Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог

48 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог
18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND без опрема Black + Decker18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND без опрема Black + Decker
   5.790 ден.6.590 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
   18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND без опрема Black + Decker18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND без опрема Black + Decker
     Дувач за лисја со напон 18V и брзина на дување од 209 km/h. Доаѓа без опрема. Компактен дизајн со тежина од 1.7kg и мека рачка за држење што овозможуваат зголемена удобност и контрола при употреба како и подобрено маневрирање со дувачот. Овој тип на дувач благодарени на неговиот дизајн и изработка со низок шум, овозможува работа без многу бучава. Брзината на дување од 209 km/h...
     5.790 ден.6.590 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
     18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND без опрема Black + Decker18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND без опрема Black + Decker
       Дувач за лисја со напон 18V и брзина на дување од 209 km/h. Доаѓа без опрема. Компактен дизајн со тежина од 1.7kg и мека рачка за држење што овозможуваат зголемена удобност и контрола при употреба како и подобрено маневрирање со дувачот. Овој тип на дувач благодарени на неговиот дизајн и изработка со низок шум, овозможува работа без многу бучава. Брзината на дување од 209 km/h...
       5.790 ден.6.590 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
       18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND без опрема Black + Decker18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND без опрема Black + Decker
         7.499 ден.7.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
         18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND без опрема Black + Decker18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND без опрема Black + Decker
           Ножица за жива ограда со напон 18V и должина на ножот 45cm. Доаѓа без опрема. Лесно пресекува гранки или чисти метеж без оштетување на сечилото или живата ограда. Должината на сечилото од 45cm и ширината меѓу забите од 18mm се погодни за помали живи огради. Издржлив, робусен, зацврстен челичен двоакционен нож и дизајн на рачка за оптимална удобност и контрола при работа. Контролниот...
           7.499 ден.7.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
           18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND без опрема Black + Decker18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND без опрема Black + Decker
             Ножица за жива ограда со напон 18V и должина на ножот 45cm. Доаѓа без опрема. Лесно пресекува гранки или чисти метеж без оштетување на сечилото или живата ограда. Должината на сечилото од 45cm и ширината меѓу забите од 18mm се погодни за помали живи огради. Издржлив, робусен, зацврстен челичен двоакционен нож и дизајн на рачка за оптимална удобност и контрола при работа. Контролниот...
             7.499 ден.7.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
               4.499 ден.4.999 ден.
               Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
                 4.499 ден.4.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                 Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
                   4.499 ден.4.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                   Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
                     4.499 ден.4.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                       Косилка за трева Тример 450W 25cm POWERCOMMAND Black + DeckerКосилка за трева Тример 450W 25cm POWERCOMMAND Black + Decker
                         3.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                         Косилка за трева Тример 450W 25cm POWERCOMMAND Black + DeckerКосилка за трева Тример 450W 25cm POWERCOMMAND Black + Decker
                           Косилка за трева Тример со влезна моќност 450W и ширина на сечење 25cm. Тримерот поседува телескопска рачка за прилагодување на висината и дополнителна предна рачка за поголема удобност и контрола при работа. Исто така има штитник за растенија и водилка за рабови. Брза промена во режимот на работа и ширина на сечење од 25cm за лесно сечење трева на големи површини. Технологија...
                           3.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                           Косилка за трева Тример 450W 25cm POWERCOMMAND Black + DeckerКосилка за трева Тример 450W 25cm POWERCOMMAND Black + Decker
                             Косилка за трева Тример со влезна моќност 450W и ширина на сечење 25cm. Тримерот поседува телескопска рачка за прилагодување на висината и дополнителна предна рачка за поголема удобност и контрола при работа. Исто така има штитник за растенија и водилка за рабови. Брза промена во режимот на работа и ширина на сечење од 25cm за лесно сечење трева на големи површини. Технологија...
                             3.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                               5.499 ден.6.499 ден.
                               Ножици за жива ограда 500W 50cm 22mm Black + DeckerНожици за жива ограда 500W 50cm 22mm Black + Decker
                                 5.499 ден.6.499 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                 Ножици за жива ограда 500W 50cm 22mm Black + DeckerНожици за жива ограда 500W 50cm 22mm Black + Decker
                                   5.499 ден.6.499 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                   Ножици за жива ограда 500W 50cm 22mm Black + DeckerНожици за жива ограда 500W 50cm 22mm Black + Decker
                                     5.499 ден.6.499 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                       18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker
                                         9.990 ден.11.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                         18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker
                                           18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со батерија 2Ah и индикатор за полнење на батеријата. Висока моќност со две брзини што овозможува  флексибилно чистење на под и тепих. Автоматско поставување на соодветна брзина за секој вид на под. Циклонско дејство за отстранување прашина и нечистотии од филтерот, што помага моќта на вшмукување да остане силна со долготрајни врвни перформанси....
                                           9.990 ден.11.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                           18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker
                                             18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со батерија 2Ah и индикатор за полнење на батеријата. Висока моќност со две брзини што овозможува  флексибилно чистење на под и тепих. Автоматско поставување на соодветна брзина за секој вид на под. Циклонско дејство за отстранување прашина и нечистотии од филтерот, што помага моќта на вшмукување да остане силна со долготрајни врвни перформанси....
                                             9.990 ден.11.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                               2.174 ден.2.899 ден.
                                               Блендер 350W Black+DeckerБлендер 350W Black+Decker
                                                 2.174 ден.2.899 ден.Редовна цена-725 ден. исклученоЦена
                                                 Блендер 350W Black+DeckerБлендер 350W Black+Decker
                                                   Блендер со влезна моќност од 350W и едно ниво на работа, со димензии 21x15x24cm и тежина 1,6kg. Содржи 2 преносливи чаши со капацитет од 600ml, без BPA. Чашите имаат херметички капачиња за затворање и сигурен транспорт. Поседува 4 сечила од нерѓосувачки челик идеални за дробење на секаков вид овошје и зеленчук, кои се остранливи за брзо и лесно чистење. Гумени нелизгачки ногарки за висока...
                                                   2.174 ден.2.899 ден.Редовна цена-725 ден. исклученоЦена
                                                   Блендер 350W Black+DeckerБлендер 350W Black+Decker
                                                     Блендер со влезна моќност од 350W и едно ниво на работа, со димензии 21x15x24cm и тежина 1,6kg. Содржи 2 преносливи чаши со капацитет од 600ml, без BPA. Чашите имаат херметички капачиња за затворање и сигурен транспорт. Поседува 4 сечила од нерѓосувачки челик идеални за дробење на секаков вид овошје и зеленчук, кои се остранливи за брзо и лесно чистење. Гумени нелизгачки ногарки за висока...
                                                     2.174 ден.2.899 ден.Редовна цена-725 ден. исклученоЦена
                                                       2.399 ден.3.199 ден.
                                                       Парна пегла 3000W Black+DeckerПарна пегла 3000W Black+Decker
                                                         2.399 ден.3.199 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                         Парна пегла 3000W Black+DeckerПарна пегла 3000W Black+Decker
                                                           Парна пегла со влезна моќност од 3000W која обезбедува одлични резултати за сите видови ткаенини и облека. Со помош на засилувањето на пареата до 200g/min и континуираната пареа од 45g/min се овозможува пеглањето да биде брзо и лесно, а истовремено ефикасно да уништи 99,99% од можните вируси и батерии. Поседува керамичка плочка со прецизен врв и систем за заштита. Благодарени на двојниот...
                                                           2.399 ден.3.199 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                           Парна пегла 3000W Black+DeckerПарна пегла 3000W Black+Decker
                                                             Парна пегла со влезна моќност од 3000W која обезбедува одлични резултати за сите видови ткаенини и облека. Со помош на засилувањето на пареата до 200g/min и континуираната пареа од 45g/min се овозможува пеглањето да биде брзо и лесно, а истовремено ефикасно да уништи 99,99% од можните вируси и батерии. Поседува керамичка плочка со прецизен врв и систем за заштита. Благодарени на двојниот...
                                                             2.399 ден.3.199 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                               1.649 ден.2.199 ден.
                                                               Парна пегла 2400W Black+DeckerПарна пегла 2400W Black+Decker
                                                                 1.649 ден.2.199 ден.Редовна цена-550 ден. исклученоЦена
                                                                 Парна пегла 2400W Black+DeckerПарна пегла 2400W Black+Decker
                                                                   Парна пегла со влезна моќност од 2400W и можност да произведе засилување на пареа до 150g/min што овозможува пеглањето да биде многу брзо и лесно. Вклучен е ECO режим кој ја минимизира потрошувачката и врши оптимално искористување на енергијата за постигнување совршени резултати. Поседува керамичка плочка со прецизен врв и систем за заштита, која обезбедува совршено лизгање врз секоја...
                                                                   1.649 ден.2.199 ден.Редовна цена-550 ден. исклученоЦена
                                                                   Парна пегла 2400W Black+DeckerПарна пегла 2400W Black+Decker
                                                                     Парна пегла со влезна моќност од 2400W и можност да произведе засилување на пареа до 150g/min што овозможува пеглањето да биде многу брзо и лесно. Вклучен е ECO режим кој ја минимизира потрошувачката и врши оптимално искористување на енергијата за постигнување совршени резултати. Поседува керамичка плочка со прецизен врв и систем за заштита, која обезбедува совршено лизгање врз секоја...
                                                                     1.649 ден.2.199 ден.Редовна цена-550 ден. исклученоЦена
                                                                       Еспресо Кафемат 850W 20 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 850W 20 bar Black+Decker
                                                                         9.999 ден.Цена
                                                                         Еспресо Кафемат 850W 20 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 850W 20 bar Black+Decker
                                                                           Кафемат за еспресо со влезна моќност 850W и максимален притисок од 20 бари. Ексклузивен дизајн изработен од нерѓосувачки челик со облога против отпечатоци од прсти и отстранлив алуминиумски сад кој е лесен за одржување. Кафематот има дигитален дисплеј со 3 различни програми, кој ви овозможува да изберете меѓу функциите: ON/OFF, 1 доза или 2 дози кафе и пареа. Машината има автоматско...
                                                                           9.999 ден.Цена
                                                                           Еспресо Кафемат 850W 20 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 850W 20 bar Black+Decker
                                                                             Кафемат за еспресо со влезна моќност 850W и максимален притисок од 20 бари. Ексклузивен дизајн изработен од нерѓосувачки челик со облога против отпечатоци од прсти и отстранлив алуминиумски сад кој е лесен за одржување. Кафематот има дигитален дисплеј со 3 различни програми, кој ви овозможува да изберете меѓу функциите: ON/OFF, 1 доза или 2 дози кафе и пареа. Машината има автоматско...
                                                                             9.999 ден.Цена
                                                                               Еспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+Decker
                                                                                 9.499 ден.Цена
                                                                                 Еспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+Decker
                                                                                   Еспресо кафемат со високи перформанси, влезна моќност од 1200W и максимален притисок 15 bar за подготовка на висококвалитетно еспресо. Резервоар за вода со капацитет од 1,2 литри. Систем цевки од нерѓосувачки челик што овозможуваат брзо загревање до идеалната температура и брзо стартување и ослободување на кафето. Поседува цевка за пареа со која може да направите густа млечна пена и да...
                                                                                   9.499 ден.Цена
                                                                                   Еспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+Decker
                                                                                     Еспресо кафемат со високи перформанси, влезна моќност од 1200W и максимален притисок 15 bar за подготовка на висококвалитетно еспресо. Резервоар за вода со капацитет од 1,2 литри. Систем цевки од нерѓосувачки челик што овозможуваат брзо загревање до идеалната температура и брзо стартување и ослободување на кафето. Поседува цевка за пареа со која може да направите густа млечна пена и да...
                                                                                     9.499 ден.Цена
                                                                                       1.290 ден.1.799 ден.
                                                                                       Мелница за кафе 150W Black+DeckerМелница за кафе 150W Black+Decker
                                                                                         1.290 ден.1.799 ден.Редовна цена-509 ден. исклученоЦена
                                                                                         Мелница за кафе 150W Black+DeckerМелница за кафе 150W Black+Decker
                                                                                           Мелница за кафе со влезна моќност 150W, димензии 10.6x10x18.8 cm, тежина 800gr и капацитет 50gr. Висококвалитетен црн дизајн со мек финиш на допир и гумени ногарки кои овозможуваат стабилност. Преградата и сечилата се изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик, а безбедносниот систем за заклучување овозможува зголемена заштита на мелницата. Капацитетот од 50gr е доволен за 12 шолји...
                                                                                           1.290 ден.1.799 ден.Редовна цена-509 ден. исклученоЦена
                                                                                           Мелница за кафе 150W Black+DeckerМелница за кафе 150W Black+Decker
                                                                                             Мелница за кафе со влезна моќност 150W, димензии 10.6x10x18.8 cm, тежина 800gr и капацитет 50gr. Висококвалитетен црн дизајн со мек финиш на допир и гумени ногарки кои овозможуваат стабилност. Преградата и сечилата се изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик, а безбедносниот систем за заклучување овозможува зголемена заштита на мелницата. Капацитетот од 50gr е доволен за 12 шолји...
                                                                                             1.290 ден.1.799 ден.Редовна цена-509 ден. исклученоЦена
                                                                                             18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker
                                                                                               8.990 ден.9.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                               18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker
                                                                                                 Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батерија од 1.5Ah и напон 18V. Благодарение на сензорот за под интегриран во правосмукалката, автоматски се врши прилагодување на моќноста во зависност од типот на под. Со својата интегрирана батерија од 1,5Ah и двете брзини, правосмукалката има висока моќност за вшмукување на тврди подови и теписи. Циклонско дејство за отстранување прашина и...
                                                                                                 8.990 ден.9.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                 18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker
                                                                                                   Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батерија од 1.5Ah и напон 18V. Благодарение на сензорот за под интегриран во правосмукалката, автоматски се врши прилагодување на моќноста во зависност од типот на под. Со својата интегрирана батерија од 1,5Ah и двете брзини, правосмукалката има висока моќност за вшмукување на тврди подови и теписи. Циклонско дејство за отстранување прашина и...
                                                                                                   8.990 ден.9.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                     18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker
                                                                                                       7.590 ден.8.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                       18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker
                                                                                                         Рачна батериска правосмукалка со интегрирана батерија од 2Ah и напон од 18V. Батериска правосмукалка со компактен дизајн совршена за секојдневно чистење. Со изборот на соодветната брзина добивате поголема моќност при чистењето за секаков вид на работа. Лесна за користење на тешко достапни места со помош на прилагодлив интегриран додаток. Поседува SMART TECH LED панел кој ја покажува...
                                                                                                         7.590 ден.8.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                         18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker
                                                                                                           Рачна батериска правосмукалка со интегрирана батерија од 2Ah и напон од 18V. Батериска правосмукалка со компактен дизајн совршена за секојдневно чистење. Со изборот на соодветната брзина добивате поголема моќност при чистењето за секаков вид на работа. Лесна за користење на тешко достапни места со помош на прилагодлив интегриран додаток. Поседува SMART TECH LED панел кој ја покажува...
                                                                                                           7.590 ден.8.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Надувувач со кабел и адаптер за кола 12V Black+DeckerНадувувач со кабел и адаптер за кола 12V Black+Decker
                                                                                                               4.590 ден.4.999 ден.Редовна цена-409 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Надувувач со кабел и адаптер за кола 12V Black+DeckerНадувувач со кабел и адаптер за кола 12V Black+Decker
                                                                                                                 4.590 ден.4.999 ден.Редовна цена-409 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Надувувач со кабел и адаптер за кола 12V Black+DeckerНадувувач со кабел и адаптер за кола 12V Black+Decker
                                                                                                                   4.590 ден.4.999 ден.Редовна цена-409 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     3.890 ден.4.499 ден.
                                                                                                                     7.2V Мулти алатка 1,5Ah, куфер Black+Decker7.2V Мулти алатка 1,5Ah, куфер Black+Decker
                                                                                                                       3.890 ден.4.499 ден.Редовна цена-609 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       7.2V Мулти алатка 1,5Ah, куфер Black+Decker7.2V Мулти алатка 1,5Ah, куфер Black+Decker
                                                                                                                         3.890 ден.4.499 ден.Редовна цена-609 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         7.2V Мулти алатка 1,5Ah, куфер Black+Decker7.2V Мулти алатка 1,5Ah, куфер Black+Decker
                                                                                                                           3.890 ден.4.499 ден.Редовна цена-609 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор 80 парчиња Black+Decker18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор 80 парчиња Black+Decker
                                                                                                                             18V батериска дупчалка/одвртувач со 1,5 Ah батерија и 400mA полнач.Ултра компактниот и лесен дизајн е идеален за тешко достапните места и со регулацијата на 11 различни нивоа на брзина обезбедува прецизна контрола при дупчење во различни материјали, како дрво, метал, пластика. Содржи LED светилка која овозможува подобрена видливост при работа во темни простории.Истата е достапна во куфер со...
                                                                                                                             7.990 ден.Цена
                                                                                                                             18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор 80 парчиња Black+Decker18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор 80 парчиња Black+Decker
                                                                                                                               18V батериска дупчалка/одвртувач со 1,5 Ah батерија и 400mA полнач.Ултра компактниот и лесен дизајн е идеален за тешко достапните места и со регулацијата на 11 различни нивоа на брзина обезбедува прецизна контрола при дупчење во различни материјали, како дрво, метал, пластика. Содржи LED светилка која овозможува подобрена видливост при работа во темни простории.Истата е достапна во куфер со...
                                                                                                                               7.990 ден.Цена
                                                                                                                                 4.790 ден.5.390 ден.
                                                                                                                                 Убодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+DeckerУбодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+Decker
                                                                                                                                   4.790 ден.5.390 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Убодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+DeckerУбодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+Decker
                                                                                                                                     Убодна пила со влезна моќност од 550W и опција AUTOSELECT: одберете проект и алатката ја избира правилната опција за подобри резултати при работењето. Дејство на нишало за побрзо и поефикасно сечење и променлива брзина за разновидно работење. Истата има и прекинувач за заклучување при долготрајно сечење, кое овозможува зголемена удобност при работа. | Брза и бесплатна испорака низ...
                                                                                                                                     4.790 ден.5.390 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     Убодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+DeckerУбодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+Decker
                                                                                                                                       Убодна пила со влезна моќност од 550W и опција AUTOSELECT: одберете проект и алатката ја избира правилната опција за подобри резултати при работењето. Дејство на нишало за побрзо и поефикасно сечење и променлива брзина за разновидно работење. Истата има и прекинувач за заклучување при долготрајно сечење, кое овозможува зголемена удобност при работа. | Брза и бесплатна испорака низ...
                                                                                                                                       4.790 ден.5.390 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       Убодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торбаУбодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торба
                                                                                                                                         4.690 ден.5.290 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Убодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торбаУбодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торба
                                                                                                                                           Убодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торба | Бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                                           4.690 ден.5.290 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Убодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торбаУбодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торба
                                                                                                                                             Убодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торба | Бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                                             4.690 ден.5.290 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             Аголна брусилка BLACK+DECKER 900W 125mm NVR со куфер + приборАголна брусилка BLACK+DECKER 900W 125mm NVR со куфер + прибор
                                                                                                                                               3.999 ден.6.199 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               Аголна брусилка BLACK+DECKER 900W 125mm NVR со куфер + приборАголна брусилка BLACK+DECKER 900W 125mm NVR со куфер + прибор
                                                                                                                                                 Моќната 900W аголна брусилка ја прави работата лесна, како сечење железо, цевки, камен, плочки и отстранување на корозија. Компактна и удобна за ракување со голема контрола поради мекиот старт на моторот кој го отстранува скокањето при првиот старт. Вградената анти рестарт безбедносна функција ве штити вас и алатот од несакани прекини во напонот. Доаѓа со рачка која се монтира во 3 позиции и...
                                                                                                                                                 3.999 ден.6.199 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 Аголна брусилка BLACK+DECKER 900W 125mm NVR со куфер + приборАголна брусилка BLACK+DECKER 900W 125mm NVR со куфер + прибор
                                                                                                                                                   Моќната 900W аголна брусилка ја прави работата лесна, како сечење железо, цевки, камен, плочки и отстранување на корозија. Компактна и удобна за ракување со голема контрола поради мекиот старт на моторот кој го отстранува скокањето при првиот старт. Вградената анти рестарт безбедносна функција ве штити вас и алатот од несакани прекини во напонот. Доаѓа со рачка која се монтира во 3 позиции и...
                                                                                                                                                   3.999 ден.6.199 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Ударна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торбаУдарна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торба
                                                                                                                                                     6.999 ден.9.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     Ударна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торбаУдарна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торба
                                                                                                                                                       Ударна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торба | Погодна за работа со различни типови материјали  | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                                                       6.999 ден.9.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       Ударна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торбаУдарна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торба
                                                                                                                                                         Ударна батериска дупчалка/одвртувач BLACK+DECKER 18V, 2х1 5Аh батерија, со прибор и торба | Погодна за работа со различни типови материјали  | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                                                         6.999 ден.9.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Дупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торбаДупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торба
                                                                                                                                                           4.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           Дупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торбаДупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торба
                                                                                                                                                             Дупчалка/одвртувач со вибрации со 32 пар. прибор и торба | Погодна за работа со различни типови материјали  | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                                                             4.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                             Дупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торбаДупчалка вибрациска BLACK+DECKER 710W со 32 пар. прибор и торба
                                                                                                                                                               Дупчалка/одвртувач со вибрации со 32 пар. прибор и торба | Погодна за работа со различни типови материјали  | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                                                               4.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 14.599 ден.16.999 ден.
                                                                                                                                                                 Перач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W 150барПерач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W 150бар
                                                                                                                                                                   14.599 ден.16.999 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   Перач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W 150барПерач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W 150бар
                                                                                                                                                                     14.599 ден.16.999 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                     Перач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W 150барПерач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W 150бар
                                                                                                                                                                       14.599 ден.16.999 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         16.990 ден.17.990 ден.
                                                                                                                                                                         Аку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cmАку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cm
                                                                                                                                                                           16.990 ден.17.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           Аку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cmАку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cm
                                                                                                                                                                             16.990 ден.17.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                             Аку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cmАку. верижна пила BLACK+DECKER 18V 2Ah 25cm
                                                                                                                                                                               16.990 ден.17.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               Аку. ножици за жива ограда BLACK+DECKER 18V 45cm 2AhАку. ножици за жива ограда BLACK+DECKER 18V 45cm 2Ah
                                                                                                                                                                                 Аку. ножици за жива ограда BLACK+DECKER 18V 45cm 2AhАку. ножици за жива ограда BLACK+DECKER 18V 45cm 2Ah
                                                                                                                                                                                   13.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                   Аку. ножици за жива ограда BLACK+DECKER 18V 45cm 2AhАку. ножици за жива ограда BLACK+DECKER 18V 45cm 2Ah
                                                                                                                                                                                     13.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                       Дувач/вшмукувач за лисја BLACK+DECKER 2600W 40L 315Km/h
                                                                                                                                                                                         3.999 ден.6.199 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                         Дувач/вшмукувач за лисја BLACK+DECKER 2600W 40L 315Km/h
                                                                                                                                                                                           3.999 ден.6.199 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                           Дувач/вшмукувач за лисја BLACK+DECKER 2600W 40L 315Km/h
                                                                                                                                                                                             3.999 ден.6.199 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                               5.290 ден.5.990 ден.
                                                                                                                                                                                               Дувач за лисја BLACK+DECKER 1850W 190Km/hДувач за лисја BLACK+DECKER 1850W 190Km/h
                                                                                                                                                                                                 5.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                 Дувач за лисја BLACK+DECKER 1850W 190Km/hДувач за лисја BLACK+DECKER 1850W 190Km/h
                                                                                                                                                                                                   Дувалки и вшмукувачи
                                                                                                                                                                                                   5.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                   Дувач за лисја BLACK+DECKER 1850W 190Km/hДувач за лисја BLACK+DECKER 1850W 190Km/h
                                                                                                                                                                                                     Дувалки и вшмукувачи
                                                                                                                                                                                                     5.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                       Перач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W со четка
                                                                                                                                                                                                         16.999 ден.18.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                         Перач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W со четка
                                                                                                                                                                                                           16.999 ден.18.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                           Перач под висок притисок BLACK+DECKER 2200W со четка
                                                                                                                                                                                                             16.999 ден.18.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                             Перач под висок притисок BLACK+DECKER 1900W 130барПерач под висок притисок BLACK+DECKER 1900W 130бар
                                                                                                                                                                                                               Перач под висок притисок BLACK+DECKER 1900W 130барПерач под висок притисок BLACK+DECKER 1900W 130бар
                                                                                                                                                                                                                 13.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                 Перач под висок притисок BLACK+DECKER 1900W 130барПерач под висок притисок BLACK+DECKER 1900W 130бар
                                                                                                                                                                                                                   13.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                     3.999 ден.4.999 ден.
                                                                                                                                                                                                                     Ножици за жива ограда BLACK+DECKER 420W 45cm 16mmНожици за жива ограда BLACK+DECKER 420W 45cm 16mm
                                                                                                                                                                                                                       3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                       Ножици за жива ограда BLACK+DECKER 420W 45cm 16mmНожици за жива ограда BLACK+DECKER 420W 45cm 16mm
                                                                                                                                                                                                                         3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                         Ножици за жива ограда BLACK+DECKER 420W 45cm 16mmНожици за жива ограда BLACK+DECKER 420W 45cm 16mm
                                                                                                                                                                                                                           3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена