Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Индустриски правосмукалки
Индустриски правосмукалки

11 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   40.635 ден.42.899 ден.
   Индустриска правосмукалка LAVOR Аpollo - IF03Индустриска правосмукалка LAVOR Аpollo - IF03
     40.635 ден.42.899 ден.Редовна цена-2.264 ден. исклученоЦена
     Индустриска правосмукалка LAVOR Аpollo - IF03Индустриска правосмукалка LAVOR Аpollo - IF03
       Индустриски правосмукалки
       Професионална машина (смукалка) за хемиско чистење на сите видови текстил/килими опремена со моќен мотор, голем резервоар и пумпи за детергент кои овозможуваат идеален проток на хемикалиите. Идеални за длабинско чистење на килими, седишта во автомобили, седечки гарнитури, софи, столици, тенди....Може да се користат во ХО-РЕ-КА сегментот, автомобилско и индустриско чистење. ...
       40.635 ден.42.899 ден.Редовна цена-2.264 ден. исклученоЦена
       Индустриска правосмукалка LAVOR Аpollo - IF03Индустриска правосмукалка LAVOR Аpollo - IF03
         Индустриски правосмукалки
         Професионална машина (смукалка) за хемиско чистење на сите видови текстил/килими опремена со моќен мотор, голем резервоар и пумпи за детергент кои овозможуваат идеален проток на хемикалиите. Идеални за длабинско чистење на килими, седишта во автомобили, седечки гарнитури, софи, столици, тенди....Може да се користат во ХО-РЕ-КА сегментот, автомобилско и индустриско чистење. ...
         40.635 ден.42.899 ден.Редовна цена-2.264 ден. исклученоЦена
           16.100 ден.17.299 ден.
           Индустриска правосмукалка LAVOR WT 50 XEИндустриска правосмукалка LAVOR WT 50 XE
             16.100 ден.17.299 ден.Редовна цена-1.199 ден. исклученоЦена
             Индустриска правосмукалка LAVOR WT 50 XEИндустриска правосмукалка LAVOR WT 50 XE
               Индустриски правосмукалки
               Правосмукалка за водено и суво чистење за домашна и професионална употреба со тивок мотор иноксен сад. Oпремена е со утикач на кој може да се поврзуваат алати до 2200W, кабел за напојување од 5 метри како и со 4 тркала кои го олеснуваат движењето. Технички карактеристики: Моќност на мотор: 1600 W Напон: 220 V, 50 Hz -...
               16.100 ден.17.299 ден.Редовна цена-1.199 ден. исклученоЦена
               Индустриска правосмукалка LAVOR WT 50 XEИндустриска правосмукалка LAVOR WT 50 XE
                 Индустриски правосмукалки
                 Правосмукалка за водено и суво чистење за домашна и професионална употреба со тивок мотор иноксен сад. Oпремена е со утикач на кој може да се поврзуваат алати до 2200W, кабел за напојување од 5 метри како и со 4 тркала кои го олеснуваат движењето. Технички карактеристики: Моќност на мотор: 1600 W Напон: 220 V, 50 Hz -...
                 16.100 ден.17.299 ден.Редовна цена-1.199 ден. исклученоЦена
                   7.854 ден.8.499 ден.
                   Индустриска правосмукалка LAVOR WT 20 PИндустриска правосмукалка LAVOR WT 20 P
                     7.854 ден.8.499 ден.Редовна цена-645 ден. исклученоЦена
                     Индустриска правосмукалка LAVOR WT 20 PИндустриска правосмукалка LAVOR WT 20 P
                       Индустриски правосмукалки
                       Правосмукалка со тивок мотор наменета за суво и водено вшмукување. Располага со резервоар отпорен на удари, флекс црево од 2 метри и кабел од 4 метри со соодветен држач. Технички карактеристики: Моќност на моторот: 800 W Напојување: 230 V- 50 Hz Тежина: 6,5 Kg Големина на резервоар: 20 l Проток на...
                       7.854 ден.8.499 ден.Редовна цена-645 ден. исклученоЦена
                       Индустриска правосмукалка LAVOR WT 20 PИндустриска правосмукалка LAVOR WT 20 P
                         Индустриски правосмукалки
                         Правосмукалка со тивок мотор наменета за суво и водено вшмукување. Располага со резервоар отпорен на удари, флекс црево од 2 метри и кабел од 4 метри со соодветен држач. Технички карактеристики: Моќност на моторот: 800 W Напојување: 230 V- 50 Hz Тежина: 6,5 Kg Големина на резервоар: 20 l Проток на...
                         7.854 ден.8.499 ден.Редовна цена-645 ден. исклученоЦена
                           32.372 ден.34.599 ден.
                           Индустриска правосмукалка LAVOR Windy 365 IRИндустриска правосмукалка LAVOR Windy 365 IR
                             32.372 ден.34.599 ден.Редовна цена-2.227 ден. исклученоЦена
                             Индустриска правосмукалка LAVOR Windy 365 IRИндустриска правосмукалка LAVOR Windy 365 IR
                               Индустриски правосмукалки
                               Правосмукалка за комерцијална (професионална) употреба погодна и за мокро и за суво вшмукување. Располага со три моќни мотори, резервоар од нерѓосувачки челик, заштитна платформа отпорна на удари. Идеална е за компании кои се занимаваат со чистење, гаражи, работилници и останати објекти каде има потреба од лесно индустриско чистење Технички карактеристики: <ul...
                               32.372 ден.34.599 ден.Редовна цена-2.227 ден. исклученоЦена
                               Индустриска правосмукалка LAVOR Windy 365 IRИндустриска правосмукалка LAVOR Windy 365 IR
                                 Индустриски правосмукалки
                                 Правосмукалка за комерцијална (професионална) употреба погодна и за мокро и за суво вшмукување. Располага со три моќни мотори, резервоар од нерѓосувачки челик, заштитна платформа отпорна на удари. Идеална е за компании кои се занимаваат со чистење, гаражи, работилници и останати објекти каде има потреба од лесно индустриско чистење Технички карактеристики: <ul...
                                 32.372 ден.34.599 ден.Редовна цена-2.227 ден. исклученоЦена
                                   28.382 ден.29.499 ден.
                                   Индустриска правосмукалка LAVOR Windy 265 IFИндустриска правосмукалка LAVOR Windy 265 IF
                                     28.382 ден.29.499 ден.Редовна цена-1.117 ден. исклученоЦена
                                     Индустриска правосмукалка LAVOR Windy 265 IFИндустриска правосмукалка LAVOR Windy 265 IF
                                       Индустриски правосмукалки
                                       Правосмукалка за комерцијална (професионална) употреба погодна и за мокро и за суво вшмукување. Располага со два моќни мотори, резервоар од нерѓосувачки челик, заштитна платформа отпорна на удари. Идеална е за компании кои се занимаваат со чистење, гаражи, работилници и останати објекти каде има потреба од лесно индустриско чистење. Технички карактеристики: <ul...
                                       28.382 ден.29.499 ден.Редовна цена-1.117 ден. исклученоЦена
                                       Индустриска правосмукалка LAVOR Windy 265 IFИндустриска правосмукалка LAVOR Windy 265 IF
                                         Индустриски правосмукалки
                                         Правосмукалка за комерцијална (професионална) употреба погодна и за мокро и за суво вшмукување. Располага со два моќни мотори, резервоар од нерѓосувачки челик, заштитна платформа отпорна на удари. Идеална е за компании кои се занимаваат со чистење, гаражи, работилници и останати објекти каде има потреба од лесно индустриско чистење. Технички карактеристики: <ul...
                                         28.382 ден.29.499 ден.Редовна цена-1.117 ден. исклученоЦена
                                           12.610 ден.13.599 ден.
                                           Индустриска правосмукалка LAVOR Windy 120 IFИндустриска правосмукалка LAVOR Windy 120 IF
                                             12.610 ден.13.599 ден.Редовна цена-989 ден. исклученоЦена
                                             Индустриска правосмукалка LAVOR Windy 120 IFИндустриска правосмукалка LAVOR Windy 120 IF
                                               Индустриски правосмукалки
                                               Правосмукалка за водено и суво чистење со високо ефикасен мотор за професионална употреба.  Технички карактеристики: Број на мотори: 1 Моќност на моторот: 1200 W Напон: 220/240 V , 50/60 Hz - Монофазен Волумен на резервоар: 20 l Проток на воздух: 65 l/s Кабел за напојување: 7,5 m ...
                                               12.610 ден.13.599 ден.Редовна цена-989 ден. исклученоЦена
                                               Индустриска правосмукалка LAVOR Windy 120 IFИндустриска правосмукалка LAVOR Windy 120 IF
                                                 Индустриски правосмукалки
                                                 Правосмукалка за водено и суво чистење со високо ефикасен мотор за професионална употреба.  Технички карактеристики: Број на мотори: 1 Моќност на моторот: 1200 W Напон: 220/240 V , 50/60 Hz - Монофазен Волумен на резервоар: 20 l Проток на воздух: 65 l/s Кабел за напојување: 7,5 m ...
                                                 12.610 ден.13.599 ден.Редовна цена-989 ден. исклученоЦена
                                                   23.990 ден.25.999 ден.
                                                   Индустриска правосмукалка LAVOR WD 255 XEИндустриска правосмукалка LAVOR WD 255 XE
                                                     23.990 ден.25.999 ден.Редовна цена-2.009 ден. исклученоЦена
                                                     Индустриска правосмукалка LAVOR WD 255 XEИндустриска правосмукалка LAVOR WD 255 XE
                                                       Индустриски правосмукалки
                                                       Правосмукалка со два високоефективни мотори наменета за суво вшмукување со резервоар од нерѓосувачки челик со голем капацитет. Поседува вграден штекер на кој може да се приклучи електричен алат до 2200W. Технички карактеристики: Број на мотори: 2 Моќност на мотор: 2 X 1200 (MAX 2 X 1400) W Проток на воздух при...
                                                       23.990 ден.25.999 ден.Редовна цена-2.009 ден. исклученоЦена
                                                       Индустриска правосмукалка LAVOR WD 255 XEИндустриска правосмукалка LAVOR WD 255 XE
                                                         Индустриски правосмукалки
                                                         Правосмукалка со два високоефективни мотори наменета за суво вшмукување со резервоар од нерѓосувачки челик со голем капацитет. Поседува вграден штекер на кој може да се приклучи електричен алат до 2200W. Технички карактеристики: Број на мотори: 2 Моќност на мотор: 2 X 1200 (MAX 2 X 1400) W Проток на воздух при...
                                                         23.990 ден.25.999 ден.Редовна цена-2.009 ден. исклученоЦена
                                                           5.408 ден.5.999 ден.
                                                           Индустриска правосмукалка LAVOR VAC 20S
                                                             5.408 ден.5.999 ден.Редовна цена-591 ден. исклученоЦена
                                                             Индустриска правосмукалка LAVOR VAC 20S
                                                               Индустриски правосмукалки
                                                               Правосмукалка од серијата VAC за суво и водено вшмукување. Компактни димензии, модерен дизајн, резервоар од нерѓосувачки челик, пневматски тресач на филтер. Погодна за користење во домот и работилницата. Одлична за ентузијасти! Технички карактеристики: Моќ: 1000W Напон: 230 V - 50 Hz    Капацитет на резервар:...
                                                               5.408 ден.5.999 ден.Редовна цена-591 ден. исклученоЦена
                                                               Индустриска правосмукалка LAVOR VAC 20S
                                                                 Индустриски правосмукалки
                                                                 Правосмукалка од серијата VAC за суво и водено вшмукување. Компактни димензии, модерен дизајн, резервоар од нерѓосувачки челик, пневматски тресач на филтер. Погодна за користење во домот и работилницата. Одлична за ентузијасти! Технички карактеристики: Моќ: 1000W Напон: 230 V - 50 Hz    Капацитет на резервар:...
                                                                 5.408 ден.5.999 ден.Редовна цена-591 ден. исклученоЦена
                                                                   9.398 ден.9.999 ден.
                                                                   Индустриска правосмукалка LAVOR SILENT FR
                                                                     9.398 ден.9.999 ден.Редовна цена-601 ден. исклученоЦена
                                                                     Индустриска правосмукалка LAVOR SILENT FR
                                                                       Индустриски правосмукалки
                                                                       Правосмукалка со ултра тивок мотор наменета за професинална употреба. Погодна за хотели, ординации и останати објекти каде е потребно бесчујно чистење на подови Технички карактеристики: Моќност: 800W Депресија: 24 kPa / 2400 mmH2O Воздушно вшмукување: 44 l/s Напон: 230-240V-50Hz Производител:...
                                                                       9.398 ден.9.999 ден.Редовна цена-601 ден. исклученоЦена
                                                                       Индустриска правосмукалка LAVOR SILENT FR
                                                                         Индустриски правосмукалки
                                                                         Правосмукалка со ултра тивок мотор наменета за професинална употреба. Погодна за хотели, ординации и останати објекти каде е потребно бесчујно чистење на подови Технички карактеристики: Моќност: 800W Депресија: 24 kPa / 2400 mmH2O Воздушно вшмукување: 44 l/s Напон: 230-240V-50Hz Производител:...
                                                                         9.398 ден.9.999 ден.Редовна цена-601 ден. исклученоЦена
                                                                           6.714 ден.7.499 ден.
                                                                           Индустриска правосмукалка LAVOR Freddy 4 во 1
                                                                             6.714 ден.7.499 ден.Редовна цена-785 ден. исклученоЦена
                                                                             Индустриска правосмукалка LAVOR Freddy 4 во 1
                                                                               Индустриски правосмукалки
                                                                               Freddy 4 во 1 е компактна, мултифункционална правосмукалка за пепел, за суво, за влажно вшмукување, а воедно има и функција за дување. Доаѓа во комбинација на тивок мотор со метален резервоар, пневматски тресач на филтер, кертрич кој едноставно се пери и метално флексибилно црево од 1 метар. Технички карактеристики: Моќност: 1000...
                                                                               6.714 ден.7.499 ден.Редовна цена-785 ден. исклученоЦена
                                                                               Индустриска правосмукалка LAVOR Freddy 4 во 1
                                                                                 Индустриски правосмукалки
                                                                                 Freddy 4 во 1 е компактна, мултифункционална правосмукалка за пепел, за суво, за влажно вшмукување, а воедно има и функција за дување. Доаѓа во комбинација на тивок мотор со метален резервоар, пневматски тресач на филтер, кертрич кој едноставно се пери и метално флексибилно црево од 1 метар. Технички карактеристики: Моќност: 1000...
                                                                                 6.714 ден.7.499 ден.Редовна цена-785 ден. исклученоЦена
                                                                                   9.200 ден.9.999 ден.
                                                                                   Индустриска правосмукалка LAVOR CF 30EM
                                                                                     9.200 ден.9.999 ден.Редовна цена-799 ден. исклученоЦена
                                                                                     Индустриска правосмукалка LAVOR CF 30EM
                                                                                       Индустриски правосмукалки
                                                                                       Правосмукалка со тивок мотор наменета за суво и водено вшмукување. Располага со ултра силен резервоар (carbon steel), a покрај стандардните додатоци и опции поседува вграден штекер кој дозволува напоредно користење на електричен алат до 2200W заедно со правмукалката Технички карактеристики: Напон:  230V-50Hz ...
                                                                                       9.200 ден.9.999 ден.Редовна цена-799 ден. исклученоЦена
                                                                                       Индустриска правосмукалка LAVOR CF 30EM
                                                                                         Индустриски правосмукалки
                                                                                         Правосмукалка со тивок мотор наменета за суво и водено вшмукување. Располага со ултра силен резервоар (carbon steel), a покрај стандардните додатоци и опции поседува вграден штекер кој дозволува напоредно користење на електричен алат до 2200W заедно со правмукалката Технички карактеристики: Напон:  230V-50Hz ...
                                                                                         9.200 ден.9.999 ден.Редовна цена-799 ден. исклученоЦена