Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Дувалки и вшмукувачи
Дувалки и вшмукувачи

15 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   3.999 ден.4.499 ден.
   ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20LISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L
     3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
     ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20LISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L
       3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
       ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20LISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L
         3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
           3.999 ден.4.999 ден.
           Iskra IX-LB36 Акумулаторска дувалка за лисја
             3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
             Iskra IX-LB36 Акумулаторска дувалка за лисја
               *Артиклот се продава БЕЗ батерија* • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • Гаранција 24 месеци
               3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
               Iskra IX-LB36 Акумулаторска дувалка за лисја
                 *Артиклот се продава БЕЗ батерија* • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • Гаранција 24 месеци
                 3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                   3.990 ден.4.499 ден.
                   Iskra LB-3000V Електрична дувалка за лисјаIskra LB-3000V Електрична дувалка за лисја
                     3.990 ден.4.499 ден.Редовна цена-509 ден. исклученоЦена
                     Iskra LB-3000V Електрична дувалка за лисјаIskra LB-3000V Електрична дувалка за лисја
                       Моќност – 3000 W Напон – 220-240 V ~ 50 Hz Гаранција 24 месеци
                       3.990 ден.4.499 ден.Редовна цена-509 ден. исклученоЦена
                       Iskra LB-3000V Електрична дувалка за лисјаIskra LB-3000V Електрична дувалка за лисја
                         Моќност – 3000 W Напон – 220-240 V ~ 50 Hz Гаранција 24 месеци
                         3.990 ден.4.499 ден.Редовна цена-509 ден. исклученоЦена
                         Moторен дувач и вшмукувач за лисја VBV 230 E, Villager
                           Функции: Сечило за ситнење Цевка за продолжување Тркалезна цевка
                           12.400 ден.Цена
                           Moторен дувач и вшмукувач за лисја VBV 230 E, Villager
                             Функции: Сечило за ситнење Цевка за продолжување Тркалезна цевка
                             12.400 ден.Цена
                             Eлектричен дувач и вшмукувач за лисја VEBV 3000, Villager
                               Функции: Сечило за ситнење Телескопска цевка Гребло
                               4.500 ден.Цена
                               Eлектричен дувач и вшмукувач за лисја VEBV 3000, Villager
                                 Функции: Сечило за ситнење Телескопска цевка Гребло
                                 4.500 ден.Цена
                                   16.900 ден.
                                   Moторен дувач VB 5290 E, Villager
                                     16.900 ден.Цена
                                     Moторен дувач VB 5290 E, Villager
                                       Дувалки и вшмукувачи
                                       Villager VB 5290 E грбен моторен дувач на лисја идеален за користење во комунални дејности за чистење на: улици, тревници, паркови, спортски терени. Се карактеризира со голема сила и многу пониско ниво на бучава така да уредот успешно се користи во градови и туристички објекти во ноќните часови затоа што не го ремети ноќниот одмор. Функции: Aнтивибрациски систем Цевка за...
                                       16.900 ден.Цена
                                       Moторен дувач VB 5290 E, Villager
                                         Дувалки и вшмукувачи
                                         Villager VB 5290 E грбен моторен дувач на лисја идеален за користење во комунални дејности за чистење на: улици, тревници, паркови, спортски терени. Се карактеризира со голема сила и многу пониско ниво на бучава така да уредот успешно се користи во градови и туристички објекти во ноќните часови затоа што не го ремети ноќниот одмор. Функции: Aнтивибрациски систем Цевка за...
                                         16.900 ден.Цена
                                           Бензинска дувалка/смукалка за лисја Husqvarna 125BVXБензинска дувалка/смукалка за лисја Husqvarna 125BVX
                                             24.728 ден.25.990 ден.Редовна цена-1.262 ден. исклученоЦена
                                             Бензинска дувалка/смукалка за лисја Husqvarna 125BVXБензинска дувалка/смукалка за лисја Husqvarna 125BVX
                                               Бензинска дувалка и смукалка за лисја Husqvarna за домашна и професионална употреба. Ергономски направена и лесна за употреба и носење. Може да се користи за дување на лисја или да се трансформира во собирач на лисја (смукалка). Технички карактеристики: Зафатнина на цилиндар:  28 cm3 Моќност: 0,8 kW Функции на...
                                               24.728 ден.25.990 ден.Редовна цена-1.262 ден. исклученоЦена
                                               Бензинска дувалка/смукалка за лисја Husqvarna 125BVXБензинска дувалка/смукалка за лисја Husqvarna 125BVX
                                                 Бензинска дувалка и смукалка за лисја Husqvarna за домашна и професионална употреба. Ергономски направена и лесна за употреба и носење. Може да се користи за дување на лисја или да се трансформира во собирач на лисја (смукалка). Технички карактеристики: Зафатнина на цилиндар:  28 cm3 Моќност: 0,8 kW Функции на...
                                                 24.728 ден.25.990 ден.Редовна цена-1.262 ден. исклученоЦена
                                                   5.100 ден.5.990 ден.
                                                   Акумулаторска дувалка MAKITA DUB186Z 18VАкумулаторска дувалка MAKITA DUB186Z 18V
                                                     5.100 ден.5.990 ден.Редовна цена-890 ден. исклученоЦена
                                                     Акумулаторска дувалка MAKITA DUB186Z 18VАкумулаторска дувалка MAKITA DUB186Z 18V
                                                       Акумулаторска дувалка за лисја со променлива брзина на дување која е опремена со заштита од капки вода и прашина и може да се употребува во секакви услови на работа. *Напомена: Дувалката е без батерија и полнач. На неа одговараат сите 18 V Makita батерии и полначи. Технички карактеристики: Напон на батериите: 18 V -...
                                                       5.100 ден.5.990 ден.Редовна цена-890 ден. исклученоЦена
                                                       Акумулаторска дувалка MAKITA DUB186Z 18VАкумулаторска дувалка MAKITA DUB186Z 18V
                                                         Акумулаторска дувалка за лисја со променлива брзина на дување која е опремена со заштита од капки вода и прашина и може да се употребува во секакви услови на работа. *Напомена: Дувалката е без батерија и полнач. На неа одговараат сите 18 V Makita батерии и полначи. Технички карактеристики: Напон на батериите: 18 V -...
                                                         5.100 ден.5.990 ден.Редовна цена-890 ден. исклученоЦена
                                                           21.420 ден.23.590 ден.
                                                           Акумулаторска дувалка MAKITA DUB184ST 18VАкумулаторска дувалка MAKITA DUB184ST 18V
                                                             21.420 ден.23.590 ден.Редовна цена-2.170 ден. исклученоЦена
                                                             Акумулаторска дувалка MAKITA DUB184ST 18VАкумулаторска дувалка MAKITA DUB184ST 18V
                                                               Акумулаторска дувалка за лисја со променлива брзина на дување која е опремена со заштита од капки вода и прашина и може да се употребува во секакви услови на работа. Технички карактеристики: Напон на батериите: 18 V - LXT Тип на батерија:  1 x BL1850B Lithium- Ion Капацитет на батериите: 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0...
                                                               21.420 ден.23.590 ден.Редовна цена-2.170 ден. исклученоЦена
                                                               Акумулаторска дувалка MAKITA DUB184ST 18VАкумулаторска дувалка MAKITA DUB184ST 18V
                                                                 Акумулаторска дувалка за лисја со променлива брзина на дување која е опремена со заштита од капки вода и прашина и може да се употребува во секакви услови на работа. Технички карактеристики: Напон на батериите: 18 V - LXT Тип на батерија:  1 x BL1850B Lithium- Ion Капацитет на батериите: 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0...
                                                                 21.420 ден.23.590 ден.Редовна цена-2.170 ден. исклученоЦена
                                                                 Акумулаторска дувалка/правосмукалка MAKITA DUB363PT2V 18+18VАкумулаторска дувалка/правосмукалка MAKITA DUB363PT2V 18+18V
                                                                   Акумулаторска дувалка/смукалка погодна за употреба во урбани површини, паркови и дворови. Се карактеризира со ниско ниво на бучава. При вшмукување, лисјата се сецкаат и со тоа се намалува нивниот волумен и се обезбедува поретко празнење на вреќата.  Технички карактеристики: Напон на батериите: 18 + 18 V  LXT Тип на...
                                                                   48.030 ден.Цена
                                                                   Акумулаторска дувалка/правосмукалка MAKITA DUB363PT2V 18+18VАкумулаторска дувалка/правосмукалка MAKITA DUB363PT2V 18+18V
                                                                     Акумулаторска дувалка/смукалка погодна за употреба во урбани површини, паркови и дворови. Се карактеризира со ниско ниво на бучава. При вшмукување, лисјата се сецкаат и со тоа се намалува нивниот волумен и се обезбедува поретко празнење на вреќата.  Технички карактеристики: Напон на батериите: 18 + 18 V  LXT Тип на...
                                                                     48.030 ден.Цена
                                                                     18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker
                                                                      • Пакет
                                                                      10.299 ден.13.999 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                      18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker
                                                                       • Пакет
                                                                       10.299 ден.13.999 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                       18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker
                                                                        • Пакет
                                                                        10.299 ден.13.999 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                                          Дувач/вшмукувач за лисја BLACK+DECKER 2600W 40L 315Km/h
                                                                            3.999 ден.6.199 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                            Дувач/вшмукувач за лисја BLACK+DECKER 2600W 40L 315Km/h
                                                                              3.999 ден.6.199 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                              Дувач/вшмукувач за лисја BLACK+DECKER 2600W 40L 315Km/h
                                                                                3.999 ден.6.199 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                  5.290 ден.5.990 ден.
                                                                                  Дувач за лисја BLACK+DECKER 1850W 190Km/hДувач за лисја BLACK+DECKER 1850W 190Km/h
                                                                                    5.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                    Дувач за лисја BLACK+DECKER 1850W 190Km/hДувач за лисја BLACK+DECKER 1850W 190Km/h
                                                                                      Дувалки и вшмукувачи
                                                                                      5.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                      Дувач за лисја BLACK+DECKER 1850W 190Km/hДувач за лисја BLACK+DECKER 1850W 190Km/h
                                                                                        Дувалки и вшмукувачи
                                                                                        5.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                          Дувач/вшмукувач за лисја 3000W 72L 404Km/h - BLACK+DECKERДувач/вшмукувач за лисја 3000W 72L 404Km/h - BLACK+DECKER
                                                                                            9.490 ден.10.890 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                            Дувач/вшмукувач за лисја 3000W 72L 404Km/h - BLACK+DECKERДувач/вшмукувач за лисја 3000W 72L 404Km/h - BLACK+DECKER
                                                                                              9.490 ден.10.890 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                              Дувач/вшмукувач за лисја 3000W 72L 404Km/h - BLACK+DECKERДувач/вшмукувач за лисја 3000W 72L 404Km/h - BLACK+DECKER
                                                                                                9.490 ден.10.890 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                  2.699 ден.3.199 ден.
                                                                                                  Правосмукалка за пепел 900W 18L - BLACK+DECKERПравосмукалка за пепел 900W 18L - BLACK+DECKER
                                                                                                    2.699 ден.3.199 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                    Правосмукалка за пепел 900W 18L - BLACK+DECKERПравосмукалка за пепел 900W 18L - BLACK+DECKER
                                                                                                      Овој модел на правосмукалка е идеален за собирање на пепелот насобран во вашите камини или шпорети, како и собирање на пелетите директно од вреќа или садот за складирање. Има сад од нерѓосувачки метал и метално црево за безбедно вшмукување ладен пепел со можни остатоци од ситен жар. Има интегрирана функција за дување која може да ви помогне во разгорување на огинот во каминот. Доаѓа со Hepa...
                                                                                                      2.699 ден.3.199 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                      Правосмукалка за пепел 900W 18L - BLACK+DECKERПравосмукалка за пепел 900W 18L - BLACK+DECKER
                                                                                                        Овој модел на правосмукалка е идеален за собирање на пепелот насобран во вашите камини или шпорети, како и собирање на пелетите директно од вреќа или садот за складирање. Има сад од нерѓосувачки метал и метално црево за безбедно вшмукување ладен пепел со можни остатоци од ситен жар. Има интегрирана функција за дување која може да ви помогне во разгорување на огинот во каминот. Доаѓа со Hepa...
                                                                                                        2.699 ден.3.199 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена