Активни филтери

Iskra IX-CS07 X-cross...
-1 000 ден
  • -1 000 ден
  • Ново

Iskra IX-CS07 X-cross Батериска циркуларна пила

Редовна цена 4 999 ден Цена 3 999 ден
20 На залиха
Iskra IX-JS07 X-cross...
-1 000 ден
  • -1 000 ден
  • Ново

Iskra IX-JS07 X-cross Батериска убодна пила

Редовна цена 3 999 ден Цена 2 999 ден
20 На залиха
Iskra IX-HT36 Акумулаторски...
-2 000 ден
  • -2 000 ден
  • Ново

Iskra IX-HT36 Акумулаторски тример за жива ограда

Редовна цена 7 999 ден Цена 5 999 ден
10 На залиха

*Артиклот се продава БЕЗ батерија*

• Напон: 36V

• Електричен мотор без четки

• 24 месеци гаранција

Бензиска мoторна пила VGS 5032 PE, Villager

Цена 17 000 ден
10 На залиха

Функции​:

Aнтивибрациски систем

Super Start

Проѕирен резервоар

Интегриран алат

Прајмер за стартување

 

Препорака:

Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)

Бензиска мoторна пила VGS 4125 PE, Villager

Цена 15 750 ден
10 На залиха

Функции:

Aнтивибрациски систем

Проѕирен резервоар

Интегриран алат

Прајмер за стартување

Препорака:

Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)

Акумулаторска верижна пила 18+18V, 35cm Makita

Цена 31 050 ден
20 На залиха

Акумулаторска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска рачна со кружна форма која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и  висок вртежен момент кој овозможува сечење дури и на дебели гранки. Опремена е со прекинувач за контрола на брзината на движење на ланецот.

*Напомена: Пилата е без батерии и полнач. На неа одговараат сите 18 V Makita батерии и полначи.

Акумулаторска верижна пила 18+18V, 30cm-Профи...

Цена 54 790 ден
20 На залиха

Акумулаторска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска рачна со кружна форма која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и  висок вртежен момент кој овозможува сечење дури и на дебели гранки.

Акумулаторска верижна пила 18V DUC122Z Makita

Цена 14 800 ден
20 На залиха

Акумулаторска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска гумирана горна рачна која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и  висок вртежен момент. Како опција може да се користи и со Мakita телескопска рачка. 

*Напомена: Пилата е без батерија и полнач. На неа одговараат сите 18 V Makita батерии и полначи.

Батериска пила 120I HUSQVARNA

Цена 28 276 ден
10 На залиха

Батериска пила од програмата на Husqvarna идеална за сечење или поткастрување на мали дрвја и гранки. Опремена е со тастер за безбедно стартување, безбедносна кочница како и BLDC мотор без четкици со savE™ функција за подолготрајна работа. Се одликува со ниско ниво на бучава така што со неа може да се работи и во населени места без да се вознемирува околината.

Пила120 MARK II HUSQVARNA

Цена 15 290 ден
10 На залиха

Едноставна и сестрана моторна пила за домашна употреба. Наменета е за полесни работи како припрема за дрва за огрев, едноставни и неспецифични оборувања на стебла, режење и слично. Опремена е со X-Torq® технологија на мотор кој гарантира висока искористеност на горивото и ниска емисија на штетни гасови, како и Air Injection опција која го одржува филтерот чист. 

Пила 130 HUSQVARNA

Цена 19 928 ден
10 На залиха

Мала, моќна, складна и универзална моторна пила со која долги години, беспрекорно ќе ги извршувате активностите околу домот и градината. Лесна за стартување, ракување и одржување, со интегрирани напредни Husqvarna технологии како LowVib® и SmartStart® , ќе биде идеална за режење, сечење, оборување на дрвја и нивна припрема за огрев или граѓа.

Пила 135 MARK II HUSQVARNA

Цена 23 810 ден
10 На залиха

Робустна, сигурна и едноставна пила со одлични перформанси, идеална за активности околу куќата, викендичката, градината...Нуди одлични резултати кај задачи како кастрење, режење, сечење на помали стебла. Брзо се движи и лесно се ракува, а благодарение на страничниот затегач на ланецот, истот е безо и едноставно.

Пила 365 -Профи HUSQVARNA

Цена 39 440 ден
10 На залиха

Најпопуларната профи-моторна пила, наследник на неприкосновената 61, тестирана од најголемите професионални сечачи, во најекстремни услови. Комбинација од мала маса и чиста моќ која може да се користи за најразлични апликации. X-Torq® моторот испорачува врвни перформанси со минимална потрошувачка и минимум штетни, издувни гасови. 

Пила 440E HUSQVARNA

Цена 30 740 ден
9 На залиха

Лесна и ефикасна моторна пила за задачи околу домот, со лесен старт и X-Torq® мотор. Нуди одлична комбинација на чиста сила и одлична функционалност, а во комбинација со Husqvarna X-Cut ланецот дава исклучителна ефикасност и прецизност.

Пила 535I XP без батерија HUSQVARNA

Цена 32 865 ден
10 На залиха

Професионална батериска пила со виски перформанси при употреба од програмата на Husqvarna наменета за дрвосечачи, како и овоштари. Опремена е со BLDC мотор без четкици кој е долготраен и тивок.

*Напомена: Цената на пилата е без батерија и полнач и истите одат посебно.

Тип на батерија: BLI300- 016051

Тип на полнач: QC500- 016052

Пила 545 MARK II- Профи HUSQVARNA

Цена 43 930 ден
10 На залиха

Моќна моторна пила, издржлива и лесна за ракување, која се користи за сечење, кастрење и потсекување на мали, средни и средно големи дрвја. Нејзиниот дизајн и мноштвото иновативни карактеристики овозможуваат ефикасно, доверливо и удобно работење.

Пила 550XP MARK II HUSQVARNA

Цена 49 050 ден
10 На залиха

Моторна пила развиена за професионалци и големи земјопоседници кои имаат потреба од моќна и сигурна моторна пила. Има перфектен дизајн, нуди иновативни решенија и пружа лесна употреба. Уникатната X-Torq® технологија на мотор обезбедува повеќе моќ со 20% помала потрошувачка и 75% помалку штетни гасови.

Пила електрична 321 HUSQVARNA

Цена 18 732 ден
10 На залиха

Лесна и едноставна електрична пила која ги задоволува потребите за сечење на едно домакинство. Поради напредниот дизајн и малата маса, пружа комфорт при користење и голема ергономија, што ја прави идеална и за подолго користење околу куќата. Опремена е со систем за рачно затегање на ланецот кој не бара користење на посебни алати.

Телескопска пила 525P5S HUSQVARNA

Цена 37 485 ден
9 На залиха

Професионална телескопска пила со расклопување која овозможува лесна достапност и на највисоките гранки, а од друга страна лесен транспорт. Има мала маса, одлична ергономија и супериорен баланс кои допринесуваат за удобна работа дури и кај најтешко достапните гранки. Располага со X-Torq® мотор кој гарантира рапидно забрзување и висок вртежен момент, но и редуцирана потрошувачка и ниска емисија на штетни гасови

Телескопска пила 525PT5S HUSQVARNA

Цена 48 510 ден
10 На залиха

Професионална телескопска пила со расклопување која овозможува лесна достапност и на највисоките гранки, а од друга страна лесен транспорт. Има мала маса, одлична ергономија и супериорен баланс кои допринесуваат за удобна работа дури и кај најтешко достапните гранки. Опремена е со телескопска рачка со регулација на висина на сечење. Располага со X-Torq® мотор кој гарантира рапидно забрзување и висок вртежен момент, но и редуцирана потрошувачка и ниска емисија на штетни гасови.

Производот е додаен за споредба.