Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Акумулаторски косилки
Акумулаторски косилки

2 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  Iskra IX-LM36 Акумулаторска косилка со батерија и полначIskra IX-LM36 Акумулаторска косилка со батерија и полнач
  • Ново
   19.999 ден.22.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
   Iskra IX-LM36 Акумулаторска косилка со батерија и полначIskra IX-LM36 Акумулаторска косилка со батерија и полнач
   • Ново
    Сет косилка со батерија и полнач • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • 24 месеци гаранција
    19.999 ден.22.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
    Iskra IX-LM36 Акумулаторска косилка со батерија и полначIskra IX-LM36 Акумулаторска косилка со батерија и полнач
    • Ново
     Сет косилка со батерија и полнач • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • 24 месеци гаранција
     19.999 ден.22.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
     • Ново
      12.999 ден.13.999 ден.
      Iskra IX-LM36 Акумулаторска косилка
      • Ново
       12.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
       Iskra IX-LM36 Акумулаторска косилка
       • Ново
        Акумулаторски косилки
        *Артиклот се продава БЕЗ батерија* • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • 24 месеци гаранција
        12.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
        Iskra IX-LM36 Акумулаторска косилка
        • Ново
         Акумулаторски косилки
         *Артиклот се продава БЕЗ батерија* • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • 24 месеци гаранција
         12.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена