• Ново

Технички карактеристики:

Напон на батериите: 18 + 18 V - LXT

Тип на ланец: 3/8 " 1.1 mm

Должина на мач: 350 mm

Брзина на ланец: 0 - 20 m/s

Капацитет на резервоар за масло: 0,2 l

Ново на бучавост: 87,7 dB(A)

Димензии на пилата: 762 x 211 x 235 mm (ДхШхВ)

Тежина: 5,4 kg

Производител: Makita

Гаранција: 1 година

021875
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

8 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.