Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Батериски дупчалки
Батериски дупчалки

19 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Iskra ERO IE-CD71-180S Батериска штрафилица дупчалкаIskra ERO IE-CD71-180S Батериска штрафилица дупчалка
   • Напон: 18V • моќност: 2x Li-јонска батерија (2.0Ah) • 24 месеци гаранција 
   8.490 ден.Цена
   Iskra ERO IE-CD71-180S Батериска штрафилица дупчалкаIskra ERO IE-CD71-180S Батериска штрафилица дупчалка
     • Напон: 18V • моќност: 2x Li-јонска батерија (2.0Ah) • 24 месеци гаранција 
     8.490 ден.Цена
     Iskra ERO IE-CD71-144S Батериска штрафилица дупчалкаIskra ERO IE-CD71-144S Батериска штрафилица дупчалка
       • Напон: 14.4V • Моќност: Li-ion батерија (2.0Ah) • 24 месеци гаранција 
       6.990 ден.Цена
       Iskra ERO IE-CD71-144S Батериска штрафилица дупчалкаIskra ERO IE-CD71-144S Батериска штрафилица дупчалка
         • Напон: 14.4V • Моќност: Li-ion батерија (2.0Ah) • 24 месеци гаранција 
         6.990 ден.Цена
           Iskra ERO IE-CD62-120S Батериска штрафилица дупчалка
             3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
             Iskra ERO IE-CD62-120S Батериска штрафилица дупчалка
               • Напон: 12V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • 24 месеци гаранција 
               3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
               Iskra ERO IE-CD62-120S Батериска штрафилица дупчалка
                 • Напон: 12V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • 24 месеци гаранција 
                 3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                   3.390 ден.3.890 ден.
                   Iskra IX-TW07 X-cross Батериска ударна дупчалкаIskra IX-TW07 X-cross Батериска ударна дупчалка
                     3.390 ден.3.890 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                     Iskra IX-TW07 X-cross Батериска ударна дупчалкаIskra IX-TW07 X-cross Батериска ударна дупчалка
                       АЛАТОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА  X-cross Батерија 4,0 Аh - 3999 ден <a...
                       3.390 ден.3.890 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                       Iskra IX-TW07 X-cross Батериска ударна дупчалкаIskra IX-TW07 X-cross Батериска ударна дупчалка
                         АЛАТОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА  X-cross Батерија 4,0 Аh - 3999 ден <a...
                         3.390 ден.3.890 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                           Iskra IX-DR39 X-cross Батериска штрафилица дупчалка
                             2.390 ден.2.890 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                             Iskra IX-DR39 X-cross Батериска штрафилица дупчалка
                               АЛАТОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА  X-cross Батерија 4,0 Аh - 3999 ден <a...
                               2.390 ден.2.890 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                               Iskra IX-DR39 X-cross Батериска штрафилица дупчалка
                                 АЛАТОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА  X-cross Батерија 4,0 Аh - 3999 ден <a...
                                 2.390 ден.2.890 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                 Iskra ML CS19 36 Батериска штрафилица, комплет со битовиIskra ML CS19 36 Батериска штрафилица, комплет со битови
                                   2.499 ден.2.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                   Iskra ML CS19 36 Батериска штрафилица, комплет со битовиIskra ML CS19 36 Батериска штрафилица, комплет со битови
                                     • Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
                                     2.499 ден.2.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                     Iskra ML CS19 36 Батериска штрафилица, комплет со битовиIskra ML CS19 36 Батериска штрафилица, комплет со битови
                                       • Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
                                       2.499 ден.2.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                         Iskra HL SD 15Li 1036 Батериска штрафилицаIskra HL SD 15Li 1036 Батериска штрафилица
                                           1.699 ден.Цена
                                           Iskra HL SD 15Li 1036 Батериска штрафилицаIskra HL SD 15Li 1036 Батериска штрафилица
                                             • Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
                                             1.699 ден.Цена
                                             Iskra HL SD 15Li 1036 Батериска штрафилицаIskra HL SD 15Li 1036 Батериска штрафилица
                                               • Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
                                               1.699 ден.Цена
                                                 3.999 ден.4.499 ден.
