Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Агрегати
Агрегати

14 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   24.499 ден.
   ISKRA AR 2500 бензински агрегат
     24.499 ден.Цена
     ISKRA AR 2500 бензински агрегат
       24.499 ден.Цена
       ISKRA AR 2500 бензински агрегат
         24.499 ден.Цена
           74.500 ден.
           Агрегат VGP 7900 S, Villager
             74.500 ден.Цена
             Агрегат VGP 7900 S, Villager
               74.500 ден.Цена
               Агрегат VGP 7900 S, Villager
                 74.500 ден.Цена
                   62.500 ден.
                   Агрегат VGP 6700 S, Villager
                     62.500 ден.Цена
                     Агрегат VGP 6700 S, Villager
                       62.500 ден.Цена
                       Агрегат VGP 6700 S, Villager
                         62.500 ден.Цена
                           56.700 ден.
                           Агрегат VGP 5900 S, Villager
                             56.700 ден.Цена
                             Агрегат VGP 5900 S, Villager
                               56.700 ден.Цена
                               Агрегат VGP 5900 S, Villager
                                 56.700 ден.Цена
                                   27.900 ден.
                                   Агрегат VGP 3300 S, Villager
                                     27.900 ден.Цена
                                     Агрегат VGP 3300 S, Villager
                                       27.900 ден.Цена
                                       Агрегат VGP 3300 S, Villager
                                         27.900 ден.Цена
                                           24.700 ден.
                                           Агрегат VGP 2700 S, Villager
                                             24.700 ден.Цена
                                             Агрегат VGP 2700 S, Villager
                                               Автоматска регулација на напон
                                               24.700 ден.Цена
                                               Агрегат VGP 2700 S, Villager
                                                 Автоматска регулација на напон
                                                 24.700 ден.Цена
                                                   Инвертерски агрегат VGI 2400, Villager
                                                     45.500 ден.Цена
                                                     Инвертерски агрегат VGI 2400, Villager
                                                       Автоматска регулација на напон
                                                       45.500 ден.Цена
                                                       Инвертерски агрегат VGI 2400, Villager
                                                         Автоматска регулација на напон
                                                         45.500 ден.Цена
                                                         Дизел Агрегат AGRINA 6kw затворен 6GF-LDE(NEW)
                                                           Дизел Агрегат AGRINA 6kw затворен 6GF-LDE(NEW)
                                                             Висококвалитетен дизел агрегат од затворен тип за произвоство на електрична енергија со јачина од 6 kw, монофазен,со 4 тактен со дирекно вбризгување и воздушно ладење. Технички карактеристики: Затворен тип Моќност: 6 kW Напон: 220 V, 50/60 Hz- Mонофазен 12V/8.3A Зафатнина на цилиндар: 455 сс ...
                                                             65.000 ден.Цена
                                                             Дизел Агрегат AGRINA 6kw затворен 6GF-LDE(NEW)
                                                               Висококвалитетен дизел агрегат од затворен тип за произвоство на електрична енергија со јачина од 6 kw, монофазен,со 4 тактен со дирекно вбризгување и воздушно ладење. Технички карактеристики: Затворен тип Моќност: 6 kW Напон: 220 V, 50/60 Hz- Mонофазен 12V/8.3A Зафатнина на цилиндар: 455 сс ...
                                                               65.000 ден.Цена
                                                               Дизел Агрегат AGRINA 6 kW отворен монофазен 6GF
                                                                 Дизел Агрегат AGRINA 6 kW отворен монофазен 6GF
                                                                   Висококвалитетен дизел агрегат за произвоство на електрична енергија со јачина од 6 kw, монофазен, со 4 тактен со дирекно вбризгување и воздушно ладење. Технички карактеристики: Моќност: 6 kW Напон: 220 V, 60 Hz- Mонофазен 12V/8.3A Зафатнина на цилиндар: 455 сс Капацитет на резервоар за гориво: 15...
                                                                   49.500 ден.Цена
                                                                   Дизел Агрегат AGRINA 6 kW отворен монофазен 6GF
                                                                     Висококвалитетен дизел агрегат за произвоство на електрична енергија со јачина од 6 kw, монофазен, со 4 тактен со дирекно вбризгување и воздушно ладење. Технички карактеристики: Моќност: 6 kW Напон: 220 V, 60 Hz- Mонофазен 12V/8.3A Зафатнина на цилиндар: 455 сс Капацитет на резервоар за гориво: 15...
                                                                     49.500 ден.Цена
                                                                       36.500 ден.45.999 ден.
                                                                       Агрегат АGRINA LT6500 монофазен
                                                                         36.500 ден.45.999 ден.Редовна цена-9.499 ден. исклученоЦена
                                                                         Агрегат АGRINA LT6500 монофазен
                                                                           Бензиски агрегат за производство на електрична енергија идеален за места каде не постои електрична мрежа или напонот во истата е нестабилен. Може да се користи за домови, викенд куќи, камп куќи ии едноставно како мобилен извор на струја на било кој терен. Технички карактеристики: Напон: 220 V, 50Hz- Монофазен Tип на гориво:...
                                                                           36.500 ден.45.999 ден.Редовна цена-9.499 ден. исклученоЦена
                                                                           Агрегат АGRINA LT6500 монофазен
                                                                             Бензиски агрегат за производство на електрична енергија идеален за места каде не постои електрична мрежа или напонот во истата е нестабилен. Може да се користи за домови, викенд куќи, камп куќи ии едноставно како мобилен извор на струја на било кој терен. Технички карактеристики: Напон: 220 V, 50Hz- Монофазен Tип на гориво:...
                                                                             36.500 ден.45.999 ден.Редовна цена-9.499 ден. исклученоЦена
                                                                               18.500 ден.23.599 ден.
                                                                               Агрегат АGRINA LT4000 монофазен
                                                                                 18.500 ден.23.599 ден.Редовна цена-5.099 ден. исклученоЦена
                                                                                 Агрегат АGRINA LT4000 монофазен
                                                                                   Бензиски агрегат за производство на електрична енергија идеалнен за места каде не постои електрична мрежа или напонот во истата е нестабилен. Може да се користи за домови, викенд куќи, камп куќи или едноставно како мобилен извор на струја на било кој терен. Технички карактеристики: Напон: 220 V, 50Hz- Монофазен Tип на...
                                                                                   18.500 ден.23.599 ден.Редовна цена-5.099 ден. исклученоЦена
                                                                                   Агрегат АGRINA LT4000 монофазен
                                                                                     Бензиски агрегат за производство на електрична енергија идеалнен за места каде не постои електрична мрежа или напонот во истата е нестабилен. Може да се користи за домови, викенд куќи, камп куќи или едноставно како мобилен извор на струја на било кој терен. Технички карактеристики: Напон: 220 V, 50Hz- Монофазен Tип на...
                                                                                     18.500 ден.23.599 ден.Редовна цена-5.099 ден. исклученоЦена
                                                                                       24.518 ден.26.999 ден.
                                                                                       Агрегат Agropower 3,5 kVA со 2 утикачи
                                                                                         24.518 ден.26.999 ден.Редовна цена-2.481 ден. исклученоЦена
                                                                                         Агрегат Agropower 3,5 kVA со 2 утикачи
                                                                                           Бензински агрегат за произвотство на електрична енергија со два монофазни излези. Технички карактеристики: Напон: 220 V, 50Hz- Монофазен Tип на гориво: Бензин Моќност: (KW) : 3 Зафатнина:(сс): 210 Ниво на бучавост: 65 dB Капацитет на резервоар: 5,5 l Teжина : 23 kg Старт...
                                                                                           24.518 ден.26.999 ден.Редовна цена-2.481 ден. исклученоЦена
                                                                                           Агрегат Agropower 3,5 kVA со 2 утикачи
                                                                                             Бензински агрегат за произвотство на електрична енергија со два монофазни излези. Технички карактеристики: Напон: 220 V, 50Hz- Монофазен Tип на гориво: Бензин Моќност: (KW) : 3 Зафатнина:(сс): 210 Ниво на бучавост: 65 dB Капацитет на резервоар: 5,5 l Teжина : 23 kg Старт...
                                                                                             24.518 ден.26.999 ден.Редовна цена-2.481 ден. исклученоЦена
                                                                                               27.038 ден.29.999 ден.
                                                                                               Агрегат Agropower 3,5 kVA со 1 утикач со клуч
                                                                                                 27.038 ден.29.999 ден.Редовна цена-2.961 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Агрегат Agropower 3,5 kVA со 1 утикач со клуч
                                                                                                   Бензински агрегат за произвотство на електрична енергија со еден монофазен излез и електричен старт. Технички карактеристики: Напон: 220 V, 50Hz- Монофазен Tип на гориво: Бензин Моќност: (KW) : 3 Зафатнина:(сс): 210 Ниво на бучавост: 65 dB Капацитет на резервоар: 5,5 l Teжина : 23...
                                                                                                   27.038 ден.29.999 ден.Редовна цена-2.961 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Агрегат Agropower 3,5 kVA со 1 утикач со клуч
                                                                                                     Бензински агрегат за произвотство на електрична енергија со еден монофазен излез и електричен старт. Технички карактеристики: Напон: 220 V, 50Hz- Монофазен Tип на гориво: Бензин Моќност: (KW) : 3 Зафатнина:(сс): 210 Ниво на бучавост: 65 dB Капацитет на резервоар: 5,5 l Teжина : 23...
                                                                                                     27.038 ден.29.999 ден.Редовна цена-2.961 ден. исклученоЦена
                                                                                                       23.678 ден.25.999 ден.
                                                                                                       Агрегат Agropower 3,5 kVA со 1 утикач
                                                                                                         23.678 ден.25.999 ден.Редовна цена-2.321 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Агрегат Agropower 3,5 kVA со 1 утикач
                                                                                                           Бензински агрегат за произвотство на електрична енергија, со еден монофазен излез. Технички карактеристики: Напон: 220 V, 50Hz- Монофазен Tип на гориво: Бензин Моќност: (KW) : 3 Зафатнина:(сс): 210 Ниво на бучавост: 65 dB Капацитет на резервоар: 5,5 l Teжина : 23...
                                                                                                           23.678 ден.25.999 ден.Редовна цена-2.321 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Агрегат Agropower 3,5 kVA со 1 утикач
                                                                                                             Бензински агрегат за произвотство на електрична енергија, со еден монофазен излез. Технички карактеристики: Напон: 220 V, 50Hz- Монофазен Tип на гориво: Бензин Моќност: (KW) : 3 Зафатнина:(сс): 210 Ниво на бучавост: 65 dB Капацитет на резервоар: 5,5 l Teжина : 23...
                                                                                                             23.678 ден.25.999 ден.Редовна цена-2.321 ден. исклученоЦена