• -1 400 ден
  • Ново

Карактеристики:

Влезна моќност         1850 W

Брзина на дување 225 km/h

Тежина                 2.49 Kg

BEBL185-QS
2 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

5 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.