Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Складирање (рафтови)
Складирање (рафтови)

23 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

МЕТАЛЕН РАФТ 1178 MAX МЕТАЛ МЕДИЈАПАН 180x120x45/5x275kg БЕЛ
   6.190 ден.6.990 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
   МЕТАЛЕН РАФТ 1178 MAX МЕТАЛ МЕДИЈАПАН 180x120x45/5x275kg БЕЛ
     Метален рафт со вкупна носивост од 1375 kg. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија .
     6.190 ден.6.990 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
     МЕТАЛЕН РАФТ 1178 MAX МЕТАЛ МЕДИЈАПАН 180x120x45/5x275kg БЕЛ
       Метален рафт со вкупна носивост од 1375 kg. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија .
       6.190 ден.6.990 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
         4.700 ден.6.200 ден.
         МЕТАЛЕН РАФТ TECHNO 1800x1000x400 WhiteМЕТАЛЕН РАФТ TECHNO 1800x1000x400 White
           4.700 ден.6.200 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
           МЕТАЛЕН РАФТ TECHNO 1800x1000x400 WhiteМЕТАЛЕН РАФТ TECHNO 1800x1000x400 White
             Метален рафт со вкупна носивост од 650 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
             4.700 ден.6.200 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
             МЕТАЛЕН РАФТ TECHNO 1800x1000x400 WhiteМЕТАЛЕН РАФТ TECHNO 1800x1000x400 White
               Метален рафт со вкупна носивост од 650 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
               4.700 ден.6.200 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                 2.800 ден.3.800 ден.
                 МЕТАЛЕН РАФТ CLASICO 1800x750x300МЕТАЛЕН РАФТ CLASICO 1800x750x300
                   2.800 ден.3.800 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                   МЕТАЛЕН РАФТ CLASICO 1800x750x300МЕТАЛЕН РАФТ CLASICO 1800x750x300
                     Метален рафт со вкупна носивост од 450 kg. | Лесно склопување со употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
                     2.800 ден.3.800 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                     МЕТАЛЕН РАФТ CLASICO 1800x750x300МЕТАЛЕН РАФТ CLASICO 1800x750x300
                       Метален рафт со вкупна носивост од 450 kg. | Лесно склопување со употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
                       2.800 ден.3.800 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                         9.300 ден.12.400 ден.
                         МЕТАЛЕН РАФТ LARGO 1770x1600x600МЕТАЛЕН РАФТ LARGO 1770x1600x600
                           9.300 ден.12.400 ден.Редовна цена-3.100 ден. исклученоЦена
                           МЕТАЛЕН РАФТ LARGO 1770x1600x600МЕТАЛЕН РАФТ LARGO 1770x1600x600
                             Метални рафтови
                             Метален рафт со вкупна носивост од 2400 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
                             9.300 ден.12.400 ден.Редовна цена-3.100 ден. исклученоЦена
                             МЕТАЛЕН РАФТ LARGO 1770x1600x600МЕТАЛЕН РАФТ LARGO 1770x1600x600
                               Метални рафтови
                               Метален рафт со вкупна носивост од 2400 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
                               9.300 ден.12.400 ден.Редовна цена-3.100 ден. исклученоЦена
                                 5.300 ден.6.900 ден.
                                 МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x1200x600 галванизиранаМЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x1200x600 галванизирана
                                   5.300 ден.6.900 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                   МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x1200x600 галванизиранаМЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x1200x600 галванизирана
                                     Метален рафт со вкупна носивост од 1250 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
                                     5.300 ден.6.900 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                     МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x1200x600 галванизиранаМЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x1200x600 галванизирана
                                       Метален рафт со вкупна носивост од 1250 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
                                       5.300 ден.6.900 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                         3.300 ден.4.500 ден.
                                         МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x900x450 галванизиранаМЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x900x450 галванизирана
                                           3.300 ден.4.500 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                           МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x900x450 галванизиранаМЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x900x450 галванизирана
                                             Метален рафт со вкупна носивост од 1375 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела М акедонија .
                                             3.300 ден.4.500 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                             МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x900x450 галванизиранаМЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x900x450 галванизирана
                                               Метален рафт со вкупна носивост од 1375 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела М акедонија .
                                               3.300 ден.4.500 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                 3.100 ден.4.100 ден.
                                                 МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x750x350МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x750x350
                                                   3.100 ден.4.100 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                   МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x750x350МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x750x350
                                                     Метални рафтови
                                                     Метален рафт со вкупна носивост од 875 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
                                                     3.100 ден.4.100 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                     МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x750x350МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x750x350
                                                       Метални рафтови
                                                       Метален рафт со вкупна носивост од 875 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
                                                       3.100 ден.4.100 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                         2.700 ден.3.600 ден.
                                                         МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x750x350 галванизирана
                                                           2.700 ден.3.600 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                           МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x750x350 галванизирана
                                                             Метален рафт со вкупна носивост од 875 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
                                                             2.700 ден.3.600 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                             МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x750x350 галванизирана
                                                               Метален рафт со вкупна носивост од 875 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
                                                               2.700 ден.3.600 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                 10.790 ден.13.490 ден.
                                                                 МЕТАЛЕН РАФТ MAX HR 2181 1770х1600х600 4х600KG
                                                                   10.790 ден.13.490 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                   МЕТАЛЕН РАФТ MAX HR 2181 1770х1600х600 4х600KG
                                                                     Метален рафт со вкупна носивост од 2400 kg. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија .
                                                                     10.790 ден.13.490 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                     МЕТАЛЕН РАФТ MAX HR 2181 1770х1600х600 4х600KG
                                                                       Метален рафт со вкупна носивост од 2400 kg. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија .
                                                                       10.790 ден.13.490 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                         3.990 ден.4.990 ден.
                                                                         МЕТАЛЕН РАФТ ФУТУР 2130х900х450 5Х175кг
                                                                           3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                           МЕТАЛЕН РАФТ ФУТУР 2130х900х450 5Х175кг
                                                                             Метален рафт со вкупна носивост од 875 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                             3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                             МЕТАЛЕН РАФТ ФУТУР 2130х900х450 5Х175кг
                                                                               Метален рафт со вкупна носивост од 875 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                               3.990 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                 3.190 ден.3.990 ден.
                                                                                 МЕТАЛЕН РАФТ EKO 1700х750х300 5Х75кг
                                                                                   3.190 ден.3.990 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                   МЕТАЛЕН РАФТ EKO 1700х750х300 5Х75кг
                                                                                     Метален рафт со вкупна носивост од 375 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                     3.190 ден.3.990 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                     МЕТАЛЕН РАФТ EKO 1700х750х300 5Х75кг
                                                                                       Метален рафт со вкупна носивост од 375 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                       3.190 ден.3.990 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                         4.590 ден.5.790 ден.
                                                                                         МЕТАЛЕН РАФТ ДРУМИ 1800х900х400 5Х130кг
                                                                                           4.590 ден.5.790 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                           МЕТАЛЕН РАФТ ДРУМИ 1800х900х400 5Х130кг
                                                                                             Метален рафт со вкупна носивост од 650 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                             4.590 ден.5.790 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                             МЕТАЛЕН РАФТ ДРУМИ 1800х900х400 5Х130кг
                                                                                               Метален рафт со вкупна носивост од 650 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                               4.590 ден.5.790 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                 3.690 ден.4.490 ден.
                                                                                                 МЕТАЛЕН РАФТ ФУТУР 1800х900х400 5Х200кг
                                                                                                   3.690 ден.4.490 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                   МЕТАЛЕН РАФТ ФУТУР 1800х900х400 5Х200кг
                                                                                                     Метален рафт со вкупна носивост од 1000 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                     3.690 ден.4.490 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                     МЕТАЛЕН РАФТ ФУТУР 1800х900х400 5Х200кг
                                                                                                       Метален рафт со вкупна носивост од 1000 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                       3.690 ден.4.490 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                         2.050 ден.2.550 ден.
                                                                                                         МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ПИКСИ 150Х75Х30 4Х50кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ПИКСИ 150Х75Х30 4Х50кг
                                                                                                           2.050 ден.2.550 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                           МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ПИКСИ 150Х75Х30 4Х50кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ПИКСИ 150Х75Х30 4Х50кг
                                                                                                             Метален рафт со вкупна носивост од 200 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                             2.050 ден.2.550 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                             МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ПИКСИ 150Х75Х30 4Х50кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ПИКСИ 150Х75Х30 4Х50кг
                                                                                                               Метален рафт со вкупна носивост од 200 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                               2.050 ден.2.550 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 213Х120Х60 5Х250кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 213Х120Х60 5Х250кг
                                                                                                                   7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 213Х120Х60 5Х250кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 213Х120Х60 5Х250кг
                                                                                                                     Метален рафт со вкупна носивост од 1.250 кг. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                     7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 213Х120Х60 5Х250кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 213Х120Х60 5Х250кг
                                                                                                                       Метален рафт со вкупна носивост од 1.250 кг. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                       7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         5.790 ден.7.290 ден.
                                                                                                                         МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ДРУМИ 1800Х1000Х400 5Х100кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ДРУМИ 1800Х1000Х400 5Х100кг
                                                                                                                           5.790 ден.7.290 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ДРУМИ 1800Х1000Х400 5Х100кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ДРУМИ 1800Х1000Х400 5Х100кг
                                                                                                                             Метален рафт со вкупна носивост од 500 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                             5.790 ден.7.290 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ДРУМИ 1800Х1000Х400 5Х100кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ДРУМИ 1800Х1000Х400 5Х100кг
                                                                                                                               Метален рафт со вкупна носивост од 500 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                               5.790 ден.7.290 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ХХЛ 1800Х1500Х600 4Х220 кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ХХЛ 1800Х1500Х600 4Х220 кг
                                                                                                                                   7.890 ден.9.890 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ХХЛ 1800Х1500Х600 4Х220 кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ХХЛ 1800Х1500Х600 4Х220 кг
                                                                                                                                     Метален рафт со вкупна носивост од 880 кг. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                     7.890 ден.9.890 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ХХЛ 1800Х1500Х600 4Х220 кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ХХЛ 1800Х1500Х600 4Х220 кг
                                                                                                                                       Метален рафт со вкупна носивост од 880 кг. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                       7.890 ден.9.890 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         4.190 ден.5.190 ден.
                                                                                                                                         МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 1800Х900Х400 5Х200кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 1800Х900Х400 5Х200кг
                                                                                                                                           4.190 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 1800Х900Х400 5Х200кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 1800Х900Х400 5Х200кг
                                                                                                                                             Метален рафт со вкупна носивост од 1.000 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                             4.190 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 1800Х900Х400 5Х200кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 1800Х900Х400 5Х200кг
                                                                                                                                               Метален рафт со вкупна носивост од 1.000 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                               4.190 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 2130Х1200Х450 5Х250кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 2130Х1200Х450 5Х250кг
                                                                                                                                                   5.790 ден.7.290 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 2130Х1200Х450 5Х250кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 2130Х1200Х450 5Х250кг
                                                                                                                                                     Метален рафт со вкупна носивост од 1.250 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                                     5.790 ден.7.290 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 2130Х1200Х450 5Х250кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 2130Х1200Х450 5Х250кг
                                                                                                                                                       Метален рафт со вкупна носивост од 1.250 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                                       5.790 ден.7.290 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 180Х120Х45 5Х250кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 180Х120Х45 5Х250кг
                                                                                                                                                           5.490 ден.6.790 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 180Х120Х45 5Х250кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 180Х120Х45 5Х250кг
                                                                                                                                                             Метален рафт со вкупна носивост од 1.250 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                                             5.490 ден.6.790 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                             МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 180Х120Х45 5Х250кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР ПЛУС 180Х120Х45 5Х250кг
                                                                                                                                                               Метален рафт со вкупна носивост од 1.250 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                                               5.490 ден.6.790 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 3.990 ден.4.890 ден.
                                                                                                                                                                 МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 180Х90Х40 5Х300кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 180Х90Х40 5Х300кг
                                                                                                                                                                   3.990 ден.4.890 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 180Х90Х40 5Х300кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 180Х90Х40 5Х300кг
                                                                                                                                                                     Метален рафт со вкупна носивост од 1.500 кг. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                                                     3.990 ден.4.890 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                     МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 180Х90Х40 5Х300кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 180Х90Х40 5Х300кг
                                                                                                                                                                       Метален рафт со вкупна носивост од 1.500 кг. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                                                       3.990 ден.4.890 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         4.190 ден.4.590 ден.
                                                                                                                                                                         МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 1800Х900Х450 5Х200кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 1800Х900Х450 5Х200кг
                                                                                                                                                                           4.190 ден.4.590 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 1800Х900Х450 5Х200кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 1800Х900Х450 5Х200кг
                                                                                                                                                                             Метален рафт со вкупна носивост од 1.000 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                                                             4.190 ден.4.590 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                             МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 1800Х900Х450 5Х200кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 1800Х900Х450 5Х200кг
                                                                                                                                                                               Метален рафт со вкупна носивост од 1.000 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                                                               4.190 ден.4.590 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                 3.499 ден.4.299 ден.
                                                                                                                                                                                 МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ЕКО 1800Х750Х300 6Х75кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ЕКО 1800Х750Х300 6Х75кг
                                                                                                                                                                                   3.499 ден.4.299 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                   МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ЕКО 1800Х750Х300 6Х75кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ЕКО 1800Х750Х300 6Х75кг
                                                                                                                                                                                     Метален рафт со вкупна носивост од 450 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                                                                     3.499 ден.4.299 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                     МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ЕКО 1800Х750Х300 6Х75кгМЕТАЛЕН РАФТ МАКС ЕКО 1800Х750Х300 6Х75кг
                                                                                                                                                                                       Метален рафт со вкупна носивост од 450 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                                                                       3.499 ден.4.299 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена