Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Ножици за градина
Ножици за градина

3 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Iskra N0E-11ET-3.6-B Батериски ножици за жива оградаIskra N0E-11ET-3.6-B Батериски ножици за жива ограда
   • Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
   2.999 ден.Цена
   Iskra N0E-11ET-3.6-B Батериски ножици за жива оградаIskra N0E-11ET-3.6-B Батериски ножици за жива ограда
     • Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
     2.999 ден.Цена
     Iskra N0E-11ET-3.6 Батериски ножици за жива ограда со рачкаIskra N0E-11ET-3.6 Батериски ножици за жива ограда со рачка
       3.799 ден.3.999 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
       Iskra N0E-11ET-3.6 Батериски ножици за жива ограда со рачкаIskra N0E-11ET-3.6 Батериски ножици за жива ограда со рачка
         • Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
         3.799 ден.3.999 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
         Iskra N0E-11ET-3.6 Батериски ножици за жива ограда со рачкаIskra N0E-11ET-3.6 Батериски ножици за жива ограда со рачка
           • Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
           3.799 ден.3.999 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
           Iskra M0E 6ET 7.2 Батериска ножица за кастрењеIskra M0E 6ET 7.2 Батериска ножица за кастрење
             Iskra M0E 6ET 7.2 Батериска ножица за кастрењеIskra M0E 6ET 7.2 Батериска ножица за кастрење
               • Напон: 7.2V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah)
               3.799 ден.Цена
               Iskra M0E 6ET 7.2 Батериска ножица за кастрењеIskra M0E 6ET 7.2 Батериска ножица за кастрење
                 • Напон: 7.2V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah)
                 3.799 ден.Цена