• Распродажба!
  • -1 000 ден

димензии ВхШхД: 1800x750x300

број на полици: 6

боја: Бела

носивост по полица [Кг]: 75

материјал на конструкција: метал

материјал на полица: метал

гаранција: 5 години

(Гарантниот рок почнува од денот на купување и трае 5 години. Гаранцијата не важи во случај на неправилна монтажа и неадекватно ракување при употреба и транспорт).

601400
90 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.