Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Електрични косилки
Електрични косилки

7 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Iskra QT3033 Електрична косилка со индукциски мотор
   8.999 ден.9.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
   Iskra QT3033 Електрична косилка со индукциски мотор
     • моќност: 1300W • Максимална ширина на сечењето: 380 mm • Прилагодлива висина на сечење: 25/40/55 mm • 24 месеци гаранција
     8.999 ден.9.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
     Iskra QT3033 Електрична косилка со индукциски мотор
       • моќност: 1300W • Максимална ширина на сечењето: 380 mm • Прилагодлива висина на сечење: 25/40/55 mm • 24 месеци гаранција
       8.999 ден.9.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
         9.500 ден.
         Електрична косилка Villy 1800 P
           9.500 ден.Цена
           Електрична косилка Villy 1800 P
             Електрични косилки
             Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на...
             9.500 ден.Цена
             Електрична косилка Villy 1800 P
               Електрични косилки
               Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на...
               9.500 ден.Цена
                 7.650 ден.
                 Електрична косилка Villy 1600 P
                   7.650 ден.Цена
                   Електрична косилка Villy 1600 P
                     Електрични косилки
                     Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на висината на...
                     7.650 ден.Цена
                     Електрична косилка Villy 1600 P
                       Електрични косилки
                       Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на висината на...
                       7.650 ден.Цена
                         6.800 ден.
                         Електрична косилка Villy 1400 P
                           6.800 ден.Цена
                           Електрична косилка Villy 1400 P
                             Електрични косилки
                             Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на висината на...
                             6.800 ден.Цена
                             Електрична косилка Villy 1400 P
                               Електрични косилки
                               Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на висината на...
                               6.800 ден.Цена
                                 5.500 ден.
                                 Електрична косилка Villy 1200P
                                   5.500 ден.Цена
                                   Електрична косилка Villy 1200P
                                     Електрични косилки
                                     Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на висината на...
                                     5.500 ден.Цена
                                     Електрична косилка Villy 1200P
                                       Електрични косилки
                                       Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди. Карактеристики: Лесна конструкција Удобен држач Прилагодување на висината на...
                                       5.500 ден.Цена
                                         7.450 ден.
                                         Електрична косилка Villy 1300 E
                                           7.450 ден.Цена
                                           Електрична косилка Villy 1300 E
                                             Електрични косилки
                                             Електричните косилки Villager® се наменети за одржување на мали тревници од 300 м2 до 800 м2. Тие се погодни за употреба во урбаните области поради ниското ниво на бучава. Лесни и компактни, многу лесно се чуваат во зимскиот дел од годината. Функција: косење и колекција 2 години гаранција 
                                             7.450 ден.Цена
                                             Електрична косилка Villy 1300 E
                                               Електрични косилки
                                               Електричните косилки Villager® се наменети за одржување на мали тревници од 300 м2 до 800 м2. Тие се погодни за употреба во урбаните области поради ниското ниво на бучава. Лесни и компактни, многу лесно се чуваат во зимскиот дел од годината. Функција: косење и колекција 2 години гаранција 
                                               7.450 ден.Цена
                                                 4.200 ден.
                                                 Електрична косилка Villy 1000 E
                                                   4.200 ден.Цена
                                                   Електрична косилка Villy 1000 E
                                                     Електрични косилки
                                                     Електричните косилки на Villager® се наменети за одржување на мали тревници од 300 м2 до 800 м2. Тие се погодни за употреба во урбаните области поради ниското ниво на бучава. Лесни и компактни, многу лесно се складираат во зимскиот период. Функции: косење и колекција 2 години гаранција 
                                                     4.200 ден.Цена
                                                     Електрична косилка Villy 1000 E
                                                       Електрични косилки
                                                       Електричните косилки на Villager® се наменети за одржување на мали тревници од 300 м2 до 800 м2. Тие се погодни за употреба во урбаните области поради ниското ниво на бучава. Лесни и компактни, многу лесно се складираат во зимскиот период. Функции: косење и колекција 2 години гаранција 
                                                       4.200 ден.Цена