Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Вибрациски брусилки
Вибрациски брусилки

4 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   Iskra ERO IE-AJ12-300 Вибрациска брусалкаIskra ERO IE-AJ12-300 Вибрациска брусалка
     2.999 ден.Цена
     Iskra ERO IE-AJ12-300 Вибрациска брусалкаIskra ERO IE-AJ12-300 Вибрациска брусалка
       • Моќност: 300W • 24 месеци гаранција 
       2.999 ден.Цена
       Iskra ERO IE-AJ12-300 Вибрациска брусалкаIskra ERO IE-AJ12-300 Вибрациска брусалка
         • Моќност: 300W • 24 месеци гаранција 
         2.999 ден.Цена
           2.499 ден.2.999 ден.
           Iskra ERO IE-AJ23-200 Вибрациона брусалкаIskra ERO IE-AJ23-200 Вибрациона брусалка
             2.499 ден.2.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
             Iskra ERO IE-AJ23-200 Вибрациона брусалкаIskra ERO IE-AJ23-200 Вибрациона брусалка
               • Моќност: 200W • 24 месеци гаранција 
               2.499 ден.2.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
               Iskra ERO IE-AJ23-200 Вибрациона брусалкаIskra ERO IE-AJ23-200 Вибрациона брусалка
                 • Моќност: 200W • 24 месеци гаранција 
                 2.499 ден.2.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                   2.399 ден.2.999 ден.
                   Iskra OS180 Вибрациска брусалка
                     2.399 ден.2.999 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                     Iskra OS180 Вибрациска брусалка
                       Вибрациски брусилки
                       • Моќност: 180W • 24 месеци гаранција 
                       2.399 ден.2.999 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                       Iskra OS180 Вибрациска брусалка
                         Вибрациски брусилки
                         • Моќност: 180W • 24 месеци гаранција 
                         2.399 ден.2.999 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                           1.749 ден.2.699 ден.
                           Вибрациска брусилка Mouse 55W - BLACK+DECKERВибрациска брусилка Mouse 55W - BLACK+DECKER
                             1.749 ден.2.699 ден.Редовна цена-950 ден. исклученоЦена
                             Вибрациска брусилка Mouse 55W - BLACK+DECKERВибрациска брусилка Mouse 55W - BLACK+DECKER
                               Со нејзината компактна големина и триаголна основа за стругање, оваа ексцентрична MOUSE брусилка е идеална за тешко достапни места и ќошеви и рабови. Може да се користи за отстранување на боја, за стругање на корозија, за различни дрвени површини но и за полирање на метал. Лесно променливи хартии за стругање со Velcro системот за затегање. Гумиран и мек ракофат за удобно ракување. Доаѓа со...
                               1.749 ден.2.699 ден.Редовна цена-950 ден. исклученоЦена
                               Вибрациска брусилка Mouse 55W - BLACK+DECKERВибрациска брусилка Mouse 55W - BLACK+DECKER
                                 Со нејзината компактна големина и триаголна основа за стругање, оваа ексцентрична MOUSE брусилка е идеална за тешко достапни места и ќошеви и рабови. Може да се користи за отстранување на боја, за стругање на корозија, за различни дрвени површини но и за полирање на метал. Лесно променливи хартии за стругање со Velcro системот за затегање. Гумиран и мек ракофат за удобно ракување. Доаѓа со...
                                 1.749 ден.2.699 ден.Редовна цена-950 ден. исклученоЦена