Во понудата на роботски правосмукалки, ја додаваме и новата верзија на робот правосмукалка - 360 Vacuum Cleaner S9.

Роботот е опремен со дури 25 сензори, алгоритми LDS Lidar + SLAM, технологија 360 Autopilot, HD креирање мапа. Што се однесува до моќноста на роботот, истата изнесува 2200 Pa: совршена за потешки дамки на подот. Се карактеризира со 4 начини на вшмукување: 600Pa (Тивок), 1000Pa (Автоматски), 1500 Pa (Моќен), 2200Pa (Max).

Слободно кажете им збогум на трошките, влакната, остатоците од храна, прашината, влакната од домашното милениче и слично. Батеријата на роботот има капацитет од 5200 mAh и може да исчисти до 300 метри квадратни во рок од 3 часа!

Високата моќност не значи и гласност на роботот - благодарение на системот за намалување на звукот Dual Noise Reduction, звукот изнесува нешто помалку од 55 dB, така што при работа, роботот нема да пречи апсолутно никому.

Резервоарот за вода овозможува три различни начини на миење, со времетраење од 100 минути.

Модерниот систем на чистење ја дели работата на роботот во 5 фази и тоа: мети, ротира, вшмукува, филтрира и на крај го мие подот. Интелигентното мапирање може да креира и да зачува различни рапореди за секоја соба одделно или за цел кат.

Роботот е опремен и со далечински управувач.

370915
9 производи

Технички податоци

Боја
Бела
Модел
360 Robot Vacuum Cleaner S9
Напредни функции
25 сензори, 4 начини на моќност, батерија од 5200 mAh, систем за намалување на јачината на звукот, смарт резервоар
Гаранција
2 години

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.