEВелосипед Max SPORTIVA 8.0 20” WHITE
                                                                      • Ново
                                                                       8.995 ден.11.990 ден.Редовна цена-2.995 ден. исклученоЦена
                                                                       Велосипед Max SPORTIVA 8.0 20” WHITEВелосипед Max SPORTIVA 8.0 20” WHITE
                                                                       • Ново
                                                                        Детски велосипеди
                                                                        8.995 ден.11.990 ден.Редовна цена-2.995 ден. исклученоЦена
                                                                        Велосипед Max SPORTIVA 8.0 20” WHITEВелосипед Max SPORTIVA 8.0 20” WHITE
                                                                        • Ново
                                                                         Детски велосипеди
                                                                         8.995 ден.11.990 ден.Редовна цена-2.995 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          5.299 ден.5.899 ден.
                                                                          Детски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвенДетски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвен
                                                                          • Ново
                                                                           5.299 ден.5.899 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                           Детски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвенДетски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвен
                                                                           • Ново
                                                                            Големина на тркала 18″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден и заден браник Помошни тркала Шише за вода Корпа напред Висококвалитетни гуми “Wanda”
                                                                            5.299 ден.5.899 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                            Детски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвенДетски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвен
                                                                            • Ново
                                                                             Големина на тркала 18″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден и заден браник Помошни тркала Шише за вода Корпа напред Висококвалитетни гуми “Wanda”
                                                                             5.299 ден.5.899 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              4.999 ден.5.599 ден.
                                                                              Детски велосипед MAX BUTTERFLY 10.0 16
                                                                              • Ново
                                                                               4.999 ден.5.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                               Детски велосипед MAX BUTTERFLY 10.0 16
                                                                               • Ново
                                                                                Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda”
                                                                                4.999 ден.5.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                Детски велосипед MAX BUTTERFLY 10.0 16
                                                                                • Ново
                                                                                 Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda”
                                                                                 4.999 ден.5.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  4.699 ден.5.699 ден.
                                                                                  Детски велосипед MAX PINKI 10.0 16
                                                                                  • Ново
                                                                                   4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                   Детски велосипед MAX PINKI 10.0 16
                                                                                   • Ново
                                                                                    Детски велосипеди
                                                                                    Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda
                                                                                    4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                    Детски велосипед MAX PINKI 10.0 16
                                                                                    • Ново
                                                                                     Детски велосипеди
                                                                                     Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda
                                                                                     4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     • Ново
                                                                                      4.699 ден.5.699 ден.
                                                                                      Детски велосипед MAX UNICORN 10.0 16"
                                                                                      • Ново
                                                                                       4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                       Детски велосипед MAX UNICORN 10.0 16"
                                                                                       • Ново
                                                                                        Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda
                                                                                        4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                        Детски велосипед MAX UNICORN 10.0 16"
                                                                                        • Ново
                                                                                         Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda
                                                                                         4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                         • Ново
                                                                                          7.799 ден.8.799 ден.
                                                                                          Детски велосипед MAX MOTORCYCLE 16" 10.0 син
                                                                                          • Ново
                                                                                           7.799 ден.8.799 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                           Детски велосипед MAX MOTORCYCLE 16" 10.0 син
                                                                                           • Ново
                                                                                            Големина на тркала: 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Ергономско седиште Висококвалитетни гуми “Wanda” Помошни тркала Шише за водa Украсно ѕвонче ГРАТИС РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР Гаранција 1 година
                                                                                            7.799 ден.8.799 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                            Детски велосипед MAX MOTORCYCLE 16" 10.0 син
                                                                                            • Ново
                                                                                             Големина на тркала: 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Ергономско седиште Висококвалитетни гуми “Wanda” Помошни тркала Шише за водa Украсно ѕвонче ГРАТИС РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР Гаранција 1 година
                                                                                             7.799 ден.8.799 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                             • Ново
                                                                                              5.299 ден.5.999 ден.
                                                                                              Детски велосипед MAX HERO 10.0 16"
                                                                                              • Ново
                                                                                               5.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                               Детски велосипед MAX HERO 10.0 16"
                                                                                               • Ново
                                                                                                Детски велосипеди
                                                                                                Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Шише за вода Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче
                                                                                                5.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                Детски велосипед MAX HERO 10.0 16"
                                                                                                • Ново
                                                                                                 Детски велосипеди
                                                                                                 Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Шише за вода Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче
                                                                                                 5.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                 • Ново
                                                                                                  4.699 ден.5.699 ден.
                                                                                                  Детски велосипед MAX 10.0 GTR 16
                                                                                                  • Ново
                                                                                                   4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Детски велосипед MAX 10.0 GTR 16
                                                                                                   • Ново
                                                                                                    Детски велосипеди
                                                                                                    Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                                                                                                    4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                    Детски велосипед MAX 10.0 GTR 16
                                                                                                    • Ново
                                                                                                     Детски велосипеди
                                                                                                     Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                                                                                                     4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                     • Ново
                                                                                                      4.399 ден.5.399 ден.
                                                                                                      Детски велосипед MAX SPACE 10.0 16"
                                                                                                      • Ново
                                                                                                       4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Детски велосипед MAX SPACE 10.0 16"
                                                                                                       • Ново
                                                                                                        Големина на тркала 16″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче
                                                                                                        4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                        Детски велосипед MAX SPACE 10.0 16"
                                                                                                        • Ново
                                                                                                         Големина на тркала 16″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче
                                                                                                         4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                         • Ново
                                                                                                          4.399 ден.5.399 ден.
                                                                                                          Детски велосипед MAX PINKI 10.0 12
                                                                                                          • Ново
                                                                                                           4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Детски велосипед MAX PINKI 10.0 12
                                                                                                           • Ново
                                                                                                            Детски велосипеди
                                                                                                            Големина на тркала: 12 Предна и задна Caliper кочница Пластичен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден и заден браник Помошни тркала/Украсно ѕвонче Предна и задна корпа Висококвалитетни гуми “Wanda”
                                                                                                            4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                            Детски велосипед MAX PINKI 10.0 12
                                                                                                            • Ново
                                                                                                             Детски велосипеди
                                                                                                             Големина на тркала: 12 Предна и задна Caliper кочница Пластичен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден и заден браник Помошни тркала/Украсно ѕвонче Предна и задна корпа Висококвалитетни гуми “Wanda”
                                                                                                             4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                             • Ново
                                                                                                              3.999 ден.4.999 ден.
                                                                                                              Детски велосиспед MAX SPACE 10.0 12
                                                                                                              • Ново
                                                                                                               3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Детски велосиспед MAX SPACE 10.0 12
                                                                                                               • Ново
                                                                                                                Големина на тркала 12″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Ергономско седиште Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                                                                                                                3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                Детски велосиспед MAX SPACE 10.0 12
                                                                                                                • Ново
                                                                                                                 Големина на тркала 12″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Ергономско седиште Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                                                                                                                 3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                  2.399 ден.3.099 ден.
                                                                                                                  Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" син
                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                   2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" син
                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                    Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                                                                                                    2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                    Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" син
                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                     Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                                                                                                     2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                      2.399 ден.3.099 ден.
                                                                                                                      Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" жолт
                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                       2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" жолт
                                                                                                                       • Ново
                                                                                                                        Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                                                                                                        2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                        Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" жолт
                                                                                                                        • Ново
                                                                                                                         Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                                                                                                         2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена