Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Електрични тримери
Електрични тримери

8 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   2.999 ден.3.499 ден.
   Iskra DT2140 Електричен тример за треваIskra DT2140 Електричен тример за трева
     2.999 ден.3.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
     Iskra DT2140 Електричен тример за треваIskra DT2140 Електричен тример за трева
       • Моќност: 550W • 24 месеци гаранција
       2.999 ден.3.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
       Iskra DT2140 Електричен тример за треваIskra DT2140 Електричен тример за трева
         • Моќност: 550W • 24 месеци гаранција
         2.999 ден.3.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
           1.799 ден.1.999 ден.
           Iskra DT2100 Електричен тример за треваIskra DT2100 Електричен тример за трева
             1.799 ден.1.999 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
             Iskra DT2100 Електричен тример за треваIskra DT2100 Електричен тример за трева
               • Моќност: 250W • 24 месеци гаранција
               1.799 ден.1.999 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
               Iskra DT2100 Електричен тример за треваIskra DT2100 Електричен тример за трева
                 • Моќност: 250W • 24 месеци гаранција
                 1.799 ден.1.999 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                 Електричен тример за жива ограда VHT 500
                   Електричен тример за жива ограда VHT 500
                     Лесен, удобен и силен, тоа ќе ви овозможи лесно да организирате живата ограда. Функции: Електрична сопирачка Препорака: Користете Villager заштитна опрема 1 година гаранција 
                     4.300 ден.Цена
                     Електричен тример за жива ограда VHT 500
                       Лесен, удобен и силен, тоа ќе ви овозможи лесно да организирате живата ограда. Функции: Електрична сопирачка Препорака: Користете Villager заштитна опрема 1 година гаранција 
                       4.300 ден.Цена
                       Електричен тример за жива ограда VHT 710 P
                         Електричен тример за жива ограда VHT 710 P
                           Електричните тримери на Villager® се одлични за одржување живата ограда во вашиот двор. Поради нивната конфигурација и малите димензии, тие лесно достигнуваат недостапни површини и одлично ја обликоваат оградата. Распоредете го вашиот двор лесно, брзо и прецизно со еден од електричните тримери на Villager. 1 година гаранција 
                           6.100 ден.Цена
                           Електричен тример за жива ограда VHT 710 P
                             Електричните тримери на Villager® се одлични за одржување живата ограда во вашиот двор. Поради нивната конфигурација и малите димензии, тие лесно достигнуваат недостапни површини и одлично ја обликоваат оградата. Распоредете го вашиот двор лесно, брзо и прецизно со еден од електричните тримери на Villager. 1 година гаранција 
                             6.100 ден.Цена
                               3.700 ден.
                               Електричен тример ET 555
                                 3.700 ден.Цена
                                 Електричен тример ET 555
                                   Електрични тримери
                                   Електричните тримери на Villager® се одлични за одржување тревници до кои косилката не може да достигне. Поради нивната конфигурација и малите димензии, тие лесно достигнуваат недостапни површини. Идеален за работа во области чувствителни на бучава. Распоредете го вашиот двор лесно, брзо и прецизно со еден од електричните тримери на Villager. Карактеристики: Ротирачка рачка...
                                   3.700 ден.Цена
                                   Електричен тример ET 555
                                     Електрични тримери
                                     Електричните тримери на Villager® се одлични за одржување тревници до кои косилката не може да достигне. Поради нивната конфигурација и малите димензии, тие лесно достигнуваат недостапни површини. Идеален за работа во области чувствителни на бучава. Распоредете го вашиот двор лесно, брзо и прецизно со еден од електричните тримери на Villager. Карактеристики: Ротирачка рачка...
                                     3.700 ден.Цена
                                       2.600 ден.
                                       Електричен тример ET 355
                                         2.600 ден.Цена
                                         Електричен тример ET 355
                                           Електрични тримери
                                           Електричните тримери на Villager® се одлични за одржување тревници до кои косилката не може да достигне. Поради нивната конфигурација и малите димензии, тие лесно достигнуваат недостапни површини. Идеален за работа во области чувствителни на бучава. Распоредете го вашиот двор лесно, брзо и прецизно со еден од електричните тримери на Villager. Карактеристики: Ротирачка рачка...
                                           2.600 ден.Цена
                                           Електричен тример ET 355
                                             Електрични тримери
                                             Електричните тримери на Villager® се одлични за одржување тревници до кои косилката не може да достигне. Поради нивната конфигурација и малите димензии, тие лесно достигнуваат недостапни површини. Идеален за работа во области чувствителни на бучава. Распоредете го вашиот двор лесно, брзо и прецизно со еден од електричните тримери на Villager. Карактеристики: Ротирачка рачка...
                                             2.600 ден.Цена
                                               6.100 ден.
                                               Електричен тример ET 1000
                                                 6.100 ден.Цена
                                                 Електричен тример ET 1000
                                                   Електрични тримери
                                                   Електричните тримери на Villager® се одлични за одржување тревници до кои косилката не може да достигне. Поради нивната конфигурација и малите димензии, тие лесно достигнуваат недостапни површини. Идеален за работа во области чувствителни на бучава. Распоредете го вашиот двор лесно, брзо и прецизно со еден од електричните тримери на Villager. Карактеристики: Ротирачка рачка...
                                                   6.100 ден.Цена
                                                   Електричен тример ET 1000
                                                     Електрични тримери
                                                     Електричните тримери на Villager® се одлични за одржување тревници до кои косилката не може да достигне. Поради нивната конфигурација и малите димензии, тие лесно достигнуваат недостапни површини. Идеален за работа во области чувствителни на бучава. Распоредете го вашиот двор лесно, брзо и прецизно со еден од електричните тримери на Villager. Карактеристики: Ротирачка рачка...
                                                     6.100 ден.Цена
                                                       8.900 ден.
                                                       Бензиски тример BC 900 S
                                                         8.900 ден.Цена
                                                         Бензиски тример BC 900 S
                                                           Електрични тримери
                                                           BC 1900, BC 1250 и BC 900 ја сочинуваат „Основната“ серија на моторни косилки Villager®. Сите три модели се идентично дизајнирани (кардан, карданова цевка, менувач, парапет, ремен, свилена глава, нож со три нозе, итн.), со што се овозможува универзалност на деловите и лесно одржување. Единствената разлика меѓу нив е моторите од кои се напојуваат. Најкраткиот опис за BC 1900 S, BC 1250 S и BC...
                                                           8.900 ден.Цена
                                                           Бензиски тример BC 900 S
                                                             Електрични тримери
                                                             BC 1900, BC 1250 и BC 900 ја сочинуваат „Основната“ серија на моторни косилки Villager®. Сите три модели се идентично дизајнирани (кардан, карданова цевка, менувач, парапет, ремен, свилена глава, нож со три нозе, итн.), со што се овозможува универзалност на деловите и лесно одржување. Единствената разлика меѓу нив е моторите од кои се напојуваат. Најкраткиот опис за BC 1900 S, BC 1250 S и BC...
                                                             8.900 ден.Цена