Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Бензиски косилки
Бензиски косилки

16 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  33.999 ден.36.999 ден.
  Iskra HG56SMH-RV210 Бензинска косилкаIskra HG56SMH-RV210 Бензинска косилка
  • Ново
   33.999 ден.36.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
   Iskra HG56SMH-RV210 Бензинска косилкаIskra HG56SMH-RV210 Бензинска косилка
   • Ново
    • Моќност: 4,0 kW • За тревници до: 1800 m² • 24 месеци гаранција
    33.999 ден.36.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
    Iskra HG56SMH-RV210 Бензинска косилкаIskra HG56SMH-RV210 Бензинска косилка
    • Ново
     • Моќност: 4,0 kW • За тревници до: 1800 m² • 24 месеци гаранција
     33.999 ден.36.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
     • Ново
      29.999 ден.32.999 ден.
      Iskra HG51SMH-RV210 Бензинска косилкаIskra HG51SMH-RV210 Бензинска косилка
      • Ново
       29.999 ден.32.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
       Iskra HG51SMH-RV210 Бензинска косилкаIskra HG51SMH-RV210 Бензинска косилка
       • Ново
        • Моќност: 4,0 kW • За тревници до: 1600 m² • 24 месеци гаранција
        29.999 ден.32.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
        Iskra HG51SMH-RV210 Бензинска косилкаIskra HG51SMH-RV210 Бензинска косилка
        • Ново
         • Моќност: 4,0 kW • За тревници до: 1600 m² • 24 месеци гаранција
         29.999 ден.32.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
         • Ново
          Iskra HG56SMH-BS675EXi Бензиска косилка за трева
          • Ново
           Iskra HG56SMH-BS675EXi Бензиска косилка за трева
           • Ново
            • Моќност: 2,68 kW • За тревници до: 1800 м² • 24 месеци гаранција
            35.999 ден.Цена
            Iskra HG56SMH-BS675EXi Бензиска косилка за трева
            • Ново
             • Моќност: 2,68 kW • За тревници до: 1800 м² • 24 месеци гаранција
             35.999 ден.Цена
             • Ново
              32.999 ден.34.999 ден.
              Iskra HG53SMH-BS675EXi Бензиска косилка за трева
              • Ново
               32.999 ден.34.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
               Iskra HG53SMH-BS675EXi Бензиска косилка за трева
               • Ново
                • Моќност: 2,68 kW • За тревници до: 1800 м² • 24 месеци гаранција
                32.999 ден.34.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                Iskra HG53SMH-BS675EXi Бензиска косилка за трева
                • Ново
                 • Моќност: 2,68 kW • За тревници до: 1800 м² • 24 месеци гаранција
                 32.999 ден.34.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                 Iskra HG53SMH-MA190 Бензиска косилка за трева - Yamaha мотор
                 • Ново
                  Iskra HG53SMH-MA190 Бензиска косилка за трева - Yamaha мотор
                  • Ново
                   • Моќност: 3,5 kW • За тревници до: 1800 м² • 24 месеци гаранција
                   38.990 ден.Цена
                   Iskra HG53SMH-MA190 Бензиска косилка за трева - Yamaha мотор
                   • Ново
                    • Моќност: 3,5 kW • За тревници до: 1800 м² • 24 месеци гаранција
                    38.990 ден.Цена
                    • Ново
                     27.990 ден.29.990 ден.
                     Iskra HG53SMH-B Бензиска косилка за трева
                     • Ново
                      27.990 ден.29.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                      Iskra HG53SMH-B Бензиска косилка за трева
                      • Ново
                       • Моќност: 3,2 kW • За тревници до: 1800 м² • 24 месеци гаранција
                       27.990 ден.29.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                       Iskra HG53SMH-B Бензиска косилка за трева
                       • Ново
                        • Моќност: 3,2 kW • За тревници до: 1800 м² • 24 месеци гаранција
                        27.990 ден.29.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                        Iskra BN53SMH-GCVx200 Бензиска косилка за трева HONDA мотор
                        • Ново
                         Iskra BN53SMH-GCVx200 Бензиска косилка за трева HONDA мотор
                         • Ново
                          • Моќност: 2,8 kW • За тревници до: 1800 м² • 24 месеци гаранција
                          38.990 ден.Цена
                          Iskra BN53SMH-GCVx200 Бензиска косилка за трева HONDA мотор
                          • Ново
                           • Моќност: 2,8 kW • За тревници до: 1800 м² • 24 месеци гаранција
                           38.990 ден.Цена
                           • Ново
                            Iskra HG51SMH-RV170-E (E-START) самоодна бензинска косилкаIskra HG51SMH-RV170-E (E-START) самоодна бензинска косилка
                            • Ново
                             34.990 ден.36.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                             Iskra HG51SMH-RV170-E (E-START) самоодна бензинска косилкаIskra HG51SMH-RV170-E (E-START) самоодна бензинска косилка
                             • Ново
                              • Моќност: 2,8 kW • Палење на електричен мотор (E-START) • 24 месеци гаранција
                              34.990 ден.36.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                              Iskra HG51SMH-RV170-E (E-START) самоодна бензинска косилкаIskra HG51SMH-RV170-E (E-START) самоодна бензинска косилка
                              • Ново
                               • Моќност: 2,8 kW • Палење на електричен мотор (E-START) • 24 месеци гаранција
                               34.990 ден.36.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                               • Ново
                                22.999 ден.23.999 ден.
                                Iskra HG51SMH-B Бензинска косилка за трева
                                • Ново
                                 22.999 ден.23.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                 Iskra HG51SMH-B Бензинска косилка за трева
                                 • Ново
                                  • Моќност: 2,8 kW • За тревни површини до: 1600m2 • 24 месеци гаранција
                                  22.999 ден.23.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                  Iskra HG51SMH-B Бензинска косилка за трева
                                  • Ново
                                   • Моќност: 2,8 kW • За тревни површини до: 1600m2 • 24 месеци гаранција
                                   22.999 ден.23.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                   • Ново
                                    22.999 ден.23.999 ден.
                                    Iskra HG48SMH-B Бензиска косилка за трева
                                    • Ново
                                     22.999 ден.23.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                     Iskra HG48SMH-B Бензиска косилка за трева
                                     • Ново
                                      • Моќност: 2,8 kW • За тревни површини до: 1600m2 • 24 месеци гаранција
                                      22.999 ден.23.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                      Iskra HG48SMH-B Бензиска косилка за трева
                                      • Ново
                                       • Моќност: 2,8 kW • За тревни површини до: 1600m2 • 24 месеци гаранција
                                       22.999 ден.23.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                       • Ново
                                        Iskra BN46SMH-RV145 самоодна бензиска косилка за треваIskra BN46SMH-RV145 самоодна бензиска косилка за трева
                                        • Ново
                                         20.999 ден.21.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                         Iskra BN46SMH-RV145 самоодна бензиска косилка за треваIskra BN46SMH-RV145 самоодна бензиска косилка за трева
                                         • Ново
                                          • Моќност: 2,4 kW • Волумен на корпа за трева: 62L • За тревници до: 1400 м² • 24 месеци гаранција
                                          20.999 ден.21.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                          Iskra BN46SMH-RV145 самоодна бензиска косилка за треваIskra BN46SMH-RV145 самоодна бензиска косилка за трева
                                          • Ново
                                           • Моќност: 2,4 kW • Волумен на корпа за трева: 62L • За тревници до: 1400 м² • 24 месеци гаранција
                                           20.999 ден.21.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                           • Ново
                                            16.999 ден.18.999 ден.
                                            Iskra HG41PL-RV125 Бензиска косилка за трева
                                            • Ново
                                             16.999 ден.18.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                             Iskra HG41PL-RV125 Бензиска косилка за трева
                                             • Ново
                                              • Моќност: 2,0 kW • Обем на корпа за трева: 40L • 24 месеци гаранција
                                              16.999 ден.18.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                              Iskra HG41PL-RV125 Бензиска косилка за трева
                                              • Ново
                                               • Моќност: 2,0 kW • Обем на корпа за трева: 40L • 24 месеци гаранција
                                               16.999 ден.18.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                               • Ново
                                                17.490 ден.18.990 ден.
                                                Iskra LM51M Бензинска косилка за треваIskra LM51M Бензинска косилка за трева
                                                • Ново
                                                 17.490 ден.18.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                 Iskra LM51M Бензинска косилка за треваIskra LM51M Бензинска косилка за трева
                                                 • Ново
                                                  • Моќност: 2,6 kW • За тревници до: 1600 м² • 24 месеци гаранција
                                                  17.490 ден.18.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                  Iskra LM51M Бензинска косилка за треваIskra LM51M Бензинска косилка за трева
                                                  • Ново
                                                   • Моќност: 2,6 kW • За тревници до: 1600 м² • 24 месеци гаранција
                                                   17.490 ден.18.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                     19.000 ден.
                                                     Моторна косилка Atlas 4011 T
                                                       19.000 ден.Цена
                                                       Моторна косилка Atlas 4011 T
                                                         Бензиски косилки
                                                         Серија Атлас на Villager косилките е наменета за хоби корисници. Голем избор на ширини на сечење, типови на погони и мотори ќе ги задоволат потребите на секој корисник. Оваа серија косилки можеби најдобро ја илустрира разновидноста на...
                                                         19.000 ден.Цена
                                                         Моторна косилка Atlas 4011 T
                                                           Бензиски косилки
                                                           Серија Атлас на Villager косилките е наменета за хоби корисници. Голем избор на ширини на сечење, типови на погони и мотори ќе ги задоволат потребите на секој корисник. Оваа серија косилки можеби најдобро ја илустрира разновидноста на...
                                                           19.000 ден.Цена
                                                             Моторна косилка Atlas 4111 T (самоодна)
                                                               21.500 ден.Цена
                                                               Моторна косилка Atlas 4111 T (самоодна)
                                                                 Серија Атлас на Villager косилките е наменета за хоби корисници. Голем избор на ширини на сечење, типови на погони и мотори ќе ги задоволат потребите на секој корисник. Оваа серија косилки можеби најдобро ја илустрира разновидноста на...
                                                                 21.500 ден.Цена
                                                                 Моторна косилка Atlas 4111 T (самоодна)
                                                                   Серија Атлас на Villager косилките е наменета за хоби корисници. Голем избор на ширини на сечење, типови на погони и мотори ќе ги задоволат потребите на секој корисник. Оваа серија косилки можеби најдобро ја илустрира разновидноста на...
                                                                   21.500 ден.Цена
                                                                     Моторна косилка Atlas 5111 T (самоодна)
                                                                       24.600 ден.Цена
                                                                       Моторна косилка Atlas 5111 T (самоодна)
                                                                         Серија Атлас на Villager е наменета за хоби корисниците. Голем избор на ширини на сечење, типови на погони и мотори ќе ги задоволат потребите на секој корисник. Оваа серија косилки можеби најдобро ја илустрира разновидноста на понудата што Villager им ја дава на своите клиенти. Функции: Косење Колекција Мелење Странично исфрлање Препорака: ...
                                                                         24.600 ден.Цена
                                                                         Моторна косилка Atlas 5111 T (самоодна)
                                                                           Серија Атлас на Villager е наменета за хоби корисниците. Голем избор на ширини на сечење, типови на погони и мотори ќе ги задоволат потребите на секој корисник. Оваа серија косилки можеби најдобро ја илустрира разновидноста на понудата што Villager им ја дава на своите клиенти. Функции: Косење Колекција Мелење Странично исфрлање Препорака: ...
                                                                           24.600 ден.Цена