Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Компресори
Компресори

3 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   12.590 ден.13.499 ден.
   Компресор монофазен Fiac MICHELIN MB5020
     12.590 ден.13.499 ден.Редовна цена-909 ден. исклученоЦена
     Компресор монофазен Fiac MICHELIN MB5020
       MICHELIN MB5020 e професионален компресор со монофазен електричен мотор. Има робусна конструкција, одлично подмачкување, мала потрочувачка на масло, и многу ниско ниво на бучава.Опремен со прекинувач за притисок, термичка заштита со автоматско ресетирање, регулатор на притисок, манометар, сигурносен вентил, вентил за испуштање на кондензат, тркала и рачка за транспорт. ...
       12.590 ден.13.499 ден.Редовна цена-909 ден. исклученоЦена
       Компресор монофазен Fiac MICHELIN MB5020
         MICHELIN MB5020 e професионален компресор со монофазен електричен мотор. Има робусна конструкција, одлично подмачкување, мала потрочувачка на масло, и многу ниско ниво на бучава.Опремен со прекинувач за притисок, термичка заштита со автоматско ресетирање, регулатор на притисок, манометар, сигурносен вентил, вентил за испуштање на кондензат, тркала и рачка за транспорт. ...
         12.590 ден.13.499 ден.Редовна цена-909 ден. исклученоЦена
           9.964 ден.10.599 ден.
           Компресор монофазен Fiac MICHELIN MB2420
             9.964 ден.10.599 ден.Редовна цена-635 ден. исклученоЦена
             Компресор монофазен Fiac MICHELIN MB2420
               MICHELIN MB2420 e професионален компресор со монофазен електричен мотор. Има робусна конструкција, одлично подмачкување, мала потрочувачка на масло, и многу ниско ниво на бучава.Опремен со прекинувач за притисок, термичка заштита со автоматско ресетирање, регулатор на притисок, манометар, сигурносен вентил, вентил за испуштање на кондензат, тркала и рачка за транспорт. ...
               9.964 ден.10.599 ден.Редовна цена-635 ден. исклученоЦена
               Компресор монофазен Fiac MICHELIN MB2420
                 MICHELIN MB2420 e професионален компресор со монофазен електричен мотор. Има робусна конструкција, одлично подмачкување, мала потрочувачка на масло, и многу ниско ниво на бучава.Опремен со прекинувач за притисок, термичка заштита со автоматско ресетирање, регулатор на притисок, манометар, сигурносен вентил, вентил за испуштање на кондензат, тркала и рачка за транспорт. ...
                 9.964 ден.10.599 ден.Редовна цена-635 ден. исклученоЦена
                   8.138 ден.8.999 ден.
                   Компресор AGRINA 25 литри К
                     8.138 ден.8.999 ден.Редовна цена-861 ден. исклученоЦена
                     Компресор AGRINA 25 литри К
                       Компресор со компактни димензии наменет за домашна и индустриска употреба. Располага со рачка и тркала кои му овозможуваат мобилност при работата. Идеален за работилници, занаетчии и слично. Спецификации:   Напон: 230V Моќ: 1.5kW Запремнина: 25l Капацитет: 110l/min Притисок:...
                       8.138 ден.8.999 ден.Редовна цена-861 ден. исклученоЦена
                       Компресор AGRINA 25 литри К
                         Компресор со компактни димензии наменет за домашна и индустриска употреба. Располага со рачка и тркала кои му овозможуваат мобилност при работата. Идеален за работилници, занаетчии и слично. Спецификации:   Напон: 230V Моќ: 1.5kW Запремнина: 25l Капацитет: 110l/min Притисок:...
                         8.138 ден.8.999 ден.Редовна цена-861 ден. исклученоЦена