Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Косилки и тримери
Косилки и тримери

16 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  13.999 ден.19.990 ден.
  Iskra BN46PL-RV145 Бензинска косилка за трева
  • Ново
   13.999 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.991 ден. исклученоЦена
   Iskra BN46PL-RV145 Бензинска косилка за трева
   • Ново
    Одлична, бензиска косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење, ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена! • Волумен на моторот: 144,3 cm3 • Тип на моторот: ЧЕТИРИ ТАКТЕН мотор • Режим на возење: на притискање • моќност: 2,5 kW • Капацитет на резервоарот за...
    13.999 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.991 ден. исклученоЦена
    Iskra BN46PL-RV145 Бензинска косилка за трева
    • Ново
     Одлична, бензиска косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење, ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена! • Волумен на моторот: 144,3 cm3 • Тип на моторот: ЧЕТИРИ ТАКТЕН мотор • Режим на возење: на притискање • моќност: 2,5 kW • Капацитет на резервоарот за...
     13.999 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.991 ден. исклученоЦена
     • Ново
      12.999 ден.17.499 ден.
      Iskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за треваIskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за трева
      • Ново
       12.999 ден.17.499 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
       Iskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за треваIskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за трева
       • Ново
        Зафатнина на моторот: 150 cm3 • Номинална моќност: 2,6 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV150 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: рачен погон • Капацитет на резервоарот за гориво: 1 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,4 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 8 поставки за...
        12.999 ден.17.499 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
        Iskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за треваIskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за трева
        • Ново
         Зафатнина на моторот: 150 cm3 • Номинална моќност: 2,6 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV150 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: рачен погон • Капацитет на резервоарот за гориво: 1 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,4 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 8 поставки за...
         12.999 ден.17.499 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
         • Ново
          Iskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самоодна
          • Ново
           17.999 ден.19.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
           Iskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самоодна
           • Ново
            • Зафатнина на моторот: 150 cm3 • Номинална моќност: 2,6 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV150 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,4 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 8 поставки за...
            17.999 ден.19.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
            Iskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самоодна
            • Ново
             • Зафатнина на моторот: 150 cm3 • Номинална моќност: 2,6 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV150 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,4 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 8 поставки за...
             17.999 ден.19.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
             • Ново
              Iskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самоодна
              • Ново
               26.999 ден.31.000 ден.Редовна цена-4.001 ден. исклученоЦена
               Iskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самоодна
               • Ново
                • Зафатнина на моторот: 224 cm3 • Номинална моќност: 4,4 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV224 • Мотор со воздушно ладење • Удобна рачка за зафат • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење:...
                26.999 ден.31.000 ден.Редовна цена-4.001 ден. исклученоЦена
                Iskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самоодна
                • Ново
                 • Зафатнина на моторот: 224 cm3 • Номинална моќност: 4,4 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV224 • Мотор со воздушно ладење • Удобна рачка за зафат • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење:...
                 26.999 ден.31.000 ден.Редовна цена-4.001 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  Iskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                  • Ново
                   24.999 ден.27.550 ден.Редовна цена-2.551 ден. исклученоЦена
                   Iskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                   • Ново
                    • Зафатнина на моторот: 200 cm3 • Номинална моќност: 3,8 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV200 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 7 поставки за...
                    24.999 ден.27.550 ден.Редовна цена-2.551 ден. исклученоЦена
                    Iskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                    • Ново
                     • Зафатнина на моторот: 200 cm3 • Номинална моќност: 3,8 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV200 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 7 поставки за...
                     24.999 ден.27.550 ден.Редовна цена-2.551 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      Iskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                      • Ново
                       22.499 ден.24.999 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                       Iskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                       • Ново
                        • Зафатнина на моторот: 200 cm3 • Номинална моќност: 3,8 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV200 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 7 поставки за...
                        22.499 ден.24.999 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                        Iskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                        • Ново
                         • Зафатнина на моторот: 200 cm3 • Номинална моќност: 3,8 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV200 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 7 поставки за...
                         22.499 ден.24.999 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          4.999 ден.6.290 ден.
                          ISKRA A01-004C Електрична косилка 1200WISKRA A01-004C Електрична косилка 1200W
                          • Ново
                           4.999 ден.6.290 ден.Редовна цена-1.291 ден. исклученоЦена
                           ISKRA A01-004C Електрична косилка 1200WISKRA A01-004C Електрична косилка 1200W
                           • Ново
                            Одлична, електрична косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење, ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена! • Моќност: 1200 W • Напон: 230-240V~50 Hz • Брзина на мирување: 3400 min-1 • Максимална ширина на сечење: 320 mm • Прилагодлива висина на сечење: 30/50/70...
                            4.999 ден.6.290 ден.Редовна цена-1.291 ден. исклученоЦена
                            ISKRA A01-004C Електрична косилка 1200WISKRA A01-004C Електрична косилка 1200W
                            • Ново
                             Одлична, електрична косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење, ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена! • Моќност: 1200 W • Напон: 230-240V~50 Hz • Брзина на мирување: 3400 min-1 • Максимална ширина на сечење: 320 mm • Прилагодлива висина на сечење: 30/50/70...
                             4.999 ден.6.290 ден.Редовна цена-1.291 ден. исклученоЦена
                               2.999 ден.3.499 ден.