                                                 Iskra J0Z-CD01-180 Батериска дупчалка
                                                   3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                   Iskra J0Z-CD01-180 Батериска дупчалка
                                                     • Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
                                                     3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                     Iskra J0Z-CD01-180 Батериска дупчалка
                                                       • Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
                                                       3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                       Iskra ML-CD92-180S Батериска штрафилица дупчалка во куфер со 2 батерииIskra ML-CD92-180S Батериска штрафилица дупчалка во куфер со 2 батерии
                                                         5.999 ден.6.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                         Iskra ML-CD92-180S Батериска штрафилица дупчалка во куфер со 2 батерииIskra ML-CD92-180S Батериска штрафилица дупчалка во куфер со 2 батерии
                                                           • Напон: 18V • Моќност: 2 х Li-ion батерија (1.5Ah)  • 24 месеци гаранција
                                                           5.999 ден.6.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                           Iskra ML-CD92-180S Батериска штрафилица дупчалка во куфер со 2 батерииIskra ML-CD92-180S Батериска штрафилица дупчалка во куфер со 2 батерии
                                                             • Напон: 18V • Моќност: 2 х Li-ion батерија (1.5Ah)  • 24 месеци гаранција
                                                             5.999 ден.6.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                             Iskra ML-CD92-180 Батериска штрафилица дупчалкаIskra ML-CD92-180 Батериска штрафилица дупчалка
                                                               Iskra ML-CD92-180 Батериска штрафилица дупчалкаIskra ML-CD92-180 Батериска штрафилица дупчалка
                                                                 • Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • 24 месеци гаранција
                                                                 4.299 ден.Цена
                                                                 Iskra ML-CD92-180 Батериска штрафилица дупчалкаIskra ML-CD92-180 Батериска штрафилица дупчалка
                                                                   • Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • 24 месеци гаранција
                                                                   4.299 ден.Цена
                                                                     3.499 ден.3.999 ден.
                                                                     Iskra ML-CD92-144 батeриска дупчалка
                                                                       3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                       Iskra ML-CD92-144 батeриска дупчалка
                                                                         Батериски дупчалки
                                                                         3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                         Iskra ML-CD92-144 батeриска дупчалка
                                                                           Батериски дупчалки
                                                                           3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                           Ударна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торбаУдарна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торба
                                                                             6.999 ден.9.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                             Ударна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торбаУдарна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торба
                                                                               Ударна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торба | Погодна за работа со различни типови материјали  | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                               6.999 ден.9.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                               Ударна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торбаУдарна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торба
                                                                                 Ударна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торба | Погодна за работа со различни типови материјали  | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                 6.999 ден.9.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                 Дупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торбаДупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торба
                                                                                   4.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                                   Дупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торбаДупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торба
                                                                                     Дупчалка/одвртувач со вибрации со 32 пар. прибор и торба | Погодна за работа со различни типови материјали  | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                     4.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                                     Дупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торбаДупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торба
                                                                                       Дупчалка/одвртувач со вибрации со 32 пар. прибор и торба | Погодна за работа со различни типови материјали  | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                       4.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                                         Xiaomi Mijia - Батериски одвртувачXiaomi Mijia - Батериски одвртувач
                                                                                           2.890 ден.Цена
                                                                                           Xiaomi Mijia - Батериски одвртувачXiaomi Mijia - Батериски одвртувач
                                                                                             Батериски дупчалки
                                                                                             Безжичен одвртувач, 5Nm, батерија од 2000 mAh | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 работни дена.
                                                                                             2.890 ден.Цена
                                                                                             Xiaomi Mijia - Батериски одвртувачXiaomi Mijia - Батериски одвртувач
                                                                                               Батериски дупчалки
                                                                                               Безжичен одвртувач, 5Nm, батерија од 2000 mAh | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 работни дена.
                                                                                               2.890 ден.Цена
                                                                                               Батериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5AhБатериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah
                                                                                                 6.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Батериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5AhБатериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah
                                                                                                   Двобрзинска дупчалка/одвртувач со вибрации за бетон и цигла со мотор од 18V и вртежен момент од 45Nm. Погодна за работа со различни типови материјали. Доаѓа со 1 батерија од 1.5Ah и брз полнач и картонска кутија | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                   6.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Батериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5AhБатериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah
                                                                                                     Двобрзинска дупчалка/одвртувач со вибрации за бетон и цигла со мотор од 18V и вртежен момент од 45Nm. Погодна за работа со различни типови материјали. Доаѓа со 1 батерија од 1.5Ah и брз полнач и картонска кутија | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                     6.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       2.590 ден.3.399 ден.
                                                                                                       Батериски одвртувач 3.6V 1.5Ah 5.5NmБатериски одвртувач 3.6V 1.5Ah 5.5Nm
                                                                                                         2.590 ден.3.399 ден.Редовна цена-809 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Батериски одвртувач 3.6V 1.5Ah 5.5NmБатериски одвртувач 3.6V 1.5Ah 5.5Nm
                                                                                                           2.590 ден.3.399 ден.Редовна цена-809 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Батериски одвртувач 3.6V 1.5Ah 5.5NmБатериски одвртувач 3.6V 1.5Ah 5.5Nm
                                                                                                             2.590 ден.3.399 ден.Редовна цена-809 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Батериски одвртувач 3.6V 1.5Ah со брз полнач - BLACK+DECKER
                                                                                                               2.599 ден.3.499 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Батериски одвртувач 3.6V 1.5Ah со брз полнач - BLACK+DECKER
                                                                                                                 2.599 ден.3.499 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Батериски одвртувач 3.6V 1.5Ah со брз полнач - BLACK+DECKER
                                                                                                                   2.599 ден.3.499 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Дупчалка вибрациска 850W 13mm куфер + приборДупчалка вибрациска 850W 13mm куфер + прибор
                                                                                                                       6.490 ден.7.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Дупчалка вибрациска 850W 13mm куфер + приборДупчалка вибрациска 850W 13mm куфер + прибор
                                                                                                                         850W вибрациската дупчалка, која го има совршениот баланс помеѓу перформансите и практичноста во користењето. Вибрациите со 54.400 удари во минута го олеснуваат дупчењето во цигла и бетон. Со променливата брзина од 0-3.100 вртежи имате комплетна конторола врз работењето. Овој модел доаѓа со пластичен куфер за складирање и транспорт, 32 парчиња прибор, странична рачка и граничник за...
                                                                                                                         6.490 ден.7.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Дупчалка вибрациска 850W 13mm куфер + приборДупчалка вибрациска 850W 13mm куфер + прибор
                                                                                                                           850W вибрациската дупчалка, која го има совршениот баланс помеѓу перформансите и практичноста во користењето. Вибрациите со 54.400 удари во минута го олеснуваат дупчењето во цигла и бетон. Со променливата брзина од 0-3.100 вртежи имате комплетна конторола врз работењето. Овој модел доаѓа со пластичен куфер за складирање и транспорт, 32 парчиња прибор, странична рачка и граничник за...
                                                                                                                           6.490 ден.7.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Батериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5AhБатериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah
                                                                                                                               9.199 ден.11.199 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               Батериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5AhБатериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah
                                                                                                                                 Двобрзинска дупчалка/одвртувач со вибрации за бетон и цигла со мотор од 18V и вртежен момент од 40Nm. Погодна за работа со различни типови материјали. Доаѓа со 2 батерии од 1.5Ah, брз полнач, алуминиумски куфер за транспорт и складирање и 80 парчиња прибор неопходен за секоја намена | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                                 9.199 ден.11.199 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Батериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5AhБатериска вибрациска дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah
                                                                                                                                   Двобрзинска дупчалка/одвртувач со вибрации за бетон и цигла со мотор од 18V и вртежен момент од 40Nm. Погодна за работа со различни типови материјали. Доаѓа со 2 батерии од 1.5Ah, брз полнач, алуминиумски куфер за транспорт и складирање и 80 парчиња прибор неопходен за секоја намена | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                                   9.199 ден.11.199 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена