Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Акумулаторски пили
Акумулаторски пили

8 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  10.999 ден.12.999 ден.
  Iskra IX-EC36 Акумулаторска пила со ланец
  • Ново
   10.999 ден.12.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
   Iskra IX-EC36 Акумулаторска пила со ланец
   • Ново
    *Артиклот се продава БЕЗ батерија* • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • 24 месеци гаранција
    10.999 ден.12.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
    Iskra IX-EC36 Акумулаторска пила со ланец
    • Ново
     *Артиклот се продава БЕЗ батерија* • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • 24 месеци гаранција
     10.999 ден.12.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
     Акумулаторска верижна пила 18+18V, 35cm Makita
       Акумулаторска верижна пила 18+18V, 35cm Makita
         Акумулаторска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска рачна со кружна форма која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и  висок вртежен момент кој овозможува сечење дури и на дебели гранки. Опремена е со прекинувач за контрола на брзината на движење на ланецот. *Напомена: Пилата е без батерии и полнач. На...
         31.050 ден.Цена
         Акумулаторска верижна пила 18+18V, 35cm Makita
           Акумулаторска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска рачна со кружна форма која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и  висок вртежен момент кој овозможува сечење дури и на дебели гранки. Опремена е со прекинувач за контрола на брзината на движење на ланецот. *Напомена: Пилата е без батерии и полнач. На...
           31.050 ден.Цена
           Акумулаторска верижна пила 18+18V, 30cm-Профи Makita
             Акумулаторска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска рачна со кружна форма која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и  висок вртежен момент кој овозможува сечење дури и на дебели гранки.
             54.790 ден.Цена
             Акумулаторска верижна пила 18+18V, 30cm-Профи Makita
               Акумулаторска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска рачна со кружна форма која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и  висок вртежен момент кој овозможува сечење дури и на дебели гранки.
               54.790 ден.Цена
               Акумулаторска верижна пила 18V DUC122Z Makita
                 Акумулаторска верижна пила 18V DUC122Z Makita
                   Акумулаторска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска гумирана горна рачна која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и  висок вртежен момент. Како опција може да се користи и со Мakita телескопска рачка.  *Напомена: Пилата е без батерија и полнач. На неа одговараат сите 18 V Makita батерии и полначи.
                   14.800 ден.Цена
                   Акумулаторска верижна пила 18V DUC122Z Makita
                     Акумулаторска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска гумирана горна рачна која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и  висок вртежен момент. Како опција може да се користи и со Мakita телескопска рачка.  *Напомена: Пилата е без батерија и полнач. На неа одговараат сите 18 V Makita батерии и полначи.
                     14.800 ден.Цена
                       13.590 ден.
                       Пила GD40CS18 Greenworks
                         13.590 ден.Цена
                         Пила GD40CS18 Greenworks
                           Акумулаторски пили
                           13.590 ден.Цена
                           Пила GD40CS18 Greenworks
                             Акумулаторски пили
                             13.590 ден.Цена
                               28.276 ден.
                               Батериска пила 120I HUSQVARNA
                                 28.276 ден.Цена
                                 Батериска пила 120I HUSQVARNA
                                   Акумулаторски пили
                                   Батериска пила од програмата на Husqvarna идеална за сечење или поткастрување на мали дрвја и гранки. Опремена е со тастер за безбедно стартување, безбедносна кочница како и BLDC мотор без четкици со savE™ функција за подолготрајна работа. Се одликува со ниско ниво на бучава така што со неа може да се работи и во населени места без да се вознемирува околината.
                                   28.276 ден.Цена
                                   Батериска пила 120I HUSQVARNA
                                     Акумулаторски пили
                                     Батериска пила од програмата на Husqvarna идеална за сечење или поткастрување на мали дрвја и гранки. Опремена е со тастер за безбедно стартување, безбедносна кочница како и BLDC мотор без четкици со savE™ функција за подолготрајна работа. Се одликува со ниско ниво на бучава така што со неа може да се работи и во населени места без да се вознемирува околината.
                                     28.276 ден.Цена
                                       32.865 ден.
                                       Пила 535I XP без батерија HUSQVARNA
                                         32.865 ден.Цена
                                         Пила 535I XP без батерија HUSQVARNA
                                           Акумулаторски пили
                                           Професионална батериска пила со виски перформанси при употреба од програмата на Husqvarna наменета за дрвосечачи, како и овоштари. Опремена е со BLDC мотор без четкици кој е долготраен и тивок. *Напомена: Цената на пилата е без батерија и полнач и истите одат посебно. Тип на батерија: BLI300- 016051 Тип на полнач: QC500- 016052
                                           32.865 ден.Цена
                                           Пила 535I XP без батерија HUSQVARNA
                                             Акумулаторски пили
                                             Професионална батериска пила со виски перформанси при употреба од програмата на Husqvarna наменета за дрвосечачи, како и овоштари. Опремена е со BLDC мотор без четкици кој е долготраен и тивок. *Напомена: Цената на пилата е без батерија и полнач и истите одат посебно. Тип на батерија: BLI300- 016051 Тип на полнач: QC500- 016052
                                             32.865 ден.Цена
                                               16.990 ден.17.990 ден.
                                               Аку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cmАку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cm
                                                 16.990 ден.17.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                 Аку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cmАку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cm
                                                   16.990 ден.17.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                   Аку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cmАку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cm
                                                     16.990 ден.17.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена