Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Чистачи за снег
Чистачи за снег

4 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   Моторна дувалка за снег Husqvarna ST 121
     32.518 ден.Цена
     Моторна дувалка за снег Husqvarna ST 121
       Teхнички карактеристики: Работен зафат: 53 сm Зафатнина на мотор: 208 cm³ Моќност: 4kW Производител: Husqvarna Земја на потекло: Шведска
       32.518 ден.Цена
       Моторна дувалка за снег Husqvarna ST 121
         Teхнички карактеристики: Работен зафат: 53 сm Зафатнина на мотор: 208 cm³ Моќност: 4kW Производител: Husqvarna Земја на потекло: Шведска
         32.518 ден.Цена
           Моторен чистач за снег VST 120 Villager
             95.000 ден.Цена
             Моторен чистач за снег VST 120 Villager
               Функции: Прилагодлив агол и домет на чистење Електричен стартер Грејна рачка Лед светло
               95.000 ден.Цена
               Моторен чистач за снег VST 120 Villager
                 Функции: Прилагодлив агол и домет на чистење Електричен стартер Грејна рачка Лед светло
                 95.000 ден.Цена
                   Моторен чистач за снег VST 70 Villager
                     47.000 ден.Цена
                     Моторен чистач за снег VST 70 Villager
                       Функции: Прилагодлив агол и домет на чистење Електричен стартер Грејна рачка
                       47.000 ден.Цена
                       Моторен чистач за снег VST 70 Villager
                         Функции: Прилагодлив агол и домет на чистење Електричен стартер Грејна рачка
                         47.000 ден.Цена
                           Моторен чистач за снег VST 50 Villager
                             31.500 ден.Цена
                             Моторен чистач за снег VST 50 Villager
                               Функции: Прилагодлив агол и домет на чистење Електричен стаертер Грејна рачка LED светлo
                               31.500 ден.Цена
                               Моторен чистач за снег VST 50 Villager
                                 Функции: Прилагодлив агол и домет на чистење Електричен стаертер Грејна рачка LED светлo
                                 31.500 ден.Цена