Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Опрема за винарство
Опрема за винарство

7 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Електричен млин за грозје со пумпа 20 GrifoЕлектричен млин за грозје со пумпа 20 Grifo
   Електричен млин за грозје со пумпа 20 GrifoЕлектричен млин за грозје со пумпа 20 Grifo
     Модел на млин направен од емајлиран челик, со капацитет на производство од 2000 кг. на час. Опремен со голема корпа за лесно истурање на материјалот.Млинот е опремен со одделувач на рачките од грозјето изработен од не `рѓосувачки челик . DVEP20 е опремен со голема пумпа и моќен електричен мотор. Висококвалитетните материјали на изработка обезбедуваат висока издржливост,...
     56.940 ден.Цена
     Електричен млин за грозје со пумпа 20 GrifoЕлектричен млин за грозје со пумпа 20 Grifo
       Модел на млин направен од емајлиран челик, со капацитет на производство од 2000 кг. на час. Опремен со голема корпа за лесно истурање на материјалот.Млинот е опремен со одделувач на рачките од грозјето изработен од не `рѓосувачки челик . DVEP20 е опремен со голема пумпа и моќен електричен мотор. Висококвалитетните материјали на изработка обезбедуваат висока издржливост,...
       56.940 ден.Цена
       Електричен млин за грозје со пумпа 30 GrifoЕлектричен млин за грозје со пумпа 30 Grifo
         Електричен млин за грозје со пумпа 30 GrifoЕлектричен млин за грозје со пумпа 30 Grifo
           Модел на млин направен од емајлиран челик, со капацитет на производство од 3000 кг. на час. Опремен со голема корпа за лесно истурање на материјалот.Млинот е опремен со одделувач на рачките од грозјето изработен од не `рѓосувачки челик . DVEP30 е опремен со голема пумпа и моќен електричен мотор. Висококвалитетните материјали на изработка обезбедуваат висока издржливост,...
           67.160 ден.Цена
           Електричен млин за грозје со пумпа 30 GrifoЕлектричен млин за грозје со пумпа 30 Grifo
             Модел на млин направен од емајлиран челик, со капацитет на производство од 3000 кг. на час. Опремен со голема корпа за лесно истурање на материјалот.Млинот е опремен со одделувач на рачките од грозјето изработен од не `рѓосувачки челик . DVEP30 е опремен со голема пумпа и моќен електричен мотор. Висококвалитетните материјали на изработка обезбедуваат висока издржливост,...
             67.160 ден.Цена
               Електричен млин за грозје GrifoЕлектричен млин за грозје Grifo
                 35.380 ден.Цена
                 Електричен млин за грозје GrifoЕлектричен млин за грозје Grifo
                   Опрема за винарство
                   Електричен млин за грозје направен од емајлиран челик.Неговото функционирање е автоматизирано благодарение на моторот монтиран на страната, кој ги придвижува сите различни механизми: ролерите за дробење, вратилото за одвојување на стеблата од грозјето и мешалка. Решетката е направена од не'рѓосувачки челик, додека ролерите и запчаниците се целосно изработени од пластика. Ролерите исто...
                   35.380 ден.Цена
                   Електричен млин за грозје GrifoЕлектричен млин за грозје Grifo
                     Опрема за винарство
                     Електричен млин за грозје направен од емајлиран челик.Неговото функционирање е автоматизирано благодарение на моторот монтиран на страната, кој ги придвижува сите различни механизми: ролерите за дробење, вратилото за одвојување на стеблата од грозјето и мешалка. Решетката е направена од не'рѓосувачки челик, додека ролерите и запчаниците се целосно изработени од пластика. Ролерите исто...
                     35.380 ден.Цена
                       11.960 ден.
                       Млин за грозје МАКСИ GrifoМлин за грозје МАКСИ Grifo
                         11.960 ден.Цена
                         Млин за грозје МАКСИ GrifoМлин за грозје МАКСИ Grifo
                           Опрема за винарство
                           Овој млин за грозје се карактеризира со бункер од не'рѓосувачки челик и пластични ролери. Ова е рачен млин за грозје со средна големина. Благодарение на висококвалитетните материјали  на изработка и внимателно избраните детали, лесен е за употреба и многу корисен. Под бункерот има челична лакирана рамка; ротирањето е со рачна дршка, која го прави движењето на ролерите и го притиска грозјето....
                           11.960 ден.Цена
                           Млин за грозје МАКСИ GrifoМлин за грозје МАКСИ Grifo
                             Опрема за винарство
                             Овој млин за грозје се карактеризира со бункер од не'рѓосувачки челик и пластични ролери. Ова е рачен млин за грозје со средна големина. Благодарение на висококвалитетните материјали  на изработка и внимателно избраните детали, лесен е за употреба и многу корисен. Под бункерот има челична лакирана рамка; ротирањето е со рачна дршка, која го прави движењето на ролерите и го притиска грозјето....
                             11.960 ден.Цена
                               7.560 ден.
                               Млин за грозје МИНИ GrifoМлин за грозје МИНИ Grifo
                                 7.560 ден.Цена
                                 Млин за грозје МИНИ GrifoМлин за грозје МИНИ Grifo
                                   Опрема за винарство
                                   Овој млин за грозје се карактеризира со бункер од не'рѓосувачки челик и пластични ролери од 220 мм. Ова е најмалиот млин за грозје во целиот аспртиман на Грифо. Благодарение на висококвалитетните материјали  на изработка и внимателно избраните детали, лесен е за употреба и многу корисен. Под бункерот има челична лакирана рамка; ротирањето е со рачна дршка, која го прави движењето на ролерите...
                                   7.560 ден.Цена
                                   Млин за грозје МИНИ GrifoМлин за грозје МИНИ Grifo
                                     Опрема за винарство
                                     Овој млин за грозје се карактеризира со бункер од не'рѓосувачки челик и пластични ролери од 220 мм. Ова е најмалиот млин за грозје во целиот аспртиман на Грифо. Благодарение на висококвалитетните материјали  на изработка и внимателно избраните детали, лесен е за употреба и многу корисен. Под бункерот има челична лакирана рамка; ротирањето е со рачна дршка, која го прави движењето на ролерите...
                                     7.560 ден.Цена
                                       8.494 ден.
                                       Млин за грозје МИДИ GrifoМлин за грозје МИДИ Grifo
                                         8.494 ден.Цена
                                         Млин за грозје МИДИ GrifoМлин за грозје МИДИ Grifo
                                           Опрема за винарство
                                           Овој млин за грозје се карактеризира со бункер од не'рѓосувачки челик и пластични ролери. Ова е рачен млин за грозје со средна големина. Благодарение на висококвалитетните материјали  на изработка и внимателно избраните детали, лесен е за употреба и многу корисен. Под бункерот има челична лакирана рамка; ротирањето е со рачна дршка, која го прави движењето на ролерите и го притиска грозјето....
                                           8.494 ден.Цена
                                           Млин за грозје МИДИ GrifoМлин за грозје МИДИ Grifo
                                             Опрема за винарство
                                             Овој млин за грозје се карактеризира со бункер од не'рѓосувачки челик и пластични ролери. Ова е рачен млин за грозје со средна големина. Благодарение на висококвалитетните материјали  на изработка и внимателно избраните детали, лесен е за употреба и многу корисен. Под бункерот има челична лакирана рамка; ротирањето е со рачна дршка, која го прави движењето на ролерите и го притиска грозјето....
                                             8.494 ден.Цена
                                             Млин за грозје со одвојување на рачки GrifoМлин за грозје со одвојување на рачки Grifo
                                               Млин за грозје со одвојување на рачки GrifoМлин за грозје со одвојување на рачки Grifo
                                                 Рачен млин за грозје, дизајниран и изработен од материјали со највисок квалитет. Моделот DMA е опремен со бункер за грозје направен од емајлиран челик. Роторот на млинот е поврзан со вратилото и се користи за одделување на грозјето од стеблото со помош на отстранливата решетка направена од не'рѓосувачки челик.
                                                 21.350 ден.Цена
                                                 Млин за грозје со одвојување на рачки GrifoМлин за грозје со одвојување на рачки Grifo
                                                   Рачен млин за грозје, дизајниран и изработен од материјали со највисок квалитет. Моделот DMA е опремен со бункер за грозје направен од емајлиран челик. Роторот на млинот е поврзан со вратилото и се користи за одделување на грозјето од стеблото со помош на отстранливата решетка направена од не'рѓосувачки челик.
                                                   21.350 ден.Цена