• -1 500 ден

Модел: 1179

Број на полици: 5

Вкупна носивост: 500 kg

Висина: 1800 mm

Ширина: 1000 mm

Длабочина: 400 mm

25262
15 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.