Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Аголни брусилки
Аголни брусилки

12 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   7.999 ден.8.999 ден.
   Iskra ERO IE-AG2600 Аголна брусалка
     7.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
     Iskra ERO IE-AG2600 Аголна брусалка
       • Моќност: 2600W • 24 месеци гаранција
       7.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
       Iskra ERO IE-AG2600 Аголна брусалка
         • Моќност: 2600W • 24 месеци гаранција
         7.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
           6.499 ден.
           Iskra ERO IE-AG2200 Аголна брусалка
             6.499 ден.Цена
             Iskra ERO IE-AG2200 Аголна брусалка
               • Моќност: 2200W • 24 месеци гаранција
               6.499 ден.Цена
               Iskra ERO IE-AG2200 Аголна брусалка
                 • Моќност: 2200W • 24 месеци гаранција
                 6.499 ден.Цена
                   3.999 ден.
                   Iskra ERO IE-AG1200 Аголна брусалка
                     3.999 ден.Цена
                     Iskra ERO IE-AG1200 Аголна брусалка
                       • Моќност: 1200W • 24 месеци гаранција
                       3.999 ден.Цена
                       Iskra ERO IE-AG1200 Аголна брусалка
                         • Моќност: 1200W • 24 месеци гаранција
                         3.999 ден.Цена
                           3.699 ден.3.999 ден.
                           Iskra ERO IE-AG900 Аголна брусалка
                             3.699 ден.3.999 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                             Iskra ERO IE-AG900 Аголна брусалка
                               • Моќност: 900W • 24 месеци гаранција
                               3.699 ден.3.999 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                               Iskra ERO IE-AG900 Аголна брусалка
                                 • Моќност: 900W • 24 месеци гаранција
                                 3.699 ден.3.999 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                   2.999 ден.3.299 ден.
                                   Iskra ERO IE-AG750 Аголна брусалка
                                     2.999 ден.3.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                     Iskra ERO IE-AG750 Аголна брусалка
                                       • Моќност: 750W • 24 месеци гаранција
                                       2.999 ден.3.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                       Iskra ERO IE-AG750 Аголна брусалка
                                         • Моќност: 750W • 24 месеци гаранција
                                         2.999 ден.3.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                           3.999 ден.4.999 ден.
                                           Iskra IX-AG07 X-cross Батериска аголна брусилкаIskra IX-AG07 X-cross Батериска аголна брусилка
                                             3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                             Iskra IX-AG07 X-cross Батериска аголна брусилкаIskra IX-AG07 X-cross Батериска аголна брусилка
                                               АЛАТОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА  X-cross Батерија 4,0 Аh - 3999 ден <a...
                                               3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                               Iskra IX-AG07 X-cross Батериска аголна брусилкаIskra IX-AG07 X-cross Батериска аголна брусилка
                                                 АЛАТОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА  X-cross Батерија 4,0 Аh - 3999 ден <a...
                                                 3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                   5.890 ден.
                                                   Iskra GX-AG010B Аголна брусалка
                                                     5.890 ден.Цена
                                                     Iskra GX-AG010B Аголна брусалка
                                                       • Моќност: 2000W • 24 месеци гаранција
                                                       5.890 ден.Цена
                                                       Iskra GX-AG010B Аголна брусалка
                                                         • Моќност: 2000W • 24 месеци гаранција
                                                         5.890 ден.Цена
                                                           2.999 ден.
                                                           Iskra GX-AG047 Аголна брусалка 900W
                                                             2.999 ден.Цена
                                                             Iskra GX-AG047 Аголна брусалка 900W
                                                               Моќност: 900W 24 месеци гаранција
                                                               2.999 ден.Цена
                                                               Iskra GX-AG047 Аголна брусалка 900W
                                                                 Моќност: 900W 24 месеци гаранција
                                                                 2.999 ден.Цена
                                                                   2.499 ден.2.799 ден.
                                                                   Iskra S1M-HF-115-1 Аголна брусалкаIskra S1M-HF-115-1 Аголна брусалка
                                                                     2.499 ден.2.799 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                     Iskra S1M-HF-115-1 Аголна брусалкаIskra S1M-HF-115-1 Аголна брусалка
                                                                       • Моќност: 600W • 24 месеци гаранција
                                                                       2.499 ден.2.799 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                       Iskra S1M-HF-115-1 Аголна брусалкаIskra S1M-HF-115-1 Аголна брусалка
                                                                         • Моќност: 600W • 24 месеци гаранција
                                                                         2.499 ден.2.799 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                           1.999 ден.2.399 ден.
                                                                           Iskra GX-AG046-2 Аголна брусалка
                                                                             1.999 ден.2.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                             Iskra GX-AG046-2 Аголна брусалка
                                                                               Брусилки и полирки
                                                                               • Моќност: 500W • 24 месеци гаранција
                                                                               1.999 ден.2.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                               Iskra GX-AG046-2 Аголна брусалка
                                                                                 Брусилки и полирки
                                                                                 • Моќност: 500W • 24 месеци гаранција
                                                                                 1.999 ден.2.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                 Аголна брусилка BLACK+DECKER 900W 125mm NVR со куфер + приборАголна брусилка BLACK+DECKER 900W 125mm NVR со куфер + прибор
                                                                                   3.999 ден.6.199 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                   Аголна брусилка BLACK+DECKER 900W 125mm NVR со куфер + приборАголна брусилка BLACK+DECKER 900W 125mm NVR со куфер + прибор
                                                                                     Моќната 900W аголна брусилка ја прави работата лесна, како сечење железо, цевки, камен, плочки и отстранување на корозија. Компактна и удобна за ракување со голема контрола поради мекиот старт на моторот кој го отстранува скокањето при првиот старт. Вградената анти рестарт безбедносна функција ве штити вас и алатот од несакани прекини во напонот. Доаѓа со рачка која се монтира во 3 позиции и...
                                                                                     3.999 ден.6.199 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                     Аголна брусилка BLACK+DECKER 900W 125mm NVR со куфер + приборАголна брусилка BLACK+DECKER 900W 125mm NVR со куфер + прибор
                                                                                       Моќната 900W аголна брусилка ја прави работата лесна, како сечење железо, цевки, камен, плочки и отстранување на корозија. Компактна и удобна за ракување со голема контрола поради мекиот старт на моторот кој го отстранува скокањето при првиот старт. Вградената анти рестарт безбедносна функција ве штити вас и алатот од несакани прекини во напонот. Доаѓа со рачка која се монтира во 3 позиции и...
                                                                                       3.999 ден.6.199 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                         3.190 ден.3.590 ден.
                                                                                         Аголна брусилка 750W 115mm NVR со мек стартАголна брусилка 750W 115mm NVR со мек старт
                                                                                           3.190 ден.3.590 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                           Аголна брусилка 750W 115mm NVR со мек стартАголна брусилка 750W 115mm NVR со мек старт
                                                                                             Моќната 750W аголна брусилка ја прави работата лесна, како сечење железо, цевки, камен, плочки и отстранување на корозија. Компактна и удобна за ракување со голема контрола поради мекиот старт на моторот кој го отстранува скокањето при првиот старт. Вградената анти рестарт безбедносна функција ве штити вас и алатот од несакани прекини во напонот. Доаѓа со рачка која се монтира во 3 позиции и...
                                                                                             3.190 ден.3.590 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                             Аголна брусилка 750W 115mm NVR со мек стартАголна брусилка 750W 115mm NVR со мек старт
                                                                                               Моќната 750W аголна брусилка ја прави работата лесна, како сечење железо, цевки, камен, плочки и отстранување на корозија. Компактна и удобна за ракување со голема контрола поради мекиот старт на моторот кој го отстранува скокањето при првиот старт. Вградената анти рестарт безбедносна функција ве штити вас и алатот од несакани прекини во напонот. Доаѓа со рачка која се монтира во 3 позиции и...
                                                                                               3.190 ден.3.590 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена