Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Електрични пили
Електрични пили

4 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   6.999 ден.7.999 ден.
   Iskra SF7J112 4 Електрична пила
     6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
     Iskra SF7J112 4 Електрична пила
       Моќност на моторот: 2200W Напон: 230-240V ~ 50Hz 24 месеци гаранција
       6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
       Iskra SF7J112 4 Електрична пила
         Моќност на моторот: 2200W Напон: 230-240V ~ 50Hz 24 месеци гаранција
         6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
           6.250 ден.
           Eлектрична пила VET 2035 V, Villager
             6.250 ден.Цена
             Eлектрична пила VET 2035 V, Villager
               Функции: Електрична сопирачка Проѕирен резервоар за масло Препорака: Користете Villager масло за подмачкување со ланец
               6.250 ден.Цена
               Eлектрична пила VET 2035 V, Villager
                 Функции: Електрична сопирачка Проѕирен резервоар за масло Препорака: Користете Villager масло за подмачкување со ланец
                 6.250 ден.Цена
                   7.400 ден.
                   Eлектрична пила VET 2440 V, Villager
                     7.400 ден.Цена
                     Eлектрична пила VET 2440 V, Villager
                       Функции: Електрична сопирачка Проѕирен резервоар за масло Препорака: Користете Villager масло за подмачкување со ланец
                       7.400 ден.Цена
                       Eлектрична пила VET 2440 V, Villager
                         Функции: Електрична сопирачка Проѕирен резервоар за масло Препорака: Користете Villager масло за подмачкување со ланец
                         7.400 ден.Цена
                           18.732 ден.
                           Пила електрична 321 HUSQVARNA
                             18.732 ден.Цена
                             Пила електрична 321 HUSQVARNA
                               Електрични пили
                               Лесна и едноставна електрична пила која ги задоволува потребите за сечење на едно домакинство. Поради напредниот дизајн и малата маса, пружа комфорт при користење и голема ергономија, што ја прави идеална и за подолго користење околу куќата. Опремена е со систем за рачно затегање на ланецот кој не бара користење на посебни алати.
                               18.732 ден.Цена
                               Пила електрична 321 HUSQVARNA
                                 Електрични пили
                                 Лесна и едноставна електрична пила која ги задоволува потребите за сечење на едно домакинство. Поради напредниот дизајн и малата маса, пружа комфорт при користење и голема ергономија, што ја прави идеална и за подолго користење околу куќата. Опремена е со систем за рачно затегање на ланецот кој не бара користење на посебни алати.
                                 18.732 ден.Цена