Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Дупчалки и одвртувачи
Дупчалки и одвртувачи

33 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Iskra ERO IE-CD71-180S Батериска штрафилица дупчалкаIskra ERO IE-CD71-180S Батериска штрафилица дупчалка
 • Ново
  Iskra ERO IE-CD71-180S Батериска штрафилица дупчалкаIskra ERO IE-CD71-180S Батериска штрафилица дупчалка
  • Ново
   • Напон: 18V • моќност: 2x Li-јонска батерија (2.0Ah) • 24 месеци гаранција 
   8.490 ден.Цена
   Iskra ERO IE-CD71-180S Батериска штрафилица дупчалкаIskra ERO IE-CD71-180S Батериска штрафилица дупчалка
   • Ново
    • Напон: 18V • моќност: 2x Li-јонска батерија (2.0Ah) • 24 месеци гаранција 
    8.490 ден.Цена
    Iskra ERO IE-CD71-144S Батериска штрафилица дупчалкаIskra ERO IE-CD71-144S Батериска штрафилица дупчалка
    • Ново
     Iskra ERO IE-CD71-144S Батериска штрафилица дупчалкаIskra ERO IE-CD71-144S Батериска штрафилица дупчалка
     • Ново
      • Напон: 14.4V • Моќност: Li-ion батерија (2.0Ah) • 24 месеци гаранција 
      6.990 ден.Цена
      Iskra ERO IE-CD71-144S Батериска штрафилица дупчалкаIskra ERO IE-CD71-144S Батериска штрафилица дупчалка
      • Ново
       • Напон: 14.4V • Моќност: Li-ion батерија (2.0Ah) • 24 месеци гаранција 
       6.990 ден.Цена
       • Ново
        Iskra ERO IE-CD62-120S Батериска штрафилица дупчалка
        • Ново
         3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
         Iskra ERO IE-CD62-120S Батериска штрафилица дупчалка
         • Ново
          • Напон: 12V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • 24 месеци гаранција 
          3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
          Iskra ERO IE-CD62-120S Батериска штрафилица дупчалка
          • Ново
           • Напон: 12V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • 24 месеци гаранција 
           3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
           • Ново
            4.999 ден.5.999 ден.
            Iskra ERO IE-ED1050 Електрична дупчалка
            • Ново
             4.999 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
             Iskra ERO IE-ED1050 Електрична дупчалка
             • Ново
              • Моќност: 1050W • 24 месци гаранција 
              4.999 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
              Iskra ERO IE-ED1050 Електрична дупчалка
              • Ново
               • Моќност: 1050W • 24 месци гаранција 
               4.999 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
               • Ново
                Iskra ERO IE-ED710 Електрична дупчалка
                • Ново
                 3.390 ден.Цена
                 Iskra ERO IE-ED710 Електрична дупчалка
                 • Ново
                  • Моќност: 710W • 24 месци гаранција 
                  3.390 ден.Цена
                  Iskra ERO IE-ED710 Електрична дупчалка
                  • Ново
                   • Моќност: 710W • 24 месци гаранција 
                   3.390 ден.Цена
                   • Ново
                    3.390 ден.3.890 ден.
                    Iskra IX-TW07 X-cross Батериска ударна дупчалкаIskra IX-TW07 X-cross Батериска ударна дупчалка
                    • Ново
                     3.390 ден.3.890 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                     Iskra IX-TW07 X-cross Батериска ударна дупчалкаIskra IX-TW07 X-cross Батериска ударна дупчалка
                     • Ново
                      АЛАТОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА  X-cross Батерија 4,0 Аh - 3999 ден <a...
                      3.390 ден.3.890 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                      Iskra IX-TW07 X-cross Батериска ударна дупчалкаIskra IX-TW07 X-cross Батериска ударна дупчалка
                      • Ново
                       АЛАТОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА  X-cross Батерија 4,0 Аh - 3999 ден <a...
                       3.390 ден.3.890 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                       • Ново
                        Iskra IX-DR39 X-cross Батериска штрафилица дупчалка
                        • Ново
                         2.390 ден.2.890 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                         Iskra IX-DR39 X-cross Батериска штрафилица дупчалка
                         • Ново
                          АЛАТОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА  X-cross Батерија 4,0 Аh - 3999 ден <a...
                          2.390 ден.2.890 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                          Iskra IX-DR39 X-cross Батериска штрафилица дупчалка
                          • Ново
                           АЛАТОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА  X-cross Батерија 4,0 Аh - 3999 ден <a...
                           2.390 ден.2.890 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                           • Ново
                            Iskra ML CS19 36 Батериска штрафилица, комплет со битовиIskra ML CS19 36 Батериска штрафилица, комплет со битови
                            • Ново
                             2.499 ден.2.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                             Iskra ML CS19 36 Батериска штрафилица, комплет со битовиIskra ML CS19 36 Батериска штрафилица, комплет со битови
                             • Ново
                              • Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
                              2.499 ден.2.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                              Iskra ML CS19 36 Батериска штрафилица, комплет со битовиIskra ML CS19 36 Батериска штрафилица, комплет со битови
                              • Ново
                               • Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
                               2.499 ден.2.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                               • Ново
                                Iskra HL SD 15Li 1036 Батериска штрафилицаIskra HL SD 15Li 1036 Батериска штрафилица
                                • Ново
                                 1.699 ден.Цена
                                 Iskra HL SD 15Li 1036 Батериска штрафилицаIskra HL SD 15Li 1036 Батериска штрафилица
                                 • Ново
                                  • Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
                                  1.699 ден.Цена
                                  Iskra HL SD 15Li 1036 Батериска штрафилицаIskra HL SD 15Li 1036 Батериска штрафилица
                                  • Ново
                                   • Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
                                   1.699 ден.Цена
                                   • Ново
                                    3.999 ден.4.499 ден.
                                    Iskra J0Z-CD01-180 Батериска дупчалка
                                    • Ново
                                     3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                     Iskra J0Z-CD01-180 Батериска дупчалка
                                     • Ново
                                      • Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
                                      3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                      Iskra J0Z-CD01-180 Батериска дупчалка
                                      • Ново
                                       • Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
                                       3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                       Iskra ML-CD92-180S Батериска штрафилица дупчалка во куфер со 2 батерииIskra ML-CD92-180S Батериска штрафилица дупчалка во куфер со 2 батерии
                                       • Ново
                                        5.999 ден.6.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                        Iskra ML-CD92-180S Батериска штрафилица дупчалка во куфер со 2 батерииIskra ML-CD92-180S Батериска штрафилица дупчалка во куфер со 2 батерии
                                        • Ново
                                         • Напон: 18V • Моќност: 2 х Li-ion батерија (1.5Ah)  • 24 месеци гаранција
                                         5.999 ден.6.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                         Iskra ML-CD92-180S Батериска штрафилица дупчалка во куфер со 2 батерииIskra ML-CD92-180S Батериска штрафилица дупчалка во куфер со 2 батерии
                                         • Ново
                                          • Напон: 18V • Моќност: 2 х Li-ion батерија (1.5Ah)  • 24 месеци гаранција
                                          5.999 ден.6.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                          • Ново
                                           Iskra ML-CD92-180 Батериска штрафилица дупчалкаIskra ML-CD92-180 Батериска штрафилица дупчалка
                                           • Ново
                                            Iskra ML-CD92-180 Батериска штрафилица дупчалкаIskra ML-CD92-180 Батериска штрафилица дупчалка
                                            • Ново
                                             • Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • 24 месеци гаранција
                                             4.299 ден.Цена
                                             Iskra ML-CD92-180 Батериска штрафилица дупчалкаIskra ML-CD92-180 Батериска штрафилица дупчалка
                                             • Ново
                                              • Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • 24 месеци гаранција
                                              4.299 ден.Цена
                                              • Ново
                                               2.599 ден.2.999 ден.
                                               Iskra ERO IE-ED500 Електрична дупчалка
                                               • Ново
                                                2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                Iskra ERO IE-ED500 Електрична дупчалка
                                                • Ново
                                                 2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                 Iskra ERO IE-ED500 Електрична дупчалка
                                                 • Ново
                                                  2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                  • Ново
                                                   3.499 ден.3.999 ден.
                                                   Iskra ML-CD92-144 батeриска дупчалка
                                                   • Ново
                                                    3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                    Iskra ML-CD92-144 батeриска дупчалка
                                                    • Ново
                                                     Батериски дупчалки
                                                     3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                     Iskra ML-CD92-144 батeриска дупчалка
                                                     • Ново
                                                      Батериски дупчалки
                                                      3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                      • Ново
                                                       5.499 ден.6.199 ден.
                                                       Iskra ED1100 Електрична ударна дупчалка
                                                       • Ново
                                                        5.499 ден.6.199 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                        Iskra ED1100 Електрична ударна дупчалка
                                                        • Ново
                                                         • Моќност: 1100KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                         5.499 ден.6.199 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                         Iskra ED1100 Електрична ударна дупчалка
                                                         • Ново
                                                          • Моќност: 1100KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                          5.499 ден.6.199 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                          • Ново
                                                           3.299 ден.3.499 ден.
                                                           Iskra GX-EID043 Електрична ударна дупчалка
                                                           • Ново
                                                            3.299 ден.3.499 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                            Iskra GX-EID043 Електрична ударна дупчалка
                                                            • Ново
                                                             • Моќност: 1050KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                             3.299 ден.3.499 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                             Iskra GX-EID043 Електрична ударна дупчалка
                                                             • Ново
                                                              • Моќност: 1050KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                              3.299 ден.3.499 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                              • Ново
                                                               2.599 ден.2.999 ден.
                                                               Iskra Z1J DD24 13B Електрична ударна дупчалкаIskra Z1J DD24 13B Електрична ударна дупчалка
                                                               • Ново
                                                                2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                Iskra Z1J DD24 13B Електрична ударна дупчалкаIskra Z1J DD24 13B Електрична ударна дупчалка
                                                                • Ново
                                                                 • Моќност: 900KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                 2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                 Iskra Z1J DD24 13B Електрична ударна дупчалкаIskra Z1J DD24 13B Електрична ударна дупчалка
                                                                 • Ново
                                                                  • Моќност: 900KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                  2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                  • Ново
                                                                   Iskra Z1JE-KK6-13 Електрична ударна дупчалка
                                                                   • Ново
                                                                    Iskra Z1JE-KK6-13 Електрична ударна дупчалка
                                                                    • Ново
                                                                     • Моќност: 710KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                     2.399 ден.Цена
                                                                     Iskra Z1JE-KK6-13 Електрична ударна дупчалка
                                                                     • Ново
                                                                      • Моќност: 710KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                      2.399 ден.Цена
                                                                      • Ново
                                                                       Iskra Z1J-HF-13 Електрична ударна дупчалкаIskra Z1J-HF-13 Електрична ударна дупчалка
                                                                       • Ново
                                                                        Iskra Z1J-HF-13 Електрична ударна дупчалкаIskra Z1J-HF-13 Електрична ударна дупчалка
                                                                        • Ново
                                                                         • Моќност: 600W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                         1.999 ден.Цена
                                                                         Iskra Z1J-HF-13 Електрична ударна дупчалкаIskra Z1J-HF-13 Електрична ударна дупчалка
                                                                         • Ново
                                                                          • Моќност: 600W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                          1.999 ден.Цена
                                                                          • Ново
                                                                           Iskra Z1J 13 (DB5307) Електрична ударна дупчалка
                                                                           • Ново
                                                                            Iskra Z1J 13 (DB5307) Електрична ударна дупчалка
                                                                            • Ново
                                                                             • Моќност: 600W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                             1.999 ден.Цена
                                                                             Iskra Z1J 13 (DB5307) Електрична ударна дупчалка
                                                                             • Ново
                                                                              • Моќност: 600W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                              1.999 ден.Цена
                                                                              Iskra GX-BMC002 Електрична ударна дупчалка со сет алати во куфер
                                                                              • Ново
                                                                               3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                               Iskra GX-BMC002 Електрична ударна дупчалка со сет алати во куфер
                                                                               • Ново
                                                                                • Моќност: 500W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                                3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                Iskra GX-BMC002 Електрична ударна дупчалка со сет алати во куфер
                                                                                • Ново
                                                                                 • Моќност: 500W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                                 3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  Iskra GX-EID040-2 Електрична ударна дупчалка 500w
                                                                                  • Ново
                                                                                   Iskra GX-EID040-2 Електрична ударна дупчалка 500w
                                                                                   • Ново
                                                                                    • Моќност: 500W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                                    1.899 ден.Цена
                                                                                    Iskra GX-EID040-2 Електрична ударна дупчалка 500w
                                                                                    • Ново
                                                                                     • Моќност: 500W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                                     1.899 ден.Цена
                                                                                     Сет флексибилна рачка / одвртувач со додатоци 12 дела STANLEY FatmaxСет флексибилна рачка / одвртувач со додатоци 12 дела STANLEY Fatmax
                                                                                       999 ден.1.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                       Сет флексибилна рачка / одвртувач со додатоци 12 дела STANLEY FatmaxСет флексибилна рачка / одвртувач со додатоци 12 дела STANLEY Fatmax
                                                                                         Високо квалитетен рачен одвртувач со шаржер за чување битови и аголно прилагодување на самото тело. Ергономска изработка со гумирана рачка и засилен метален механизам. Содржи: 5mm, 6.5mm, 8mm/ PZ1, PZ2, PZ3/ PH1, PH2, PH3/ T10, T15, T20.
                                                                                         999 ден.1.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                         Сет флексибилна рачка / одвртувач со додатоци 12 дела STANLEY FatmaxСет флексибилна рачка / одвртувач со додатоци 12 дела STANLEY Fatmax
                                                                                           Високо квалитетен рачен одвртувач со шаржер за чување битови и аголно прилагодување на самото тело. Ергономска изработка со гумирана рачка и засилен метален механизам. Содржи: 5mm, 6.5mm, 8mm/ PZ1, PZ2, PZ3/ PH1, PH2, PH3/ T10, T15, T20.
