Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Останати алати
Останати алати

18 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  6.599 ден.
  Iskra ERO IE-BJ900 Бисквитарка
  • Ново
   6.599 ден.Цена
   Iskra ERO IE-BJ900 Бисквитарка
   • Ново
    • Моќност: 900W • 24 месеци гаранција 
    6.599 ден.Цена
    Iskra ERO IE-BJ900 Бисквитарка
    • Ново
     • Моќност: 900W • 24 месеци гаранција 
     6.599 ден.Цена
     • Ново
      Iskra ERO IE-BV2 електричен бетонски вибраторIskra ERO IE-BV2 електричен бетонски вибратор
      • Ново
       Iskra ERO IE-BV2 електричен бетонски вибраторIskra ERO IE-BV2 електричен бетонски вибратор
       • Ново
        • Моќност: 1500W • 24 месеци гаранција 
        10.990 ден.Цена
        Iskra ERO IE-BV2 електричен бетонски вибраторIskra ERO IE-BV2 електричен бетонски вибратор
        • Ново
         • Моќност: 1500W • 24 месеци гаранција 
         10.990 ден.Цена
         • Ново
          79.999 ден.
          Iskra IE-VN10K Вибро Набивач (жаба)
          • Ново
           79.999 ден.Цена
           Iskra IE-VN10K Вибро Набивач (жаба)
           • Ново
            Погоден за Земја, цврст песок Материјал Метал Мотор 4-тактен бензин Моќност на моторот 4,8 kW Број на удари 1.650 вртежи во минута Притисок на компресија 10 kN Вибрациони шокови 1.650 / мин Гаранција 24 месеци
            79.999 ден.Цена
            Iskra IE-VN10K Вибро Набивач (жаба)
            • Ново
             Погоден за Земја, цврст песок Материјал Метал Мотор 4-тактен бензин Моќност на моторот 4,8 kW Број на удари 1.650 вртежи во минута Притисок на компресија 10 kN Вибрациони шокови 1.650 / мин Гаранција 24 месеци
             79.999 ден.Цена
             • Ново
              9.499 ден.10.999 ден.
              Iskra ERO IE-RU1320-125 Режач на ѕидни каналиIskra ERO IE-RU1320-125 Режач на ѕидни канали
              • Ново
               9.499 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
               Iskra ERO IE-RU1320-125 Режач на ѕидни каналиIskra ERO IE-RU1320-125 Режач на ѕидни канали
               • Ново
                • Моќност: 1320W • 24 месеци гаранција 
                9.499 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                Iskra ERO IE-RU1320-125 Режач на ѕидни каналиIskra ERO IE-RU1320-125 Режач на ѕидни канали
                • Ново
                 • Моќност: 1320W • 24 месеци гаранција 
                 9.499 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  Iskra ERO IE-ER12-1600 Електрична глодалкаIskra ERO IE-ER12-1600 Електрична глодалка
                  • Ново
                   6.499 ден.Цена
                   Iskra ERO IE-ER12-1600 Електрична глодалкаIskra ERO IE-ER12-1600 Електрична глодалка
                   • Ново
                    • Моќност: 1600W • 24 месеци гаранција 
                    6.499 ден.Цена
                    Iskra ERO IE-ER12-1600 Електрична глодалкаIskra ERO IE-ER12-1600 Електрична глодалка
                    • Ново
                     • Моќност: 1600W • 24 месеци гаранција 
                     6.499 ден.Цена
                     • Ново
                      Iskra ERO IE-EP82-750 Eлектрично рендеIskra ERO IE-EP82-750 Eлектрично ренде
                      • Ново
                       3.999 ден.Цена
                       Iskra ERO IE-EP82-750 Eлектрично рендеIskra ERO IE-EP82-750 Eлектрично ренде
                       • Ново
                        • Моќност: 750W • 24 месеци гаранција 
                        3.999 ден.Цена
                        Iskra ERO IE-EP82-750 Eлектрично рендеIskra ERO IE-EP82-750 Eлектрично ренде
                        • Ново
                         • Моќност: 750W • 24 месеци гаранција 
                         3.999 ден.Цена
                         • Ново
                          17.999 ден.
                          Iskra ERO IE-DH45J-1500 Кршач
                          • Ново
                           17.999 ден.Цена
                           Iskra ERO IE-DH45J-1500 Кршач
                           • Ново
                            Останати алати
                            • Моќност: 1500W • моќност на удар: 45 Ј • 24 месеци гаранција 
                            17.999 ден.Цена
                            Iskra ERO IE-DH45J-1500 Кршач
                            • Ново
                             Останати алати
                             • Моќност: 1500W • моќност на удар: 45 Ј • 24 месеци гаранција 
                             17.999 ден.Цена
                             • Ново
                              15.999 ден.
                              Iskra ERO IE-DH65M-1700 КршачIskra ERO IE-DH65M-1700 Кршач
                              • Ново
                               15.999 ден.Цена
                               Iskra ERO IE-DH65M-1700 КршачIskra ERO IE-DH65M-1700 Кршач
                               • Ново
                                Останати алати
                                • Моќност: 1700W • 24 месеци гаранција 
                                15.999 ден.Цена
                                Iskra ERO IE-DH65M-1700 КршачIskra ERO IE-DH65M-1700 Кршач
                                • Ново
                                 Останати алати
                                 • Моќност: 1700W • 24 месеци гаранција 
                                 15.999 ден.Цена
                                 • Ново
                                  Iskra ML-MD03-120 Батериски повеќенаменски алатIskra ML-MD03-120 Батериски повеќенаменски алат
                                  • Ново
                                   Iskra ML-MD03-120 Батериски повеќенаменски алатIskra ML-MD03-120 Батериски повеќенаменски алат
                                   • Ново
                                    • Напон: 12V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • 24 месеци гаранција
                                    2.999 ден.Цена
                                    Iskra ML-MD03-120 Батериски повеќенаменски алатIskra ML-MD03-120 Батериски повеќенаменски алат
                                    • Ново
                                     • Напон: 12V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • 24 месеци гаранција
                                     2.999 ден.Цена
                                     • Ново
                                      Iskra ML-MD01-120 Батериски повеќенаменски алатIskra ML-MD01-120 Батериски повеќенаменски алат
                                      • Ново
                                       Iskra ML-MD01-120 Батериски повеќенаменски алатIskra ML-MD01-120 Батериски повеќенаменски алат
                                       • Ново
                                        • Напон: 12V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
                                        2.999 ден.Цена
                                        Iskra ML-MD01-120 Батериски повеќенаменски алатIskra ML-MD01-120 Батериски повеќенаменски алат
                                        • Ново
                                         • Напон: 12V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • 24 месеци гаранција
                                         2.999 ден.Цена
                                         • Ново
                                          7.999 ден.8.999 ден.
                                          Iskra PWM-1500 Заварувач на пластични цевкиIskra PWM-1500 Заварувач на пластични цевки
                                          • Ново
                                           7.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                           Iskra PWM-1500 Заварувач на пластични цевкиIskra PWM-1500 Заварувач на пластични цевки
                                           • Ново
                                            • Моќност: 1500W • 24 месеци гаранција
                                            7.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                            Iskra PWM-1500 Заварувач на пластични цевкиIskra PWM-1500 Заварувач на пластични цевки
                                            • Ново
                                             • Моќност: 1500W • 24 месеци гаранција
                                             7.999 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              Iskra ES500 Пиштол/Распрскувач за бојаIskra ES500 Пиштол/Распрскувач за боја
                                              • Ново
                                               3.999 ден.Цена
                                               Iskra ES500 Пиштол/Распрскувач за бојаIskra ES500 Пиштол/Распрскувач за боја
                                               • Ново
                                                • Моќност: 500W • 24 месеци гаранција
                                                3.999 ден.Цена
                                                Iskra ES500 Пиштол/Распрскувач за бојаIskra ES500 Пиштол/Распрскувач за боја
                                                • Ново
                                                 • Моќност: 500W • 24 месеци гаранција
                                                 3.999 ден.Цена
                                                 • Ново
                                                  1.899 ден.
                                                  Iskra HG2000 Индустриски фенIskra HG2000 Индустриски фен
                                                  • Ново
                                                   1.899 ден.Цена
                                                   Iskra HG2000 Индустриски фенIskra HG2000 Индустриски фен
                                                   • Ново
                                                    • Моќност: I / II: 1000 / 2000W • 24 месеци гаранција
                                                    1.899 ден.Цена
                                                    Iskra HG2000 Индустриски фенIskra HG2000 Индустриски фен
                                                    • Ново
                                                     • Моќност: I / II: 1000 / 2000W • 24 месеци гаранција
                                                     1.899 ден.Цена
                                                     • Ново
                                                      Iskra DS750-225 Елекрична брусилка за ѕид - жирафаIskra DS750-225 Елекрична брусилка за ѕид - жирафа
                                                      • Ново
                                                       9.999 ден.11.499 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                       Iskra DS750-225 Елекрична брусилка за ѕид - жирафаIskra DS750-225 Елекрична брусилка за ѕид - жирафа
                                                       • Ново
                                                        • Моќност: 750W • 24 месеци гаранција
                                                        9.999 ден.11.499 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                        Iskra DS750-225 Елекрична брусилка за ѕид - жирафаIskra DS750-225 Елекрична брусилка за ѕид - жирафа
                                                        • Ново
                                                         • Моќност: 750W • 24 месеци гаранција
                                                         9.999 ден.11.499 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          Iskra GX-TH-MT01V Повеќенаменски електричен алатIskra GX-TH-MT01V Повеќенаменски електричен алат
                                                          • Ново
                                                           2.999 ден.3.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                           Iskra GX-TH-MT01V Повеќенаменски електричен алатIskra GX-TH-MT01V Повеќенаменски електричен алат
                                                           • Ново
                                                            • Моќност: 300W • 24 месеци гаранција 
                                                            2.999 ден.3.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                            Iskra GX-TH-MT01V Повеќенаменски електричен алатIskra GX-TH-MT01V Повеќенаменски електричен алат
                                                            • Ново
                                                             • Моќност: 300W • 24 месеци гаранција 
                                                             2.999 ден.3.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              4.790 ден.
                                                              Iskra GX-MC012 Мини кружна пила
                                                              • Ново
                                                               4.790 ден.Цена
                                                               Iskra GX-MC012 Мини кружна пила
                                                               • Ново
                                                                • Моќност: 450W • 24 месеци гаранција 
                                                                4.790 ден.Цена
                                                                Iskra GX-MC012 Мини кружна пила
                                                                • Ново
                                                                 • Моќност: 450W • 24 месеци гаранција 
                                                                 4.790 ден.Цена
                                                                 • Ново
                                                                  Iskra GX-MC011 Дволисна (кружна) пилаIskra GX-MC011 Дволисна (кружна) пила
                                                                  • Ново
                                                                   6.999 ден.Цена
                                                                   Iskra GX-MC011 Дволисна (кружна) пилаIskra GX-MC011 Дволисна (кружна) пила
                                                                   • Ново
                                                                    • Моќност: 900W • 24 месеци гаранција 
                                                                    6.999 ден.Цена
                                                                    Iskra GX-MC011 Дволисна (кружна) пилаIskra GX-MC011 Дволисна (кружна) пила
                                                                    • Ново
                                                                     • Моќност: 900W • 24 месеци гаранција 
                                                                     6.999 ден.Цена
                                                                     • Ново
                                                                      13.999 ден.15.999 ден.
                                                                      Iskra DH1500-HEX Кршач
                                                                      • Ново
                                                                       13.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                       Iskra DH1500-HEX Кршач
                                                                       • Ново
                                                                        Останати алати
                                                                        • Моќност: 1500W • Сила на удар: 45J • 24 месеци гаранција
                                                                        13.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                        Iskra DH1500-HEX Кршач
                                                                        • Ново
                                                                         Останати алати
                                                                         • Моќност: 1500W • Сила на удар: 45J • 24 месеци гаранција
                                                                         13.999 ден.15.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена