Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Сабјести пили
Сабјести пили

3 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   4.999 ден.
   Iskra RS650 Сабјеста пила
     4.999 ден.Цена
     Iskra RS650 Сабјеста пила
       Сабјести пили
       • Moќност: 650W • 24 месеци гаранција 
       4.999 ден.Цена
       Iskra RS650 Сабјеста пила
         Сабјести пили
         • Moќност: 650W • 24 месеци гаранција 
         4.999 ден.Цена
           4.999 ден.5.599 ден.
           Iskra J0F 2ET 10.8 (ET1405) Батериска сабјеста пилаIskra J0F 2ET 10.8 (ET1405) Батериска сабјеста пила
             4.999 ден.5.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
             Iskra J0F 2ET 10.8 (ET1405) Батериска сабјеста пилаIskra J0F 2ET 10.8 (ET1405) Батериска сабјеста пила
               • Напон: 10,8V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
               4.999 ден.5.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
               Iskra J0F 2ET 10.8 (ET1405) Батериска сабјеста пилаIskra J0F 2ET 10.8 (ET1405) Батериска сабјеста пила
                 • Напон: 10,8V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
                 4.999 ден.5.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                   4.999 ден.5.999 ден.
                   Iskra ERO IE-RS710 Сабјеста пила
                     4.999 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                     Iskra ERO IE-RS710 Сабјеста пила
                       Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност : 710W 2 години гаранција
                       4.999 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                       Iskra ERO IE-RS710 Сабјеста пила
                         Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност : 710W 2 години гаранција
                         4.999 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена