Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Ласерска и мерна опрема
Ласерска и мерна опрема

20 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   Комбиниран аголник 300 мм STANLEYКомбиниран аголник 300 мм STANLEY
     999 ден.Цена
     Комбиниран аголник 300 мм STANLEYКомбиниран аголник 300 мм STANLEY
       Ласерска и мерна опрема
       360° vial for all round visibility Can be used as a try and mitre square, depth or height gauge and spirit level High quality brass nut and scriber fittings for long life High visibility reading etched and coated blade - rust resistant Metric / imperial graduations Precision die cast body with 3 precision machined faces for accuracy
       999 ден.Цена
       Комбиниран аголник 300 мм STANLEYКомбиниран аголник 300 мм STANLEY
         Ласерска и мерна опрема
         360° vial for all round visibility Can be used as a try and mitre square, depth or height gauge and spirit level High quality brass nut and scriber fittings for long life High visibility reading etched and coated blade - rust resistant Metric / imperial graduations Precision die cast body with 3 precision machined faces for accuracy
         999 ден.Цена
           1.399 ден.
           Челично метро 20m STANLEYЧелично метро 20m STANLEY
             1.399 ден.Цена
             Челично метро 20m STANLEYЧелично метро 20m STANLEY
               Ласерска и мерна опрема
               Челично метро од 20м обложено со полимер за подобра флексибилност и заштита. Затворено е во ABS куќиште кое има рачка за намотување. Метрото има алка за закачување и е обележано со милиметарски инкременти, а ширината е 9.5mm. Класа на прецизност 2.
               1.399 ден.Цена
               Челично метро 20m STANLEYЧелично метро 20m STANLEY
                 Ласерска и мерна опрема
                 Челично метро од 20м обложено со полимер за подобра флексибилност и заштита. Затворено е во ABS куќиште кое има рачка за намотување. Метрото има алка за закачување и е обележано со милиметарски инкременти, а ширината е 9.5mm. Класа на прецизност 2.
                 1.399 ден.Цена
                 Професионален вкрстен ласер FL40- Pocket II HP geo-FENNELПрофесионален вкрстен ласер FL40- Pocket II HP geo-FENNEL
                   11.092 ден.Цена
                   Професионален вкрстен ласер FL40- Pocket II HP geo-FENNELПрофесионален вкрстен ласер FL40- Pocket II HP geo-FENNEL
                     11.092 ден.Цена
                       5.015 ден.
                       Мерна лента BMI Basic 50 mМерна лента BMI Basic 50 m
                         5.015 ден.Цена
                         Мерна лента BMI Basic 50 mМерна лента BMI Basic 50 m
                           Ласерска и мерна опрема
                           Мерните ленти на BMI Basic 30-50 m преставуваат високо професионален мерен алат, произведен од светски познатиот производител на мерна опрема BMI (Bayerische Maß-Industrie) чија 60 годишна традиција гарантира висок квалитет, точност и издржливост и во најтешки услови за работа.
                           5.015 ден.Цена
                           Мерна лента BMI Basic 50 mМерна лента BMI Basic 50 m
                             Ласерска и мерна опрема
                             Мерните ленти на BMI Basic 30-50 m преставуваат високо професионален мерен алат, произведен од светски познатиот производител на мерна опрема BMI (Bayerische Maß-Industrie) чија 60 годишна традиција гарантира висок квалитет, точност и издржливост и во најтешки услови за работа.
                             5.015 ден.Цена
                               4.366 ден.
                               Статив за ласери FS 10
                                 4.366 ден.Цена
                                 Статив за ласери FS 10
                                   Ласерска и мерна опрема
                                   4.366 ден.Цена
                                   Статив за ласери FS 10
                                     Ласерска и мерна опрема
                                     4.366 ден.Цена
                                       Вкрстен ласер FL 40 Power cross plus Selection PROВкрстен ласер FL 40 Power cross plus Selection PRO
                                         13.570 ден.Цена
                                         Вкрстен ласер FL 40 Power cross plus Selection PROВкрстен ласер FL 40 Power cross plus Selection PRO
                                           Ласерска и мерна опрема
                                           Професионален вкрстен ласер FL 40 Selection power cross plus PRO geo-FENNEL Германија.
                                           13.570 ден.Цена
                                           Вкрстен ласер FL 40 Power cross plus Selection PROВкрстен ласер FL 40 Power cross plus Selection PRO
                                             Ласерска и мерна опрема
                                             Професионален вкрстен ласер FL 40 Selection power cross plus PRO geo-FENNEL Германија.
                                             13.570 ден.Цена
                                               3.717 ден.
                                               Ласер Square Liner IIЛасер Square Liner II
                                                 3.717 ден.Цена
                                                 Ласер Square Liner IIЛасер Square Liner II
                                                   Ласерска и мерна опрема
                                                   Square Liner II генерира две ласерски линии под 90 °. Идеално при монтажа на подни и ѕидни плочки.
                                                   3.717 ден.Цена
                                                   Ласер Square Liner IIЛасер Square Liner II
                                                     Ласерска и мерна опрема
                                                     Square Liner II генерира две ласерски линии под 90 °. Идеално при монтажа на подни и ѕидни плочки.
                                                     3.717 ден.Цена
                                                       Ласерски далечиномер PD 56N (SOUTH)
                                                         5.664 ден.Цена
                                                         Ласерски далечиномер PD 56N (SOUTH)
                                                           Ласерска и мерна опрема
                                                           PD – 56N е издржлив и многуфункционален ласерски далечиномер, со извонредна заштита од влага и прашина. Наменет е претежно за мерења во затворен простор.
                                                           5.664 ден.Цена
                                                           Ласерски далечиномер PD 56N (SOUTH)
                                                             Ласерска и мерна опрема
                                                             PD – 56N е издржлив и многуфункционален ласерски далечиномер, со извонредна заштита од влага и прашина. Наменет е претежно за мерења во затворен простор.
                                                             5.664 ден.Цена
                                                               6.195 ден.
                                                               Мерно тркало Easy wheel M20 geo-FennelМерно тркало Easy wheel M20 geo-Fennel
                                                                 6.195 ден.Цена
                                                                 Мерно тркало Easy wheel M20 geo-FennelМерно тркало Easy wheel M20 geo-Fennel
                                                                   Ласерска и мерна опрема
                                                                   Мерното тркало Easy wheel M20 Geo-FENNEL  се одликува со цврстина , ергономичен дизајн и  отпорност  на абење , што овозможува прецизни мерења и долготрајна употреба.
                                                                   6.195 ден.Цена
                                                                   Мерно тркало Easy wheel M20 geo-FennelМерно тркало Easy wheel M20 geo-Fennel
                                                                     Ласерска и мерна опрема
                                                                     Мерното тркало Easy wheel M20 Geo-FENNEL  се одликува со цврстина , ергономичен дизајн и  отпорност  на абење , што овозможува прецизни мерења и долготрајна употреба.
                                                                     6.195 ден.Цена
                                                                       Ласерски далечиномер Leica Disto D2 NewЛасерски далечиномер Leica Disto D2 New
                                                                         14.396 ден.Цена
                                                                         Ласерски далечиномер Leica Disto D2 NewЛасерски далечиномер Leica Disto D2 New
                                                                           Ласерска и мерна опрема
                                                                           Leica Disto D2 New преставува усовршен модел на стариот и со години проверен Leica Disto D2, сега опремен со Bluetooth и поддршка на бесплатни iOS и Android апликации.
                                                                           14.396 ден.Цена
                                                                           Ласерски далечиномер Leica Disto D2 NewЛасерски далечиномер Leica Disto D2 New
                                                                             Ласерска и мерна опрема
                                                                             Leica Disto D2 New преставува усовршен модел на стариот и со години проверен Leica Disto D2, сега опремен со Bluetooth и поддршка на бесплатни iOS и Android апликации.
                                                                             14.396 ден.Цена
                                                                             Високопрофесионален крст ласер Geo1-X360 GREEN geo-FENNELВисокопрофесионален крст ласер Geo1-X360 GREEN geo-FENNEL
                                                                               Зелен ласерски зрак, двојно повидлив од црвениот. 135 степени вертикална ласерска линија 360 степени хоризонтална линија Ласерски висок Ласерските линии се вклучуваат и исклучуваат одделно или заедно Самохоризонтирачка функција Аларм (аудио и визуелен) кога е надвор од хоризонтала Мултифункционален монтирачки дел
                                                                               19.765 ден.Цена
                                                                               Високопрофесионален крст ласер Geo1-X360 GREEN geo-FENNELВисокопрофесионален крст ласер Geo1-X360 GREEN geo-FENNEL
                                                                                 Зелен ласерски зрак, двојно повидлив од црвениот. 135 степени вертикална ласерска линија 360 степени хоризонтална линија Ласерски висок Ласерските линии се вклучуваат и исклучуваат одделно или заедно Самохоризонтирачка функција Аларм (аудио и визуелен) кога е надвор од хоризонтала Мултифункционален монтирачки дел
                                                                                 19.765 ден.Цена
                                                                                   3.599 ден.
                                                                                   Статив за ласери FS 14
                                                                                     3.599 ден.Цена
                                                                                     Статив за ласери FS 14
                                                                                       Ласерска и мерна опрема
                                                                                       3.599 ден.Цена
                                                                                       Статив за ласери FS 14
                                                                                         Ласерска и мерна опрема
                                                                                         3.599 ден.Цена
                                                                                           3.422 ден.
                                                                                           Лента за мерење Fast Speed Tape 50м
                                                                                             3.422 ден.Цена
                                                                                             Лента за мерење Fast Speed Tape 50м
                                                                                               Ласерска и мерна опрема
                                                                                               3 x брзини на намотување, обложена челична лента. Отпорна на абење и практично неуништива. Ергономски дизајнирана за лесна и удобна употреба. Должина 50м
                                                                                               3.422 ден.Цена
                                                                                               Лента за мерење Fast Speed Tape 50м
                                                                                                 Ласерска и мерна опрема
                                                                                                 3 x брзини на намотување, обложена челична лента. Отпорна на абење и практично неуништива. Ергономски дизајнирана за лесна и удобна употреба. Должина 50м
                                                                                                 3.422 ден.Цена
                                                                                                   2.714 ден.
                                                                                                   Лента за мерење Fast Speed Tape 30м
                                                                                                     2.714 ден.Цена
                                                                                                     Лента за мерење Fast Speed Tape 30м
                                                                                                       Ласерска и мерна опрема
                                                                                                       3 x брзини на намотување, обложена челична лента. Отпорна на абење и практично неуништива. Ергономски дизајнирана за лесна и удобна употреба. Должина 30м
                                                                                                       2.714 ден.Цена
                                                                                                       Лента за мерење Fast Speed Tape 30м
                                                                                                         Ласерска и мерна опрема
                                                                                                         3 x брзини на намотување, обложена челична лента. Отпорна на абење и практично неуништива. Ергономски дизајнирана за лесна и удобна употреба. Должина 30м
                                                                                                         2.714 ден.Цена
                                                                                                           3.009 ден.
                                                                                                           Disto и метро Geo tape 2 in 1 geo-FENNELDisto и метро Geo tape 2 in 1 geo-FENNEL
                                                                                                             3.009 ден.Цена
                                                                                                             Disto и метро Geo tape 2 in 1 geo-FENNELDisto и метро Geo tape 2 in 1 geo-FENNEL
                                                                                                               Ласерска и мерна опрема
                                                                                                               НОВО 2 во 1, обично и ласерско метро соединети во едно, Брзо, точно и економично решение во градежништвото. За мерење на должина и површина.
                                                                                                               3.009 ден.Цена
                                                                                                               Disto и метро Geo tape 2 in 1 geo-FENNELDisto и метро Geo tape 2 in 1 geo-FENNEL
                                                                                                                 Ласерска и мерна опрема
                                                                                                                 НОВО 2 во 1, обично и ласерско метро соединети во едно, Брзо, точно и економично решение во градежништвото. За мерење на должина и површина.
                                                                                                                 3.009 ден.Цена
                                                                                                                   3.717 ден.
                                                                                                                   Лента за мерење BMI Capsel RadiusЛента за мерење BMI Capsel Radius
                                                                                                                     3.717 ден.Цена
                                                                                                                     Лента за мерење BMI Capsel RadiusЛента за мерење BMI Capsel Radius
                                                                                                                       Ласерска и мерна опрема
                                                                                                                       Мерните ленти на BMI Capsel Radius 20 m преставуваат високо професионален мерен алат, произведен од светски познатиот производител на мерна опрема BMI (Bayerische Maß-Industrie) чија 60 годишна традиција гарантира висок квалитет, точност и екстремна издржливост и во најтешки услови за работа.
                                                                                                                       3.717 ден.Цена
                                                                                                                       Лента за мерење BMI Capsel RadiusЛента за мерење BMI Capsel Radius
                                                                                                                         Ласерска и мерна опрема
                                                                                                                         Мерните ленти на BMI Capsel Radius 20 m преставуваат високо професионален мерен алат, произведен од светски познатиот производител на мерна опрема BMI (Bayerische Maß-Industrie) чија 60 годишна традиција гарантира висок квалитет, точност и екстремна издржливост и во најтешки услови за работа.
                                                                                                                         3.717 ден.Цена
                                                                                                                           Ласерски далечиномер GeoDist 50 geo-FennelЛасерски далечиномер GeoDist 50 geo-Fennel
                                                                                                                             5.950 ден.Цена
                                                                                                                             Ласерски далечиномер GeoDist 50 geo-FennelЛасерски далечиномер GeoDist 50 geo-Fennel
                                                                                                                               Ласерска и мерна опрема
                                                                                                                               GeoDist® 50 е лесен за употреба, брз и прецизен ласерски далечиномер.  Мери растојанија до 50 метри со еден допир на копче.
                                                                                                                               5.950 ден.Цена
                                                                                                                               Ласерски далечиномер GeoDist 50 geo-FennelЛасерски далечиномер GeoDist 50 geo-Fennel
                                                                                                                                 Ласерска и мерна опрема
                                                                                                                                 GeoDist® 50 е лесен за употреба, брз и прецизен ласерски далечиномер.  Мери растојанија до 50 метри со еден допир на копче.
                                                                                                                                 5.950 ден.Цена
                                                                                                                                   299 ден.499 ден.
                                                                                                                                   Метро 5m 25 mm Tylon Hi-VisМетро 5m 25 mm Tylon Hi-Vis
                                                                                                                                     299 ден.499 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     Метро 5m 25 mm Tylon Hi-VisМетро 5m 25 mm Tylon Hi-Vis
                                                                                                                                       Ласерска и мерна опрема
                                                                                                                                       299 ден.499 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       Метро 5m 25 mm Tylon Hi-VisМетро 5m 25 mm Tylon Hi-Vis
                                                                                                                                         Ласерска и мерна опрема
                                                                                                                                         299 ден.499 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           2.199 ден.2.999 ден.
                                                                                                                                           Ласерско метро 9m TLM30Ласерско метро 9m TLM30
                                                                                                                                             2.199 ден.2.999 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             Ласерско метро 9m TLM30Ласерско метро 9m TLM30
                                                                                                                                               Ласерска и мерна опрема
                                                                                                                                               2.199 ден.2.999 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               Ласерско метро 9m TLM30Ласерско метро 9m TLM30
                                                                                                                                                 Ласерска и мерна опрема
                                                                                                                                                 2.199 ден.2.999 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Ласер со вкрстени линии 12m IP50 CubixЛасер со вкрстени линии 12m IP50 Cubix
                                                                                                                                                     5.399 ден.Цена
                                                                                                                                                     Ласер со вкрстени линии 12m IP50 CubixЛасер со вкрстени линии 12m IP50 Cubix
                                                                                                                                                       Ласерска и мерна опрема
                                                                                                                                                       5.399 ден.Цена
                                                                                                                                                       Ласер со вкрстени линии 12m IP50 CubixЛасер со вкрстени линии 12m IP50 Cubix
                                                                                                                                                         Ласерска и мерна опрема
                                                                                                                                                         5.399 ден.Цена