Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Фитнес производи и справи за вежбање
Фитнес

528 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   2.399 ден.3.099 ден.
   Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" црвен
     2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
     Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" црвен
       Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
       2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
       Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" црвен
         Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
         2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
           1.999 ден.2.500 ден.
           Детски трицкл MAX GFTC-002 црвенДетски трицкл MAX GFTC-002 црвен
             1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
             Детски трицкл MAX GFTC-002 црвенДетски трицкл MAX GFTC-002 црвен
               Детски трицикл погоден за деца над 2 годиншна возраст со максимална тежина до 25 кг удобно пластично седиште со додатна корпа Гаранција 1 година
               1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
               Детски трицкл MAX GFTC-002 црвенДетски трицкл MAX GFTC-002 црвен
                 Детски трицикл погоден за деца над 2 годиншна возраст со максимална тежина до 25 кг удобно пластично седиште со додатна корпа Гаранција 1 година
                 1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                 Orion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчањеOrion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчање
                   Orion Fitness Energy Fit Start 100  Механичка трака за трчање без мотор  Површина за трчање 100x35 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: време  брзина  дистанца  калории  Еластични рачки за тренинг на рацете  Ротациски диск за тренинг за намалување маснотии од стомак ...
                   9.999 ден.Цена
                   Orion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчањеOrion Fitness Energy Fit Start 100, Механичка трака за трчање
                     Orion Fitness Energy Fit Start 100  Механичка трака за трчање без мотор  Површина за трчање 100x35 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: време  брзина  дистанца  калории  Еластични рачки за тренинг на рацете  Ротациски диск за тренинг за намалување маснотии од стомак ...
                     9.999 ден.Цена
                     Orion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчање
                       Orion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчање
                         Orion Fitness Sprint C1  Електрична трака за трчање со мотор од 1.5 коњски сили  Површина за трчање 113x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Мануелен ТИЛТ со 2 нивоа  Брзина на трчање 0.8-12км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца ...
                         21.999 ден.Цена
                         Orion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint C1, Електрична трака за трчање
                           Orion Fitness Sprint C1  Електрична трака за трчање со мотор од 1.5 коњски сили  Површина за трчање 113x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Мануелен ТИЛТ со 2 нивоа  Брзина на трчање 0.8-12км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца ...
                           21.999 ден.Цена
                           Orion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчање
                             Orion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчање
                               Orion Fitness Sprint N200  Електрична трака за трчање со мотор од 2 коњски сили  Површина за трчање 118x43 cm  Максимална тежина на корисник 110 kg  Мануелен ТИЛТ со 3 нивоа  Брзина на трчање 1-14км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми и 1 мануелна програма  време  брзина ...
                               25.999 ден.Цена
                               Orion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчањеOrion Fitness Sprint N200, Електрична трака за трчање
                                 Orion Fitness Sprint N200  Електрична трака за трчање со мотор од 2 коњски сили  Површина за трчање 118x43 cm  Максимална тежина на корисник 110 kg  Мануелен ТИЛТ со 3 нивоа  Брзина на трчање 1-14км/ч  ЛЦД екран  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми и 1 мануелна програма  време  брзина ...
                                 25.999 ден.Цена
                                 Orion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипедOrion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипед
                                   Orion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипедOrion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипед
                                     Orion Fitness Energy Fit A250  Статичен велосипед  Механички систем на кочење  Мануелно прилагодување на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  Прилагодливо седиште  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал  Максимална тежина на корисникот 100kg  Димензии во склопена...
                                     6.499 ден.Цена
                                     Orion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипедOrion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипед
                                       Orion Fitness Energy Fit A250  Статичен велосипед  Механички систем на кочење  Мануелно прилагодување на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  Прилагодливо седиште  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал  Максимална тежина на корисникот 100kg  Димензии во склопена...
                                       6.499 ден.Цена
                                         Orion Fitness Joy L100, Статичен велосипедOrion Fitness Joy L100, Статичен велосипед
                                           9.999 ден.Цена
                                           Orion Fitness Joy L100, Статичен велосипедOrion Fitness Joy L100, Статичен велосипед
                                             Orion Fitness Joy L100  Магнетен статичен велосипед  Магнетен систем на кочење  5kg замаец  8 нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Сензори за мерење срцев пулс  Прилагодлива висина ...
                                             9.999 ден.Цена
                                             Orion Fitness Joy L100, Статичен велосипедOrion Fitness Joy L100, Статичен велосипед
                                               Orion Fitness Joy L100  Магнетен статичен велосипед  Магнетен систем на кочење  5kg замаец  8 нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Сензори за мерење срцев пулс  Прилагодлива висина ...
                                               9.999 ден.Цена
                                                 Orion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипед
                                                   10.999 ден.Цена
                                                   Orion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипед
                                                     Orion Fitness Trax L100  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 5 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                                                     10.999 ден.Цена
                                                     Orion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипед
                                                       Orion Fitness Trax L100  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 5 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                                                       10.999 ден.Цена
                                                         Orion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипед
                                                           12.499 ден.Цена
                                                           Orion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипед
                                                             Orion Fitness Trax L200  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 6 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                                                             12.499 ден.Цена
                                                             Orion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипед
                                                               Orion Fitness Trax L200  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 6 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                                                               12.499 ден.Цена
                                                                 Сет гумени ластици за вежбање
                                                                   320 ден.Цена
                                                                   Сет гумени ластици за вежбање
                                                                     Справи и опрема за вежбање
                                                                     • Висококвалитетни фитнес ластици за вежбање изработени од латекс. • Секој ластик има различна јачина (X-light, light, medium, heavy, x-heavy) за да можете постепено да го зголемувате интензитетот на вашиот тренинг.  • Ластиците се во форма на круг и со леснотија ќе можете да ги поставите на различни делови од телото. • Димензии на пакувањето: 16x10x3 cm. •...
                                                                     320 ден.Цена
                                                                     Сет гумени ластици за вежбање
                                                                       Справи и опрема за вежбање
                                                                       • Висококвалитетни фитнес ластици за вежбање изработени од латекс. • Секој ластик има различна јачина (X-light, light, medium, heavy, x-heavy) за да можете постепено да го зголемувате интензитетот на вашиот тренинг.  • Ластиците се во форма на круг и со леснотија ќе можете да ги поставите на различни делови од телото. • Димензии на пакувањето: 16x10x3 cm. •...
                                                                       320 ден.Цена
                                                                         LOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипед
                                                                           14.999 ден.Цена
                                                                           LOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипед
                                                                             Магнетен Статичен велосипед  Бела боја  6kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Поддршка за ставање мобилен...
                                                                             14.999 ден.Цена
                                                                             LOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипед
                                                                               Магнетен Статичен велосипед  Бела боја  6kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Поддршка за ставање мобилен...
                                                                               14.999 ден.Цена
                                                                                 LOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипед
                                                                                   15.999 ден.Цена
                                                                                   LOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипед
                                                                                     Магнетен Статичен велосипед  Црна боја  6kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Поддршка за ставање мобилен...
                                                                                     15.999 ден.Цена
                                                                                     LOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипед
                                                                                       Магнетен Статичен велосипед  Црна боја  6kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Поддршка за ставање мобилен...
                                                                                       15.999 ден.Цена
                                                                                         16.999 ден.
                                                                                         LOTTO EASY RUN 100 Трака за пешачењеLOTTO EASY RUN 100 Трака за пешачење
                                                                                           16.999 ден.Цена
                                                                                           LOTTO EASY RUN 100 Трака за пешачењеLOTTO EASY RUN 100 Трака за пешачење
                                                                                             Електрична трака за пешачење  Површина за пешачење 100x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на пешачење 1-6км/ч  Контрола со далечински управувач  ЛЕД индикатори со 4 позиции  Пресетирани програми  Доаѓа 95% асемблирана  Вградени тркалца  Димензии во склопена состојба 124.8x54.3x12.7 cm  Тежина 19.8кг ...
                                                                                             16.999 ден.Цена
                                                                                             LOTTO EASY RUN 100 Трака за пешачењеLOTTO EASY RUN 100 Трака за пешачење
                                                                                               Електрична трака за пешачење  Површина за пешачење 100x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на пешачење 1-6км/ч  Контрола со далечински управувач  ЛЕД индикатори со 4 позиции  Пресетирани програми  Доаѓа 95% асемблирана  Вградени тркалца  Димензии во склопена состојба 124.8x54.3x12.7 cm  Тежина 19.8кг ...
                                                                                               16.999 ден.Цена
                                                                                                 18.999 ден.
                                                                                                 LOTTO EASY RUN 200 Трака за трчањеLOTTO EASY RUN 200 Трака за трчање
                                                                                                   18.999 ден.Цена
                                                                                                   LOTTO EASY RUN 200 Трака за трчањеLOTTO EASY RUN 200 Трака за трчање
                                                                                                     Електрична трака за трчање  Површина за трчање 100x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на пешачење 1-6км/ч  Контрола со далечински управувач  ЛЕД индикатори со 4 позиции  Пресетирани програми  Доаѓа 95% асемблирана  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Fit Show и Zwift апликации  Лесно...
                                                                                                     18.999 ден.Цена
                                                                                                     LOTTO EASY RUN 200 Трака за трчањеLOTTO EASY RUN 200 Трака за трчање
                                                                                                       Електрична трака за трчање  Површина за трчање 100x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на пешачење 1-6км/ч  Контрола со далечински управувач  ЛЕД индикатори со 4 позиции  Пресетирани програми  Доаѓа 95% асемблирана  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Fit Show и Zwift апликации  Лесно...
                                                                                                       18.999 ден.Цена
                                                                                                         19.999 ден.
                                                                                                         LOTTO EASY RUN 300 Трака за трчањеLOTTO EASY RUN 300 Трака за трчање
                                                                                                           19.999 ден.Цена
                                                                                                           LOTTO EASY RUN 300 Трака за трчањеLOTTO EASY RUN 300 Трака за трчање
                                                                                                             Електрична трака за трчање  Површина за трчање 100x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на пешачење 1-6км/ч  Контрола со далечински управувач  ЛЕД индикатори со 4 позиции  Пресетирани програми  Доаѓа 95% асемблирана  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Fit Show и Zwift апликации  Лесно...
                                                                                                             19.999 ден.Цена
                                                                                                             LOTTO EASY RUN 300 Трака за трчањеLOTTO EASY RUN 300 Трака за трчање
                                                                                                               Електрична трака за трчање  Површина за трчање 100x40 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на пешачење 1-6км/ч  Контрола со далечински управувач  ЛЕД индикатори со 4 позиции  Пресетирани програми  Доаѓа 95% асемблирана  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Fit Show и Zwift апликации  Лесно...
                                                                                                               19.999 ден.Цена
                                                                                                                 LOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипед
                                                                                                                   21.999 ден.Цена
                                                                                                                   LOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипед
                                                                                                                     Магнетен Статичен велосипед  Црна боја  13kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Максимална тежина на корисникот...
                                                                                                                     21.999 ден.Цена
                                                                                                                     LOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипед
                                                                                                                       Магнетен Статичен велосипед  Црна боја  13kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Максимална тежина на корисникот...
                                                                                                                       21.999 ден.Цена
                                                                                                                         59.999 ден.
                                                                                                                         LOTTO EVO Трака за трчањеLOTTO EVO Трака за трчање
                                                                                                                           59.999 ден.Цена
                                                                                                                           LOTTO EVO Трака за трчањеLOTTO EVO Трака за трчање
                                                                                                                             Траки за трчање
                                                                                                                             Електрична трака за трчање со мотор од 2 коњски сили  Површина за трчање 125x45 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на трчање 1-16км/ч  ЛEД екран со три позиции  Функции на компјутерот за мерење: 36 пресетирани персонализирани програми  Мерење време  брзина  дистанца  срцев пулс  Вградени звучници и MP3 USB...
                                                                                                                             59.999 ден.Цена
                                                                                                                             LOTTO EVO Трака за трчањеLOTTO EVO Трака за трчање
                                                                                                                               Траки за трчање
                                                                                                                               Електрична трака за трчање со мотор од 2 коњски сили  Површина за трчање 125x45 cm  Максимална тежина на корисник 100 kg  Брзина на трчање 1-16км/ч  ЛEД екран со три позиции  Функции на компјутерот за мерење: 36 пресетирани персонализирани програми  Мерење време  брзина  дистанца  срцев пулс  Вградени звучници и MP3 USB...
                                                                                                                               59.999 ден.Цена
                                                                                                                               Orion Fitness Classic L3 мултифункционална справа за вежбањеOrion Fitness Classic L3 мултифункционална справа за вежбање
                                                                                                                                 МУЛТИФУНКЦИСКА ФИТНЕС СПРАВА СО 4 СТАНИЦИ ЗА ВЕЖБАЊЕ  За тренирање на целото тело и сите мускулни групи (грб  гради  раце и нозе)  24 различни вежби  Вградени неколку додатоци кои овозможуваат вежбање склекови  стомачни  седнат и исправен трицепс...  Вградени тежини 100кг  Боксерска вреќа  Клупа за вежбање стомачни...
                                                                                                                                 59.999 ден.Цена
                                                                                                                                 Orion Fitness Classic L3 мултифункционална справа за вежбањеOrion Fitness Classic L3 мултифункционална справа за вежбање
                                                                                                                                   МУЛТИФУНКЦИСКА ФИТНЕС СПРАВА СО 4 СТАНИЦИ ЗА ВЕЖБАЊЕ  За тренирање на целото тело и сите мускулни групи (грб  гради  раце и нозе)  24 различни вежби  Вградени неколку додатоци кои овозможуваат вежбање склекови  стомачни  седнат и исправен трицепс...  Вградени тежини 100кг  Боксерска вреќа  Клупа за вежбање стомачни...
                                                                                                                                   59.999 ден.Цена
                                                                                                                                   Orion Fitness Core L500 мултифункционална справа за вежбањеOrion Fitness Core L500 мултифункционална справа за вежбање
                                                                                                                                      МУЛТИФУНКЦИСКА ФИТНЕС СПРАВА  За тренирање на целото тело и сите мускулни групи (грб  гради  раце и нозе)  Вградени неколку додатоци кои овозможуваат вежбање склекови  стомачни  седнат и исправен трицепс...  Вградени тежини 60кг  Издржливи макари и лагери  Заштита околу тежините  Систем на брза промена на тежини ...
                                                                                                                                     23.999 ден.Цена
                                                                                                                                     Orion Fitness Core L500 мултифункционална справа за вежбањеOrion Fitness Core L500 мултифункционална справа за вежбање
                                                                                                                                        МУЛТИФУНКЦИСКА ФИТНЕС СПРАВА  За тренирање на целото тело и сите мускулни групи (грб  гради  раце и нозе)  Вградени неколку додатоци кои овозможуваат вежбање склекови  стомачни  седнат и исправен трицепс...  Вградени тежини 60кг  Издржливи макари и лагери  Заштита околу тежините  Систем на брза промена на тежини ...
                                                                                                                                       23.999 ден.Цена
                                                                                                                                       Orion Fitness Energy D3 мултифункционална справа за вежбање
                                                                                                                                         Фитнес клупа за вежбање и дигање тергови со додаток за бицепс  Вклучени држачи за шипка со тежини  Идеална за вежбање стомачни мускули  раце  нозе  гради  бицепс и за истегнување  Прилагодлив потпирач за грб во 5 позиции  Максимална тежина на корисник 130kg  Максимална тежина за тегови 150kg  Димензии 165x105x125cm ...
                                                                                                                                         13.999 ден.Цена
                                                                                                                                         Orion Fitness Energy D3 мултифункционална справа за вежбање
                                                                                                                                           Фитнес клупа за вежбање и дигање тергови со додаток за бицепс  Вклучени држачи за шипка со тежини  Идеална за вежбање стомачни мускули  раце  нозе  гради  бицепс и за истегнување  Прилагодлив потпирач за грб во 5 позиции  Максимална тежина на корисник 130kg  Максимална тежина за тегови 150kg  Димензии 165x105x125cm ...
                                                                                                                                           13.999 ден.Цена
                                                                                                                                             Orion Fitness Energy D2 клупа за вежбање
                                                                                                                                               6.999 ден.Цена
                                                                                                                                               Orion Fitness Energy D2 клупа за вежбање
                                                                                                                                                 Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                 Фитнес клупа за вежбање со додаток за бицепс  Идеална за вежбање стомачни мускули  нозе  бицепс и за истегнување  Прилагодлив потпирач за грб во 6 позиции  Максимална тежина на корисник 150kg  Димензии 150x50x78cm Гаранција: 12 месеци
                                                                                                                                                 6.999 ден.Цена
                                                                                                                                                 Orion Fitness Energy D2 клупа за вежбање
                                                                                                                                                   Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                   Фитнес клупа за вежбање со додаток за бицепс  Идеална за вежбање стомачни мускули  нозе  бицепс и за истегнување  Прилагодлив потпирач за грб во 6 позиции  Максимална тежина на корисник 150kg  Димензии 150x50x78cm Гаранција: 12 месеци
                                                                                                                                                   6.999 ден.Цена
                                                                                                                                                     4.299 ден.
                                                                                                                                                     Orion Fitness BA100 клупа за вежбањеOrion Fitness BA100 клупа за вежбање
                                                                                                                                                       4.299 ден.Цена
                                                                                                                                                       Orion Fitness BA100 клупа за вежбањеOrion Fitness BA100 клупа за вежбање
                                                                                                                                                         Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                          Коса клупа за вежбање стомачни мускули, грб, рамо.  Вградена пружина за тегнење  Прилагодување на 5 нивоа  Максимална тежина на корисник 120kg  Димензии 135x57x50-85cm  Тежина 9.5kg  Гаранција: 12 месеци
                                                                                                                                                         4.299 ден.Цена
                                                                                                                                                         Orion Fitness BA100 клупа за вежбањеOrion Fitness BA100 клупа за вежбање
                                                                                                                                                           Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                            Коса клупа за вежбање стомачни мускули, грб, рамо.  Вградена пружина за тегнење  Прилагодување на 5 нивоа  Максимална тежина на корисник 120kg  Димензии 135x57x50-85cm  Тежина 9.5kg  Гаранција: 12 месеци
                                                                                                                                                           4.299 ден.Цена
                                                                                                                                                             Orion Fitness SA200 Мини степер со јажињаOrion Fitness SA200 Мини степер со јажиња
                                                                                                                                                               3.799 ден.Цена
                                                                                                                                                               Orion Fitness SA200 Мини степер со јажињаOrion Fitness SA200 Мини степер со јажиња
                                                                                                                                                                 Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                 Мини степер со јажиња  Идеално за вежбање искачување  Хидрауличен начин на работа  ЛЦД дисплеј кој покажува време  калории и повторувања  Вградени јажиња за тренинг на рацете  Макисмална тежина на корисник 100kg Гаранција: 12 месеци
                                                                                                                                                                 3.799 ден.Цена
                                                                                                                                                                 Orion Fitness SA200 Мини степер со јажињаOrion Fitness SA200 Мини степер со јажиња
                                                                                                                                                                   Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                   Мини степер со јажиња  Идеално за вежбање искачување  Хидрауличен начин на работа  ЛЦД дисплеј кој покажува време  калории и повторувања  Вградени јажиња за тренинг на рацете  Макисмална тежина на корисник 100kg Гаранција: 12 месеци
                                                                                                                                                                   3.799 ден.Цена
                                                                                                                                                                     Orion Fitness Energy D1 клупа за вежбање
                                                                                                                                                                       3.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                       Orion Fitness Energy D1 клупа за вежбање
                                                                                                                                                                         Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                          Коса клупа за вежбање стомачни мускули  Лесно склоплива  Максимална тежина на корисник 125kg  Димензии 140x47x70cm  Тежина 7.5kg  Гаранција: 12 месеци
                                                                                                                                                                         3.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                         Orion Fitness Energy D1 клупа за вежбање
                                                                                                                                                                           Справи и опрема за вежбање
                                                                                                                                                                            Коса клупа за вежбање стомачни мускули  Лесно склоплива  Максимална тежина на корисник 125kg  Димензии 140x47x70cm  Тежина 7.5kg  Гаранција: 12 месеци
                                                                                                                                                                           3.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                             Orion Fitness Tour M500 Статичен ВелосипедOrion Fitness Tour M500 Статичен Велосипед
                                                                                                                                                                               19.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                               Orion Fitness Tour M500 Статичен ВелосипедOrion Fitness Tour M500 Статичен Велосипед
                                                                                                                                                                                 Магнетен статичен велосипед  Магнетен систем на кочење  6kg замаец  8 нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Сензори за мерење срцев пулс  Прилагодливо по вертикала и хоризонтала  Комфорни педали со...
                                                                                                                                                                                 19.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                 Orion Fitness Tour M500 Статичен ВелосипедOrion Fitness Tour M500 Статичен Велосипед
                                                                                                                                                                                   Магнетен статичен велосипед  Магнетен систем на кочење  6kg замаец  8 нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Сензори за мерење срцев пулс  Прилагодливо по вертикала и хоризонтала  Комфорни педали со...
                                                                                                                                                                                   19.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                   Orion Energy Fit W002e Мини портабл статичен велосипедOrion Energy Fit W002e Мини портабл статичен велосипед
                                                                                                                                                                                      Мини портабл статичен велосипед  Замаец 2kg  Механички систем на кочење  Прилагодлив отпор  Функции на компјутерот: време  дистанца  калории  цели  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал  Димензии 39x40x31 cm  Тежина 4.3 kg Можеби ќе Ве интересира Orion Fitness BA100 ...
                                                                                                                                                                                     2.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                     Orion Energy Fit W002e Мини портабл статичен велосипедOrion Energy Fit W002e Мини портабл статичен велосипед
                                                                                                                                                                                        Мини портабл статичен велосипед  Замаец 2kg  Механички систем на кочење  Прилагодлив отпор  Функции на компјутерот: време  дистанца  калории  цели  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал  Димензии 39x40x31 cm  Тежина 4.3 kg Можеби ќе Ве интересира Orion Fitness BA100 ...
                                                                                                                                                                                       2.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                         199.999 ден.
                                                                                                                                                                                         Orion Fitness Race Y5000 Трака за трчањеOrion Fitness Race Y5000 Трака за трчање
                                                                                                                                                                                           199.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                           Orion Fitness Race Y5000 Трака за трчањеOrion Fitness Race Y5000 Трака за трчање
                                                                                                                                                                                              Електрична трака за трчање со AC мотор со моќност од 3 коњски сили  Површина за трчање 160x60 cm  Максимална тежина на корисник 250 kg  Автоматски ТИЛТ со 25 нивоа  Брзина на трчање 1-25км/ч  ЛЦД екран со црвено осветлуавње  Функции на компјутерот за мерење: 25 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца ...
                                                                                                                                                                                             199.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                             Orion Fitness Race Y5000 Трака за трчањеOrion Fitness Race Y5000 Трака за трчање
                                                                                                                                                                                                Електрична трака за трчање со AC мотор со моќност од 3 коњски сили  Површина за трчање 160x60 cm  Максимална тежина на корисник 250 kg  Автоматски ТИЛТ со 25 нивоа  Брзина на трчање 1-25км/ч  ЛЦД екран со црвено осветлуавње  Функции на компјутерот за мерење: 25 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца ...
                                                                                                                                                                                               199.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                 69.999 ден.
                                                                                                                                                                                                 Orion Fitness Sprint C6 Трака за трчањеOrion Fitness Sprint C6 Трака за трчање
                                                                                                                                                                                                   69.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                   Orion Fitness Sprint C6 Трака за трчањеOrion Fitness Sprint C6 Трака за трчање
                                                                                                                                                                                                     Електрична трака за трчање со мотор од 4 коњски сили  Површина за трчање 140x50 cm  Максимална тежина на корисник 150 kg  Автоматски ТИЛТ со 15 нивоа  Брзина на трчање 0.8-20км/ч  ЛЦД екран со контроли на допир  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории ...
                                                                                                                                                                                                     69.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                     Orion Fitness Sprint C6 Трака за трчањеOrion Fitness Sprint C6 Трака за трчање
                                                                                                                                                                                                       Електрична трака за трчање со мотор од 4 коњски сили  Површина за трчање 140x50 cm  Максимална тежина на корисник 150 kg  Автоматски ТИЛТ со 15 нивоа  Брзина на трчање 0.8-20км/ч  ЛЦД екран со контроли на допир  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории ...
                                                                                                                                                                                                       69.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                         49.999 ден.
                                                                                                                                                                                                         Orion Fitness Run M700 Трака за трчањеOrion Fitness Run M700 Трака за трчање
                                                                                                                                                                                                           49.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                           Orion Fitness Run M700 Трака за трчањеOrion Fitness Run M700 Трака за трчање
                                                                                                                                                                                                             Електрична трака за трчање со мотор од 2.5 коњски сили  Површина за трчање 140x45 cm  Максимална тежина на корисник 140 kg  Автоматски ТИЛТ со 18 нивоа  Брзина на трчање 1-18км/ч  ЛЦД екран со сино осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории ...
                                                                                                                                                                                                             49.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                             Orion Fitness Run M700 Трака за трчањеOrion Fitness Run M700 Трака за трчање
                                                                                                                                                                                                               Електрична трака за трчање со мотор од 2.5 коњски сили  Површина за трчање 140x45 cm  Максимална тежина на корисник 140 kg  Автоматски ТИЛТ со 18 нивоа  Брзина на трчање 1-18км/ч  ЛЦД екран со сино осветлување  Функции на компјутерот за мерење: 12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории ...
                                                                                                                                                                                                               49.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                 27.999 ден.
                                                                                                                                                                                                                 Orion Fitness RUN L300 Трака за трчањеOrion Fitness RUN L300 Трака за трчање
                                                                                                                                                                                                                   27.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                   Orion Fitness RUN L300 Трака за трчањеOrion Fitness RUN L300 Трака за трчање
                                                                                                                                                                                                                      Електрична трака за трчање со мотор со моќност од 2.5 коњски сили  Површина за трчање 120x42 cm  Максимална тежина на корисник: 120 kg  Брзина на трчање 1-14км/ч  ЛЦД екран со осветлување  Функции на компјутерот за мерење:  12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории ...
                                                                                                                                                                                                                     27.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                     Orion Fitness RUN L300 Трака за трчањеOrion Fitness RUN L300 Трака за трчање
                                                                                                                                                                                                                        Електрична трака за трчање со мотор со моќност од 2.5 коњски сили  Површина за трчање 120x42 cm  Максимална тежина на корисник: 120 kg  Брзина на трчање 1-14км/ч  ЛЦД екран со осветлување  Функции на компјутерот за мерење:  12 пресетирани персонализирани програми  време  брзина  дистанца  калории ...
                                                                                                                                                                                                                       27.999 ден.Цена