Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Електрични дупчалки
Електрични дупчалки

14 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   4.999 ден.5.999 ден.
   Iskra ERO IE-ED1050 Електрична дупчалка
     4.999 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
     Iskra ERO IE-ED1050 Електрична дупчалка
       • Моќност: 1050W • 24 месци гаранција 
       4.999 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
       Iskra ERO IE-ED1050 Електрична дупчалка
         • Моќност: 1050W • 24 месци гаранција 
         4.999 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
           Iskra ERO IE-ED710 Електрична дупчалка
             3.390 ден.Цена
             Iskra ERO IE-ED710 Електрична дупчалка
               • Моќност: 710W • 24 месци гаранција 
               3.390 ден.Цена
               Iskra ERO IE-ED710 Електрична дупчалка
                 • Моќност: 710W • 24 месци гаранција 
                 3.390 ден.Цена
                   2.599 ден.2.999 ден.
                   Iskra ERO IE-ED500 Електрична дупчалка
                     2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                     Iskra ERO IE-ED500 Електрична дупчалка
                       2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                       Iskra ERO IE-ED500 Електрична дупчалка
                         2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                           5.499 ден.6.199 ден.
                           Iskra ED1100 Електрична ударна дупчалка
                             5.499 ден.6.199 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                             Iskra ED1100 Електрична ударна дупчалка
                               • Моќност: 1100KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                               5.499 ден.6.199 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                               Iskra ED1100 Електрична ударна дупчалка
                                 • Моќност: 1100KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                 5.499 ден.6.199 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                   3.299 ден.3.499 ден.
                                   Iskra GX-EID043 Електрична ударна дупчалка
                                     3.299 ден.3.499 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                     Iskra GX-EID043 Електрична ударна дупчалка
                                       • Моќност: 1050KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                       3.299 ден.3.499 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                       Iskra GX-EID043 Електрична ударна дупчалка
                                         • Моќност: 1050KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                         3.299 ден.3.499 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                           2.599 ден.2.999 ден.
                                           Iskra Z1J DD24 13B Електрична ударна дупчалкаIskra Z1J DD24 13B Електрична ударна дупчалка
                                             2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                             Iskra Z1J DD24 13B Електрична ударна дупчалкаIskra Z1J DD24 13B Електрична ударна дупчалка
                                               • Моќност: 900KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                               2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                               Iskra Z1J DD24 13B Електрична ударна дупчалкаIskra Z1J DD24 13B Електрична ударна дупчалка
                                                 • Моќност: 900KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                 2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                   Iskra Z1JE-KK6-13 Ударна дупчалка 710w
                                                     2.599 ден.Цена
                                                     Iskra Z1JE-KK6-13 Ударна дупчалка 710w
                                                       • Моќност: 710KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                       2.599 ден.Цена
                                                       Iskra Z1JE-KK6-13 Ударна дупчалка 710w
                                                         • Моќност: 710KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                         2.599 ден.Цена
                                                         Iskra Z1J-HF-13 Електрична ударна дупчалкаIskra Z1J-HF-13 Електрична ударна дупчалка
                                                           Iskra Z1J-HF-13 Електрична ударна дупчалкаIskra Z1J-HF-13 Електрична ударна дупчалка
                                                             • Моќност: 600W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                             1.999 ден.Цена
                                                             Iskra Z1J-HF-13 Електрична ударна дупчалкаIskra Z1J-HF-13 Електрична ударна дупчалка
                                                               • Моќност: 600W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                               1.999 ден.Цена
                                                               Iskra Z1J 13 (DB5307) Електрична ударна дупчалка
                                                                 Iskra Z1J 13 (DB5307) Електрична ударна дупчалка
                                                                   • Моќност: 600W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                   1.999 ден.Цена
                                                                   Iskra Z1J 13 (DB5307) Електрична ударна дупчалка
                                                                     • Моќност: 600W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                     1.999 ден.Цена
                                                                     Iskra GX-BMC002 Електрична ударна дупчалка со сет алати во куфер
                                                                       3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                       Iskra GX-BMC002 Електрична ударна дупчалка со сет алати во куфер
                                                                         • Моќност: 500W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                         3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                         Iskra GX-BMC002 Електрична ударна дупчалка со сет алати во куфер
                                                                           • Моќност: 500W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                           3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                           Iskra GX-EID040-2 Електрична ударна дупчалка 500w
                                                                             Iskra GX-EID040-2 Електрична ударна дупчалка 500w
                                                                               • Моќност: 500W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                               1.899 ден.Цена
                                                                               Iskra GX-EID040-2 Електрична ударна дупчалка 500w
                                                                                 • Моќност: 500W (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                                                                 1.899 ден.Цена
                                                                                 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор 80 парчиња Black+Decker18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор 80 парчиња Black+Decker
                                                                                   18V батериска дупчалка/одвртувач со 1,5 Ah батерија и 400mA полнач.Ултра компактниот и лесен дизајн е идеален за тешко достапните места и со регулацијата на 11 различни нивоа на брзина обезбедува прецизна контрола при дупчење во различни материјали, како дрво, метал, пластика. Содржи LED светилка која овозможува подобрена видливост при работа во темни простории.Истата е достапна во куфер со...
                                                                                   7.990 ден.Цена
                                                                                   18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор 80 парчиња Black+Decker18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор 80 парчиња Black+Decker
                                                                                     18V батериска дупчалка/одвртувач со 1,5 Ah батерија и 400mA полнач.Ултра компактниот и лесен дизајн е идеален за тешко достапните места и со регулацијата на 11 различни нивоа на брзина обезбедува прецизна контрола при дупчење во различни материјали, како дрво, метал, пластика. Содржи LED светилка која овозможува подобрена видливост при работа во темни простории.Истата е достапна во куфер со...
                                                                                     7.990 ден.Цена
                                                                                     Дупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торбаДупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торба
                                                                                       4.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                                       Дупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торбаДупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торба
                                                                                         Дупчалка/одвртувач со вибрации со 32 пар. прибор и торба | Погодна за работа со различни типови материјали  | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                         4.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                                         Дупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торбаДупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торба
                                                                                           Дупчалка/одвртувач со вибрации со 32 пар. прибор и торба | Погодна за работа со различни типови материјали  | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                           4.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                                             Дупчалка вибрациска 500W 13mm со куферДупчалка вибрациска 500W 13mm со куфер
                                                                                               4.390 ден.Цена
                                                                                               Дупчалка вибрациска 500W 13mm со куферДупчалка вибрациска 500W 13mm со куфер
                                                                                                 4.390 ден.Цена
                                                                                                 Дупчалка вибрациска 500W 13mm со куферДупчалка вибрациска 500W 13mm со куфер
                                                                                                   4.390 ден.Цена