Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Перачи под притисок
Перачи под притисок

12 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   17.850 ден.19.990 ден.
   Батериски перач GARDENA Aqua Clean 18VБатериски перач GARDENA Aqua Clean 18V
     17.850 ден.19.990 ден.Редовна цена-2.140 ден. исклученоЦена
     Батериски перач GARDENA Aqua Clean 18VБатериски перач GARDENA Aqua Clean 18V
       Перачи под притисок
       Батериски перач под висок притисок GARDENA со 18 V, 2.5 Ah литиумска батерија. Перачот оди во сет кој ги има сите потребни елементи за истиот веднаш да се употребува. Опремен е со лед дисплеј кој го покажува статусот на батеријата. Има можност за регулација на 3 нивоа и тоа 9, 14 и 24 бари притисок, во зависност од потребите на ракувачот. Во сетот има 3 различни дизни за распрскување и...
       17.850 ден.19.990 ден.Редовна цена-2.140 ден. исклученоЦена
       Батериски перач GARDENA Aqua Clean 18VБатериски перач GARDENA Aqua Clean 18V
         Перачи под притисок
         Батериски перач под висок притисок GARDENA со 18 V, 2.5 Ah литиумска батерија. Перачот оди во сет кој ги има сите потребни елементи за истиот веднаш да се употребува. Опремен е со лед дисплеј кој го покажува статусот на батеријата. Има можност за регулација на 3 нивоа и тоа 9, 14 и 24 бари притисок, во зависност од потребите на ракувачот. Во сетот има 3 различни дизни за распрскување и...
         17.850 ден.19.990 ден.Редовна цена-2.140 ден. исклученоЦена
         Апарат за миење коли LAVOR HPC MISSISSIPI-R 1310XP со топла вода
           Машина за миење коли за домашна и професионална употреба со топла вода. Опремена со 3 клипови обложени со керамика и со аксијална пумпа со глава од месинг со вграден бајпас вентил. Има вграден резервоар за детергент и дизел пумпа за греење на водата со бајпас вентил. Технички карактеристики: Моќност: 3 kW Работен притисок:...
           88.725 ден.Цена
           Апарат за миење коли LAVOR HPC MISSISSIPI-R 1310XP со топла вода
             Машина за миење коли за домашна и професионална употреба со топла вода. Опремена со 3 клипови обложени со керамика и со аксијална пумпа со глава од месинг со вграден бајпас вентил. Има вграден резервоар за детергент и дизел пумпа за греење на водата со бајпас вентил. Технички карактеристики: Моќност: 3 kW Работен притисок:...
             88.725 ден.Цена
             Професионален Апарат LAVOR Tekna 2015 LP со топла вода
               Професионален апарат за чистење под висок притисок со топла вода. Располага со четири полен електро-мотор и клипови со керамичка заштита кои гарантираат долготрајна употреба,  и регулатор на температура со високо сензитивен сензор. Како високо-квалитетен апарат нуди екстремно добри перформанси, голема сигурност и лесно користење. Наменета е за чистење на возила, машини, опрема, подови,...
               184.695 ден.Цена
               Професионален Апарат LAVOR Tekna 2015 LP со топла вода
                 Професионален апарат за чистење под висок притисок со топла вода. Располага со четири полен електро-мотор и клипови со керамичка заштита кои гарантираат долготрајна употреба,  и регулатор на температура со високо сензитивен сензор. Како високо-квалитетен апарат нуди екстремно добри перформанси, голема сигурност и лесно користење. Наменета е за чистење на возила, машини, опрема, подови,...
                 184.695 ден.Цена
                   24.600 ден.25.990 ден.
                   Апарат за перење LAVOR IKON 160 PLUSАпарат за перење LAVOR IKON 160 PLUS
                     24.600 ден.25.990 ден.Редовна цена-1.390 ден. исклученоЦена
                     Апарат за перење LAVOR IKON 160 PLUSАпарат за перење LAVOR IKON 160 PLUS
                       Перачи под притисок
                       Мала, компактна машина за перење под висок притисок, со индукциски мотор,  наменета за домашна употреба. Технички карактеристики: Tип на мотор: Индукциски  Максимелн притисок: 160 bar Моќност: 2200W Проток: 390 l/min Тежина: 15.5 kg Производител: Lavor Земја на потекло:...
                       24.600 ден.25.990 ден.Редовна цена-1.390 ден. исклученоЦена
                       Апарат за перење LAVOR IKON 160 PLUSАпарат за перење LAVOR IKON 160 PLUS
                         Перачи под притисок
                         Мала, компактна машина за перење под висок притисок, со индукциски мотор,  наменета за домашна употреба. Технички карактеристики: Tип на мотор: Индукциски  Максимелн притисок: 160 bar Моќност: 2200W Проток: 390 l/min Тежина: 15.5 kg Производител: Lavor Земја на потекло:...
                         24.600 ден.25.990 ден.Редовна цена-1.390 ден. исклученоЦена
                           7.402 ден.7.999 ден.
                           Хоби апарат LAVOR ONE EXTRA 135Хоби апарат LAVOR ONE EXTRA 135
                             7.402 ден.7.999 ден.Редовна цена-597 ден. исклученоЦена
                             Хоби апарат LAVOR ONE EXTRA 135Хоби апарат LAVOR ONE EXTRA 135
                               Перачи под притисок
                               Мала, компактна машина за перење под висок притисок, наменета за домашна употреба. Технички карактеристики: Максимален притисок: 135 bar Моќност на мотор: 1900 W Проток на вода: 420 l/h Производител: Lavor Земја на потекло: Италија Гаранција: 12 месци
                               7.402 ден.7.999 ден.Редовна цена-597 ден. исклученоЦена
                               Хоби апарат LAVOR ONE EXTRA 135Хоби апарат LAVOR ONE EXTRA 135
                                 Перачи под притисок
                                 Мала, компактна машина за перење под висок притисок, наменета за домашна употреба. Технички карактеристики: Максимален притисок: 135 bar Моќност на мотор: 1900 W Проток на вода: 420 l/h Производител: Lavor Земја на потекло: Италија Гаранција: 12 месци
                                 7.402 ден.7.999 ден.Редовна цена-597 ден. исклученоЦена
                                   28.250 ден.29.999 ден.
                                   Апарат за миење коли LAVOR HPW PREDATOR 180Апарат за миење коли LAVOR HPW PREDATOR 180
                                     28.250 ден.29.999 ден.Редовна цена-1.749 ден. исклученоЦена
                                     Апарат за миење коли LAVOR HPW PREDATOR 180Апарат за миење коли LAVOR HPW PREDATOR 180
                                       Машина за чистење под висок притисок со дигитална контрола, програми за работа и заштита. Поседува монитор за пратење на главните функции, триклипна алуминиумска пумпа, вграден сад за детергент, автоматски СТОП систем, како и неколки променливи дизни, а и четки за различна употреба. Наменета е за домашно користење. Напомена: НЕ СЕ ПРЕПОРАЧУВА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА...
                                       28.250 ден.29.999 ден.Редовна цена-1.749 ден. исклученоЦена
                                       Апарат за миење коли LAVOR HPW PREDATOR 180Апарат за миење коли LAVOR HPW PREDATOR 180
                                         Машина за чистење под висок притисок со дигитална контрола, програми за работа и заштита. Поседува монитор за пратење на главните функции, триклипна алуминиумска пумпа, вграден сад за детергент, автоматски СТОП систем, како и неколки променливи дизни, а и четки за различна употреба. Наменета е за домашно користење. Напомена: НЕ СЕ ПРЕПОРАЧУВА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА...
                                         28.250 ден.29.999 ден.Редовна цена-1.749 ден. исклученоЦена
                                           12.180 ден.12.999 ден.
                                           Апарат за миење коли LAVOR GALAXY 160
                                             12.180 ден.12.999 ден.Редовна цена-819 ден. исклученоЦена
                                             Апарат за миење коли LAVOR GALAXY 160
                                               Перачи под притисок
                                               Машина за чистење под висок притисок со модерен дизајн и практични додатоци за лесно и непречено користење во домашни услови. Поседува пумпа со алуминиумска глава и три клипа, автоматски СТОП систем, променлива дизна и стандарден сет четки и додатоци. Технички карактеристики: Напон: 220 V монофазен Моќност: 2500...
                                               12.180 ден.12.999 ден.Редовна цена-819 ден. исклученоЦена
                                               Апарат за миење коли LAVOR GALAXY 160
                                                 Перачи под притисок
                                                 Машина за чистење под висок притисок со модерен дизајн и практични додатоци за лесно и непречено користење во домашни услови. Поседува пумпа со алуминиумска глава и три клипа, автоматски СТОП систем, променлива дизна и стандарден сет четки и додатоци. Технички карактеристики: Напон: 220 V монофазен Моќност: 2500...
                                                 12.180 ден.12.999 ден.Редовна цена-819 ден. исклученоЦена
                                                   14.599 ден.16.999 ден.
                                                   Перач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W 150барПерач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W 150бар
                                                     14.599 ден.16.999 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                     Перач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W 150барПерач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W 150бар
                                                       14.599 ден.16.999 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                       Перач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W 150барПерач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W 150бар
                                                         14.599 ден.16.999 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                           Перач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W со четка
                                                             16.999 ден.18.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                             Перач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W со четка
                                                               16.999 ден.18.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                               Перач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W со четка
                                                                 16.999 ден.18.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                 Перач под висок притисок BLACK+DECKER 1900W 130барПерач под висок притисок BLACK+DECKER 1900W 130бар
                                                                   Перач под висок притисок BLACK+DECKER 1900W 130барПерач под висок притисок BLACK+DECKER 1900W 130бар
                                                                     13.999 ден.Цена
                                                                     Перач под висок притисок BLACK+DECKER 1900W 130барПерач под висок притисок BLACK+DECKER 1900W 130бар
                                                                       13.999 ден.Цена
                                                                       Безжичен перач под притисок Xiaomi Jimmy JW31Безжичен перач под притисок Xiaomi Jimmy JW31
                                                                         Безжичен перач под притисок Xiaomi Jimmy JW31Безжичен перач под притисок Xiaomi Jimmy JW31
                                                                           Безжичен перач под притисок, максимален притисок до 2,2 MPa, литиумска батерија од 2500 mAh |  Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | Гаранција 2 години 
                                                                           10.990 ден.Цена
                                                                           Безжичен перач под притисок Xiaomi Jimmy JW31Безжичен перач под притисок Xiaomi Jimmy JW31
                                                                             Безжичен перач под притисок, максимален притисок до 2,2 MPa, литиумска батерија од 2500 mAh |  Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | Гаранција 2 години 
                                                                             10.990 ден.Цена
                                                                             Перач под висок притисок со ладна вода 1700W 130barПерач под висок притисок со ладна вода 1700W 130bar
                                                                               8.499 ден.Цена
                                                                               Перач под висок притисок со ладна вода 1700W 130barПерач под висок притисок со ладна вода 1700W 130bar
                                                                                 8.499 ден.Цена