Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Циркуларни пили
Циркуларни пили

7 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  7.499 ден.8.999 ден.
  Iskra ERO IE-CS1800 Циркуларна пила
  • Ново
   7.499 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
   Iskra ERO IE-CS1800 Циркуларна пила
   • Ново
    • Моќност: 1800W • 24 месеци гаранција 
    7.499 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
    Iskra ERO IE-CS1800 Циркуларна пила
    • Ново
     • Моќност: 1800W • 24 месеци гаранција 
     7.499 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
     • Ново
      6.999 ден.
      Iskra ERO IE-CS1500 Циркуларна пила
      • Ново
       6.999 ден.Цена
       Iskra ERO IE-CS1500 Циркуларна пила
       • Ново
        • Моќност: 1500W • 24 месеци гаранција 
        6.999 ден.Цена
        Iskra ERO IE-CS1500 Циркуларна пила
        • Ново
         • Моќност: 1500W • 24 месеци гаранција 
         6.999 ден.Цена
         • Ново
          3.999 ден.4.999 ден.
          Iskra IX-CS07 X-cross Батериска циркуларна пилаIskra IX-CS07 X-cross Батериска циркуларна пила
          • Ново
           3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
           Iskra IX-CS07 X-cross Батериска циркуларна пилаIskra IX-CS07 X-cross Батериска циркуларна пила
           • Ново
            АЛАТОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА  X-cross Батерија 4,0 Аh - 3999 ден <a...
            3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
            Iskra IX-CS07 X-cross Батериска циркуларна пилаIskra IX-CS07 X-cross Батериска циркуларна пила
            • Ново
             АЛАТОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА  X-cross Батерија 4,0 Аh - 3999 ден <a...
             3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
             • Ново
              4.499 ден.
              Iskra GX-MC010B-2 Циркуларна пила
              • Ново
               4.499 ден.Цена
               Iskra GX-MC010B-2 Циркуларна пила
               • Ново
                • Моќност: 1200W (максимум) • 24 месеци гаранција 
                4.499 ден.Цена
                Iskra GX-MC010B-2 Циркуларна пила
                • Ново
                 • Моќност: 1200W (максимум) • 24 месеци гаранција 
                 4.499 ден.Цена
                   4.790 ден.5.390 ден.
                   Убодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+DeckerУбодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+Decker
                     4.790 ден.5.390 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                     Убодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+DeckerУбодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+Decker
                       Убодна пила со влезна моќност од 550W и опција AUTOSELECT: одберете проект и алатката ја избира правилната опција за подобри резултати при работењето. Дејство на нишало за побрзо и поефикасно сечење и променлива брзина за разновидно работење. Истата има и прекинувач за заклучување при долготрајно сечење, кое овозможува зголемена удобност при работа. | Брза и бесплатна испорака низ...
                       4.790 ден.5.390 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                       Убодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+DeckerУбодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+Decker
                         Убодна пила со влезна моќност од 550W и опција AUTOSELECT: одберете проект и алатката ја избира правилната опција за подобри резултати при работењето. Дејство на нишало за побрзо и поефикасно сечење и променлива брзина за разновидно работење. Истата има и прекинувач за заклучување при долготрајно сечење, кое овозможува зголемена удобност при работа. | Брза и бесплатна испорака низ...
                         4.790 ден.5.390 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                           16.990 ден.17.990 ден.
                           Аку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cmАку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cm
                             16.990 ден.17.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                             Аку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cmАку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cm
                               16.990 ден.17.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                               Аку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cmАку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cm
                                 16.990 ден.17.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                   6.390 ден.7.190 ден.
                                   Кружна пила со 2 листа 1250W 190x16mm - ЛасерКружна пила со 2 листа 1250W 190x16mm - Ласер
                                     6.390 ден.7.190 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                     Кружна пила со 2 листа 1250W 190x16mm - ЛасерКружна пила со 2 листа 1250W 190x16mm - Ласер
                                       Рачен циркулар лесен за употреба со одличен сооднос цена-квалитет. Ги има сите потребни функции за генерална употреба како регулирање на длабочината и аголот на сечењето, безбедносно копче за старт на функцијата за сечење и издув на прашината со можност за приклучување на правосмукалка. Доаѓа со интегриран ласер за помош и прецизност при сечењето, две циркуларни пили со дијаметар од 190mm,...
                                       6.390 ден.7.190 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                       Кружна пила со 2 листа 1250W 190x16mm - ЛасерКружна пила со 2 листа 1250W 190x16mm - Ласер
                                         Рачен циркулар лесен за употреба со одличен сооднос цена-квалитет. Ги има сите потребни функции за генерална употреба како регулирање на длабочината и аголот на сечењето, безбедносно копче за старт на функцијата за сечење и издув на прашината со можност за приклучување на правосмукалка. Доаѓа со интегриран ласер за помош и прецизност при сечењето, две циркуларни пили со дијаметар од 190mm,...
                                         6.390 ден.7.190 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена