Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог

2 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог
360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
   360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
     Елегантен дизајн, со софистицирана 3D технологија, тивка со висока вшмукувачка моќ од 3300pa | Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција
     33.990 ден.Цена
     360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
       Елегантен дизајн, со софистицирана 3D технологија, тивка со висока вшмукувачка моќ од 3300pa | Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција
       33.990 ден.Цена
         360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела
           23.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
           360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела
             5200mAh батерија, моќ на вшмукување 2200Pa, сензор LDS Lidar, сензор против удар, управување со мапа, до 3 часа автономија, функција на мокро и суво чистење | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | ЕУ верзија | 1 година гаранција
             23.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
             360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела
               5200mAh батерија, моќ на вшмукување 2200Pa, сензор LDS Lidar, сензор против удар, управување со мапа, до 3 часа автономија, функција на мокро и суво чистење | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | ЕУ верзија | 1 година гаранција
               23.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена