• Ново

Технички карактеристики:

Должина на мач: 14 in ( 22.5 заби)

Tип на ланец: Н38 ( 3/8 , 1,1 mm )

Тип на батерија: BLI 20

Капацитет на батеријата: 4.0 Ah, 36 V

Полнач: QC 80,80W /220V- монофазен

Време на полнење до 100 % : 132 min

Време на сечење со полна батерија: Околу 45 минути во зависност од дрвата и начинот на сечење.(во savE™ режим на работа)

Тежина без батерија: 2.95 kg

Вид на пила: Батериска

Производител: Husqvarna

Земја на потекло: Шведска

Гаранција: 1 година

016055
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

8 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.