Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Акумулаторски тримери
Акумулаторски тримери

4 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   Iskra IX-MT36A Повеќенаменски акумулаторски тримерIskra IX-MT36A Повеќенаменски акумулаторски тример
     17.999 ден.19.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
     Iskra IX-MT36A Повеќенаменски акумулаторски тримерIskra IX-MT36A Повеќенаменски акумулаторски тример
       *Артиклот се продава БЕЗ батерија* • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • 24 месеци гаранција
       17.999 ден.19.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
       Iskra IX-MT36A Повеќенаменски акумулаторски тримерIskra IX-MT36A Повеќенаменски акумулаторски тример
         *Артиклот се продава БЕЗ батерија* • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • 24 месеци гаранција
         17.999 ден.19.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
           10.999 ден.11.999 ден.
           Iskra IX-MT36 Акумулаторски тример
             10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
             Iskra IX-MT36 Акумулаторски тример
               Акумулаторски тримери
               *Артиклот се продава БЕЗ батерија* • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • Брзина во празно: 7500 вртежи во минута • 24 месеци гаранција
               10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
               Iskra IX-MT36 Акумулаторски тример
                 Акумулаторски тримери
                 *Артиклот се продава БЕЗ батерија* • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • Брзина во празно: 7500 вртежи во минута • 24 месеци гаранција
                 10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                   4.999 ден.5.999 ден.
                   Iskra IX-GT36 Акумулаторски тримерIskra IX-GT36 Акумулаторски тример
                     4.999 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                     Iskra IX-GT36 Акумулаторски тримерIskra IX-GT36 Акумулаторски тример
                       Акумулаторски тримери
                       *Артиклот се продава БЕЗ батерија* • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • 24 месеци гаранција
                       4.999 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                       Iskra IX-GT36 Акумулаторски тримерIskra IX-GT36 Акумулаторски тример
                         Акумулаторски тримери
                         *Артиклот се продава БЕЗ батерија* • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • 24 месеци гаранција
                         4.999 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                         Iskra N0E 5ET 230 Батериски тример за треваIskra N0E 5ET 230 Батериски тример за трева
                           Iskra N0E 5ET 230 Батериски тример за треваIskra N0E 5ET 230 Батериски тример за трева
                             • Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • 24 месеци гаранција
                             5.699 ден.Цена
                             Iskra N0E 5ET 230 Батериски тример за треваIskra N0E 5ET 230 Батериски тример за трева
                               • Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • 24 месеци гаранција
                               5.699 ден.Цена