Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Хилти / Ударни чекани
Хилти / Ударни чекани

11 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  12.999 ден.13.999 ден.
  Iskra ERO IE-RH40L-1600 ХилтаIskra ERO IE-RH40L-1600 Хилта
  • Ново
   12.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
   Iskra ERO IE-RH40L-1600 ХилтаIskra ERO IE-RH40L-1600 Хилта
   • Ново
    Хилти / Ударни чекани
    • Моќност: 1600W • 24 месеци гаранција 
    12.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
    Iskra ERO IE-RH40L-1600 ХилтаIskra ERO IE-RH40L-1600 Хилта
    • Ново
     Хилти / Ударни чекани
     • Моќност: 1600W • 24 месеци гаранција 
     12.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
     • Ново
      8.999 ден.10.500 ден.
      Iskra ERO IE-RH32K-1500 ХилтаIskra ERO IE-RH32K-1500 Хилта
      • Ново
       8.999 ден.10.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
       Iskra ERO IE-RH32K-1500 ХилтаIskra ERO IE-RH32K-1500 Хилта
       • Ново
        Хилти / Ударни чекани
        • Моќност: 1500W • 24 месеци гаранција 
        8.999 ден.10.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
        Iskra ERO IE-RH32K-1500 ХилтаIskra ERO IE-RH32K-1500 Хилта
        • Ново
         Хилти / Ударни чекани
         • Моќност: 1500W • 24 месеци гаранција 
         8.999 ден.10.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
         • Ново
          7.999 ден.
          Iskra ERO IE-RH32EH-1250 Хилта
          • Ново
           7.999 ден.Цена
           Iskra ERO IE-RH32EH-1250 Хилта
           • Ново
            Хилти / Ударни чекани
            • Моќност: 1250W • 24 месеци гаранција 
            7.999 ден.Цена
            Iskra ERO IE-RH32EH-1250 Хилта
            • Ново
             Хилти / Ударни чекани
             • Моќност: 1250W • 24 месеци гаранција 
             7.999 ден.Цена
             • Ново
              9.999 ден.
              Iskra IE-RH10J-1050 Хилта
              • Ново
               9.999 ден.Цена
               Iskra IE-RH10J-1050 Хилта
               • Ново
                Хилти / Ударни чекани
                • Моќност: 1050W • 24 месеци гаранција 
                9.999 ден.Цена
                Iskra IE-RH10J-1050 Хилта
                • Ново
                 Хилти / Ударни чекани
                 • Моќност: 1050W • 24 месеци гаранција 
                 9.999 ден.Цена
                 • Ново
                  6.499 ден.7.699 ден.
                  Iskra ERO IE-RH3231-850 Ударна хилтаIskra ERO IE-RH3231-850 Ударна хилта
                  • Ново
                   6.499 ден.7.699 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                   Iskra ERO IE-RH3231-850 Ударна хилтаIskra ERO IE-RH3231-850 Ударна хилта
                   • Ново
                    Хилти / Ударни чекани
                    • Моќност: 850W • 24 месеци гаранција 
                    6.499 ден.7.699 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                    Iskra ERO IE-RH3231-850 Ударна хилтаIskra ERO IE-RH3231-850 Ударна хилта
                    • Ново
                     Хилти / Ударни чекани
                     • Моќност: 850W • 24 месеци гаранција 
                     6.499 ден.7.699 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      8.999 ден.10.999 ден.
                      Iskra DH1300-MAX Хилта
                      • Ново
                       8.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                       Iskra DH1300-MAX Хилта
                       • Ново
                        Хилти / Ударни чекани
                        • Моќност: 1300W  • Моќност на удар: 15J • 24 месеци гаранција
                        8.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                        Iskra DH1300-MAX Хилта
                        • Ново
                         Хилти / Ударни чекани
                         • Моќност: 1300W  • Моќност на удар: 15J • 24 месеци гаранција
                         8.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          7.999 ден.
                          Iskra Z1C-32C1 Хилта
                          • Ново
                           7.999 ден.Цена
                           Iskra Z1C-32C1 Хилта
                           • Ново
                            Хилти / Ударни чекани
                            • Моќност: 1500W (максимум) • Моќност на удар: 6J • 24 месеци гаранција
                            7.999 ден.Цена
                            Iskra Z1C-32C1 Хилта
                            • Ново
                             Хилти / Ударни чекани
                             • Моќност: 1500W (максимум) • Моќност на удар: 6J • 24 месеци гаранција
                             7.999 ден.Цена
                             • Ново
                              6.999 ден.7.999 ден.
                              Iskra Z1C-32FB ХилтаIskra Z1C-32FB Хилта
                              • Ново
                               6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                               Iskra Z1C-32FB ХилтаIskra Z1C-32FB Хилта
                               • Ново
                                Хилти / Ударни чекани
                                • Моќност: 1500W (максимум) • Моќност на удар: 5J • 24 месеци гаранција
                                6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                Iskra Z1C-32FB ХилтаIskra Z1C-32FB Хилта
                                • Ново
                                 Хилти / Ударни чекани
                                 • Моќност: 1500W (максимум) • Моќност на удар: 5J • 24 месеци гаранција
                                 6.999 ден.7.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  6.499 ден.6.999 ден.
                                  Iskra RH1200-PLUS Хилта
                                  • Ново
                                   6.499 ден.6.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                   Iskra RH1200-PLUS Хилта
                                   • Ново
                                    Хилти / Ударни чекани
                                    • Моќност: 1200W (максимум) • Моќност на удар: 4J • 24 месеци гаранција
                                    6.499 ден.6.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                    Iskra RH1200-PLUS Хилта
                                    • Ново
                                     Хилти / Ударни чекани
                                     • Моќност: 1200W (максимум) • Моќност на удар: 4J • 24 месеци гаранција
                                     6.499 ден.6.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      5.490 ден.5.990 ден.
                                      Iskra Z1C-DL05-26 Хилта
                                      • Ново
                                       5.490 ден.5.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                       Iskra Z1C-DL05-26 Хилта
                                       • Ново
                                        Хилти / Ударни чекани
                                        • Моќност: 850W (максимум) • Моќност на удар: 3.2J • 24 месеци гаранција
                                        5.490 ден.5.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                        Iskra Z1C-DL05-26 Хилта
                                        • Ново
                                         Хилти / Ударни чекани
                                         • Моќност: 850W (максимум) • Моќност на удар: 3.2J • 24 месеци гаранција
                                         5.490 ден.5.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          4.999 ден.5.999 ден.
                                          Iskra Z1C-ZT3-26 Ударна хилта перфоратор
                                          • Ново
                                           4.999 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                           Iskra Z1C-ZT3-26 Ударна хилта перфоратор
                                           • Ново
                                            • Моќност: 800W (максимум) • Контрола на брзината • Две насоки на ротација: лево / десно • 24 месеци гаранција
                                            4.999 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                            Iskra Z1C-ZT3-26 Ударна хилта перфоратор
                                            • Ново
                                             • Моќност: 800W (максимум) • Контрола на брзината • Две насоки на ротација: лево / десно • 24 месеци гаранција
                                             4.999 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена