Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Бензиски тримери
Бензиски тримери

9 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   Iskra ТU-МТ430 повеќенаменски тримерIskra ТU-МТ430 повеќенаменски тример
     17.999 ден.Цена
     Iskra ТU-МТ430 повеќенаменски тримерIskra ТU-МТ430 повеќенаменски тример
       • Моќност: 1,35 kW • Гаранција 24 месеци
       17.999 ден.Цена
       Iskra ТU-МТ430 повеќенаменски тримерIskra ТU-МТ430 повеќенаменски тример
         • Моќност: 1,35 kW • Гаранција 24 месеци
         17.999 ден.Цена
           12.599 ден.13.999 ден.
           Iskra TU520SEU Бензинска коса / тример за треваIskra TU520SEU Бензинска коса / тример за трева
             12.599 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
             Iskra TU520SEU Бензинска коса / тример за треваIskra TU520SEU Бензинска коса / тример за трева
               • Моќност: 1,4 kW • Гаранција 24 месеци
               12.599 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
               Iskra TU520SEU Бензинска коса / тример за треваIskra TU520SEU Бензинска коса / тример за трева
                 • Моќност: 1,4 kW • Гаранција 24 месеци
                 12.599 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                 Iskra TU430SEU Бензинска коса / тример за трева
                   Iskra TU430SEU Бензинска коса / тример за трева
                     • Моќност: 1,35 kW • Гаранција 24 месеци
                     11.499 ден.Цена
                     Iskra TU430SEU Бензинска коса / тример за трева
                       • Моќност: 1,35 kW • Гаранција 24 месеци
                       11.499 ден.Цена
                         9.999 ден.10.999 ден.
                         Iskra TU331SEU Бензинска коса / тример за трева
                           9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                           Iskra TU331SEU Бензинска коса / тример за трева
                             • Моќност: 0,9 kW • Гаранција 24 месеци
                             9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                             Iskra TU331SEU Бензинска коса / тример за трева
                               • Моќност: 0,9 kW • Гаранција 24 месеци
                               9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                 Iskra ZT261DEB Бензинска коса / тример за трева
                                   8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                   Iskra ZT261DEB Бензинска коса / тример за трева
                                     • Моќност: 0,65 kW • Гаранција 24 месеци
                                     8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                     Iskra ZT261DEB Бензинска коса / тример за трева
                                       • Моќност: 0,65 kW • Гаранција 24 месеци
                                       8.999 ден.9.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                       Електричен тример за жива ограда VHT 500
                                         Електричен тример за жива ограда VHT 500
                                           Лесен, удобен и силен, тоа ќе ви овозможи лесно да организирате живата ограда. Функции: Електрична сопирачка Препорака: Користете Villager заштитна опрема 1 година гаранција 
                                           4.300 ден.Цена
                                           Електричен тример за жива ограда VHT 500
                                             Лесен, удобен и силен, тоа ќе ви овозможи лесно да организирате живата ограда. Функции: Електрична сопирачка Препорака: Користете Villager заштитна опрема 1 година гаранција 
                                             4.300 ден.Цена
                                             Електричен тример за жива ограда VHT 710 P
                                               Електричен тример за жива ограда VHT 710 P
                                                 Електричните тримери на Villager® се одлични за одржување живата ограда во вашиот двор. Поради нивната конфигурација и малите димензии, тие лесно достигнуваат недостапни површини и одлично ја обликоваат оградата. Распоредете го вашиот двор лесно, брзо и прецизно со еден од електричните тримери на Villager. 1 година гаранција 
                                                 6.100 ден.Цена
                                                 Електричен тример за жива ограда VHT 710 P
                                                   Електричните тримери на Villager® се одлични за одржување живата ограда во вашиот двор. Поради нивната конфигурација и малите димензии, тие лесно достигнуваат недостапни површини и одлично ја обликоваат оградата. Распоредете го вашиот двор лесно, брзо и прецизно со еден од електричните тримери на Villager. 1 година гаранција 
                                                   6.100 ден.Цена
                                                     12.300 ден.
                                                     Бензиски тример BC 1900 S
                                                       12.300 ден.Цена
                                                       Бензиски тример BC 1900 S
                                                         Бензиски тримери
                                                         BC 1900, BC 1250 и BC 900 ја сочинуваат „Основната“ серија на моторни косилки Villager®. Сите три модели се идентично дизајнирани (кардан, карданова цевка, менувач, парапет, ремен, свилена глава, нож со три нозе, итн.), со што се овозможува универзалност на деловите и лесно одржување. Единствената разлика меѓу нив е моторите од кои се напојуваат. Најкраткиот опис за BC 1900 S, BC 1250 S и BC...
                                                         12.300 ден.Цена
                                                         Бензиски тример BC 1900 S
                                                           Бензиски тримери
                                                           BC 1900, BC 1250 и BC 900 ја сочинуваат „Основната“ серија на моторни косилки Villager®. Сите три модели се идентично дизајнирани (кардан, карданова цевка, менувач, парапет, ремен, свилена глава, нож со три нозе, итн.), со што се овозможува универзалност на деловите и лесно одржување. Единствената разлика меѓу нив е моторите од кои се напојуваат. Најкраткиот опис за BC 1900 S, BC 1250 S и BC...
                                                           12.300 ден.Цена
                                                             9.990 ден.
                                                             Бензиски тример BC 1250 S
                                                               9.990 ден.Цена
                                                               Бензиски тример BC 1250 S
                                                                 Бензиски тримери
                                                                 BC 1900, BC 1250 и BC 900 ја сочинуваат „Основната“ серија на моторни косилки Villager®. Сите три модели се идентично дизајнирани (кардан, карданова цевка, менувач, парапет, ремен, свилена глава, нож со три нозе, итн.), со што се овозможува универзалност на деловите и лесно одржување. Единствената разлика меѓу нив е моторите од кои се напојуваат. Најкраткиот опис за BC 1900 S, BC 1250 S и BC...
                                                                 9.990 ден.Цена
                                                                 Бензиски тример BC 1250 S
                                                                   Бензиски тримери
                                                                   BC 1900, BC 1250 и BC 900 ја сочинуваат „Основната“ серија на моторни косилки Villager®. Сите три модели се идентично дизајнирани (кардан, карданова цевка, менувач, парапет, ремен, свилена глава, нож со три нозе, итн.), со што се овозможува универзалност на деловите и лесно одржување. Единствената разлика меѓу нив е моторите од кои се напојуваат. Најкраткиот опис за BC 1900 S, BC 1250 S и BC...
                                                                   9.990 ден.Цена