                               Iskra DT2140 Електричен тример за треваIskra DT2140 Електричен тример за трева
                                 2.999 ден.3.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                 Iskra DT2140 Електричен тример за треваIskra DT2140 Електричен тример за трева
                                   • Моќност: 550W • 24 месеци гаранција
                                   2.999 ден.3.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                   Iskra DT2140 Електричен тример за треваIskra DT2140 Електричен тример за трева
                                     • Моќност: 550W • 24 месеци гаранција
                                     2.999 ден.3.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                       1.299 ден.1.999 ден.
                                       Iskra DT2100 Електричен тример за треваIskra DT2100 Електричен тример за трева
                                         1.299 ден.1.999 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                         Iskra DT2100 Електричен тример за треваIskra DT2100 Електричен тример за трева
                                           • Моќност: 250W • 24 месеци гаранција
                                           1.299 ден.1.999 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                           Iskra DT2100 Електричен тример за треваIskra DT2100 Електричен тример за трева
                                             • Моќност: 250W • 24 месеци гаранција
                                             1.299 ден.1.999 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                               175.000 ден.
                                               Трактор - косилка VT 1005 HD
                                                 175.000 ден.Цена
                                                 Трактор - косилка VT 1005 HD
                                                   Трактор косилки
                                                   ФУНКЦИИ: Косење Малчирање Собирање 2 години гаранција
                                                   175.000 ден.Цена
                                                   Трактор - косилка VT 1005 HD
                                                     Трактор косилки
                                                     ФУНКЦИИ: Косење Малчирање Собирање 2 години гаранција
                                                     175.000 ден.Цена
                                                       8.950 ден.
                                                       Електрична косилка Villy 1800 P
                                                         8.950 ден.Цена
                                                         Електрична косилка Villy 1800 P
                                                           Електрични косилки
                                                           Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на...
                                                           8.950 ден.Цена
                                                           Електрична косилка Villy 1800 P
                                                             Електрични косилки
                                                             Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на...
                                                             8.950 ден.Цена
                                                               7.200 ден.
                                                               Електрична косилка Villy 1600 P
                                                                 7.200 ден.Цена
                                                                 Електрична косилка Villy 1600 P
                                                                   Електрични косилки
                                                                   Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на висината на...
                                                                   7.200 ден.Цена
                                                                   Електрична косилка Villy 1600 P
                                                                     Електрични косилки
                                                                     Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на висината на...
                                                                     7.200 ден.Цена
                                                                       6.200 ден.
                                                                       Електрична косилка Villy 1400 P
                                                                         6.200 ден.Цена
                                                                         Електрична косилка Villy 1400 P
                                                                           Електрични косилки
                                                                           Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на висината на...
                                                                           6.200 ден.Цена
                                                                           Електрична косилка Villy 1400 P
                                                                             Електрични косилки
                                                                             Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на висината на...
                                                                             6.200 ден.Цена
                                                                               5.200 ден.
                                                                               Електрична косилка Villy 1200P
                                                                                 5.200 ден.Цена
                                                                                 Електрична косилка Villy 1200P
                                                                                   Електрични косилки
                                                                                   Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на висината на...
                                                                                   5.200 ден.Цена
                                                                                   Електрична косилка Villy 1200P
                                                                                     Електрични косилки
                                                                                     Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на висината на...
                                                                                     5.200 ден.Цена
                                                                                       8.900 ден.
                                                                                       Електрична косилка Villy 1600 E
                                                                                         8.900 ден.Цена
                                                                                         Електрична косилка Villy 1600 E
                                                                                           Косилки и тримери
                                                                                           Електричните косилки Villager® се наменети за одржување на мали тревници од 300 м2 до 800 м2. Тие се погодни за употреба во урбаните области поради ниското ниво на бучава. Лесни и компактни, многу лесно се чуваат во зимскиот дел од годината. Функција: косење и колекција 2 години гаранција 
                                                                                           8.900 ден.Цена
                                                                                           Електрична косилка Villy 1600 E
                                                                                             Косилки и тримери
                                                                                             Електричните косилки Villager® се наменети за одржување на мали тревници од 300 м2 до 800 м2. Тие се погодни за употреба во урбаните области поради ниското ниво на бучава. Лесни и компактни, многу лесно се чуваат во зимскиот дел од годината. Функција: косење и колекција 2 години гаранција 
                                                                                             8.900 ден.Цена
                                                                                               4.200 ден.
                                                                                               Електрична косилка Villy 1000 E
                                                                                                 4.200 ден.Цена
                                                                                                 Електрична косилка Villy 1000 E
                                                                                                   Електрични косилки
                                                                                                   Електричните косилки на Villager® се наменети за одржување на мали тревници од 300 м2 до 800 м2. Тие се погодни за употреба во урбаните области поради ниското ниво на бучава. Лесни и компактни, многу лесно се складираат во зимскиот период. Функции: косење и колекција 2 години гаранција 
                                                                                                   4.200 ден.Цена
                                                                                                   Електрична косилка Villy 1000 E
                                                                                                     Електрични косилки
                                                                                                     Електричните косилки на Villager® се наменети за одржување на мали тревници од 300 м2 до 800 м2. Тие се погодни за употреба во урбаните области поради ниското ниво на бучава. Лесни и компактни, многу лесно се складираат во зимскиот период. Функции: косење и колекција 2 години гаранција 
                                                                                                     4.200 ден.Цена