Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Тримери за жива ограда
Тримери за жива ограда

4 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  Iskra IX-HT36 Акумулаторски тример за жива ограда
  • Ново
   5.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
   Iskra IX-HT36 Акумулаторски тример за жива ограда
   • Ново
    *Артиклот се продава БЕЗ батерија* • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • 24 месеци гаранција
    5.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
    Iskra IX-HT36 Акумулаторски тример за жива ограда
    • Ново
     *Артиклот се продава БЕЗ батерија* • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • 24 месеци гаранција
     5.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
     • Ново
      Iskra HTEG61B-510 Електричен тример за жива ограда
      • Ново
       3.999 ден.4.199 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
       Iskra HTEG61B-510 Електричен тример за жива ограда
       • Ново
        • Моќност: 0,75 kW • Должина на мечот: 510 мм • Дијаметар за сечење: Ø 16 mm • 24 месеци гаранција
        3.999 ден.4.199 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
        Iskra HTEG61B-510 Електричен тример за жива ограда
        • Ново
         • Моќност: 0,75 kW • Должина на мечот: 510 мм • Дијаметар за сечење: Ø 16 mm • 24 месеци гаранција
         3.999 ден.4.199 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
         • Ново
          Iskra XY HT260B Бензински тример за жива ограда
          • Ново
           9.999 ден.10.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
           Iskra XY HT260B Бензински тример за жива ограда
           • Ново
            • Моќност: 0,75 kW • Должина на сечило: 560 mm (22 ”) • Должина на мечот: 600 мм (23,6 ”) • 24 месеци гаранција
            9.999 ден.10.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
            Iskra XY HT260B Бензински тример за жива ограда
            • Ново
             • Моќност: 0,75 kW • Должина на сечило: 560 mm (22 ”) • Должина на мечот: 600 мм (23,6 ”) • 24 месеци гаранција
             9.999 ден.10.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
             Iskra ERO IE-HT262 Бензински тример за жива ограда
             • Ново
              Iskra ERO IE-HT262 Бензински тример за жива ограда
              • Ново
               • Моќност: 0,7 kW • Должина на сечилотоо: 535 мм • Должина на мечот: 694 мм • 24 месеци гаранција
               10.999 ден.Цена
               Iskra ERO IE-HT262 Бензински тример за жива ограда
               • Ново
                • Моќност: 0,7 kW • Должина на сечилотоо: 535 мм • Должина на мечот: 694 мм • 24 месеци гаранција
                10.999 ден.Цена