Активни филтери

МЕТАЛЕН РАФТ 1178 MAX МЕТАЛ МЕДИЈАПАН...

Редовна цена 6 990 ден Цена 6 190 ден
Распродадено

Метален рафт со вкупна носивост од 1375 kg. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ TECHNO...
-1 500 ден
 • Распродажба!
 • -1 500 ден

МЕТАЛЕН РАФТ TECHNO 1800x1000x400 White

Редовна цена 6 200 ден Цена 4 700 ден
39 На залиха

Метален рафт со вкупна носивост од 650 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранцијаБрза испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ CLASICO...
-1 000 ден
 • Распродажба!
 • -1 000 ден

МЕТАЛЕН РАФТ CLASICO 1800x750x300

Редовна цена 3 800 ден Цена 2 800 ден
Распродадено

Метален рафт со вкупна носивост од 450 kg. | Лесно склопување со употреба на шрафови | 5 години гаранцијаБрза испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ COSY WORKBENCH...
-1 600 ден
 • Распродажба!
 • -1 600 ден

МЕТАЛЕН РАФТ COSY WORKBENCH Black...

Редовна цена 6 500 ден Цена 4 900 ден
Распродадено

Метален рафт со вкупна носивост од 1200 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранцијаБрза испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ TECHNO...
-1 500 ден
 • Распродажба!
 • -1 500 ден

МЕТАЛЕН РАФТ TECHNO 1800x1000x400 Grey

Редовна цена 6 200 ден Цена 4 700 ден
Распродадено

Метален рафт со вкупна носивост од 650 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранцијаБрза испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ LARGO...
-2 000 ден
 • Распродажба!
 • -2 000 ден

МЕТАЛЕН РАФТ LARGO 1770x1600x600

Редовна цена 9 900 ден Цена 7 900 ден
Распродадено

Метален рафт со вкупна носивост од 2400 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранцијаБрза испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ COSY XXL...
-2 500 ден
 • Распродажба!
 • -2 500 ден

МЕТАЛЕН РАФТ COSY XXL 1800x1800x600 галванизирана

Редовна цена 10 400 ден Цена 7 900 ден
Распродадено

Метален рафт со вкупна носивост од 1000 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранцијаБрза испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ COSY...
-1 600 ден
 • Распродажба!
 • -1 600 ден

МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x1200x600 галванизирана

Редовна цена 6 900 ден Цена 5 300 ден
466 На залиха

Метален рафт со вкупна носивост од 1250 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранцијаБрза испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ COSY...
-1 200 ден
 • Распродажба!
 • -1 200 ден

МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x900x450 галванизирана

Редовна цена 4 500 ден Цена 3 300 ден
8 На залиха

Метален рафт со вкупна носивост од 1375 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранцијаБрза испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x750x350
-1 200 ден
 • Распродажба!
 • -1 200 ден

МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x750x350

Редовна цена 3 900 ден Цена 2 700 ден
Распродадено

Метален рафт со вкупна носивост од 875 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранцијаБрза испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ COSY...
-900 ден
 • Распродажба!
 • -900 ден

МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x750x350 галванизирана

Редовна цена 3 600 ден Цена 2 700 ден
237 На залиха

Метален рафт со вкупна носивост од 875 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранцијаБрза испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ MAX HR 2181 1770х1600х600 4х600KG

Редовна цена 13 490 ден Цена 10 790 ден
Распродадено

Метален рафт со вкупна носивост од 2400 kg. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 213Х120Х60 5Х250кг

Редовна цена 9 490 ден Цена 7 590 ден
22 На залиха

Метален рафт со вкупна носивост од 1.250 кг. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ХХЛ 1800Х1500Х600 4Х220 кг

Редовна цена 9 890 ден Цена 7 890 ден
22 На залиха

Метален рафт со вкупна носивост од 880 кг. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 180Х90Х40 5Х300кг

Редовна цена 4 890 ден Цена 3 990 ден
13 На залиха

Метален рафт со вкупна носивост од 1.500 кг. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија.

Производот е додаен за споредба.