                                                                                           999 ден.1.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                           18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор 80 парчиња Black+Decker18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор 80 парчиња Black+Decker
                                                                                             18V батериска дупчалка/одвртувач со 1,5 Ah батерија и 400mA полнач.Ултра компактниот и лесен дизајн е идеален за тешко достапните места и со регулацијата на 11 различни нивоа на брзина обезбедува прецизна контрола при дупчење во различни материјали, како дрво, метал, пластика. Содржи LED светилка која овозможува подобрена видливост при работа во темни простории.Истата е достапна во куфер со...
                                                                                             7.990 ден.Цена
                                                                                             18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор 80 парчиња Black+Decker18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор 80 парчиња Black+Decker
                                                                                               18V батериска дупчалка/одвртувач со 1,5 Ah батерија и 400mA полнач.Ултра компактниот и лесен дизајн е идеален за тешко достапните места и со регулацијата на 11 различни нивоа на брзина обезбедува прецизна контрола при дупчење во различни материјали, како дрво, метал, пластика. Содржи LED светилка која овозможува подобрена видливост при работа во темни простории.Истата е достапна во куфер со...
                                                                                               7.990 ден.Цена
                                                                                               Ударна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торбаУдарна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торба
                                                                                                 6.999 ден.9.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Ударна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торбаУдарна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торба
                                                                                                   Ударна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торба | Погодна за работа со различни типови материјали  | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                   6.999 ден.9.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Ударна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торбаУдарна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торба
                                                                                                     Ударна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торба | Погодна за работа со различни типови материјали  | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                     6.999 ден.9.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Дупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торбаДупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торба
                                                                                                       4.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Дупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торбаДупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торба
                                                                                                         Дупчалка/одвртувач со вибрации со 32 пар. прибор и торба | Погодна за работа со различни типови материјали  | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                         4.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Дупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торбаДупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торба
                                                                                                           Дупчалка/одвртувач со вибрации со 32 пар. прибор и торба | Погодна за работа со различни типови материјали  | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                           4.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Xiaomi Mijia - Батериски одвртувачXiaomi Mijia - Батериски одвртувач
                                                                                                               2.890 ден.Цена
                                                                                                               Xiaomi Mijia - Батериски одвртувачXiaomi Mijia - Батериски одвртувач
                                                                                                                 Батериски дупчалки
                                                                                                                 Безжичен одвртувач, 5Nm, батерија од 2000 mAh | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 работни дена.
                                                                                                                 2.890 ден.Цена
                                                                                                                 Xiaomi Mijia - Батериски одвртувачXiaomi Mijia - Батериски одвртувач
                                                                                                                   Батериски дупчалки
                                                                                                                   Безжичен одвртувач, 5Nm, батерија од 2000 mAh | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 работни дена.
                                                                                                                   2.890 ден.Цена
                                                                                                                   Батериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5AhБатериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah
                                                                                                                     6.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Батериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5AhБатериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah
                                                                                                                       Двобрзинска дупчалка/одвртувач со вибрации за бетон и цигла со мотор од 18V и вртежен момент од 45Nm. Погодна за работа со различни типови материјали. Доаѓа со 1 батерија од 1.5Ah и брз полнач и картонска кутија | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                       6.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Батериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5AhБатериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah
                                                                                                                         Двобрзинска дупчалка/одвртувач со вибрации за бетон и цигла со мотор од 18V и вртежен момент од 45Nm. Погодна за работа со различни типови материјали. Доаѓа со 1 батерија од 1.5Ah и брз полнач и картонска кутија | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                         6.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           2.590 ден.3.399 ден.
                                                                                                                           Батериски одвртувач 3.6V 1.5Ah 5.5NmБатериски одвртувач 3.6V 1.5Ah 5.5Nm
                                                                                                                             2.590 ден.3.399 ден.Редовна цена-809 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Батериски одвртувач 3.6V 1.5Ah 5.5NmБатериски одвртувач 3.6V 1.5Ah 5.5Nm
                                                                                                                               2.590 ден.3.399 ден.Редовна цена-809 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               Батериски одвртувач 3.6V 1.5Ah 5.5NmБатериски одвртувач 3.6V 1.5Ah 5.5Nm
                                                                                                                                 2.590 ден.3.399 ден.Редовна цена-809 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Дупчалка вибрациска 500W 13mm со куферДупчалка вибрациска 500W 13mm со куфер
                                                                                                                                     4.390 ден.Цена
                                                                                                                                     Дупчалка вибрациска 500W 13mm со куферДупчалка вибрациска 500W 13mm со куфер
                                                                                                                                       4.390 ден.Цена
                                                                                                                                       Дупчалка вибрациска 500W 13mm со куферДупчалка вибрациска 500W 13mm со куфер
                                                                                                                                         4.390 ден.Цена