Xiaomi Roborock S6 Pure Роботска правосмукалка - Бела

Елиминирај ја нечистотијата со Roborock S6 Pure еден од најновите модели на Xiaomi.

Прецизно ласерско мапирање: S6 Pure може да исчисти една соба, повеќе соби или целиот дом со само еден клик од вашиот смартфон. Уредот располага со зголемен резервоар за вода, со извонредни димензии и идеален е за домови со поголема површина за чистење.

Благодарение на неговата висока вшмукувачка моќ, роботот ја вшмукува секоја една ситница и од најдебелите теписи. Користејќи ја функцијата за селективно чистење, може да исчисти само една соба, повеќе соби или пак целата куќа. Роботот содржи ласер телеметар со висока прецизност и врти со 300rpm, а исто може да креира мапа со прецизност до 98% и да ја разликува твојата кујна од дневната просторија. Чистењето може да се програмира по желба на една или повеќе соби.

Чистењето и миењето никогаш не биле поедноставни! Користејќи моќни quad-core процесори од 32 бита, исти како кај смартфоните, роботот знае секогаш точно во која насока се движи и го избира најефикасниот пат за да ја исчисти секоја соба без притоа да му побегне нешто. Сензорите прават обиколка од 360°, можат да ги избегнуваат скалите, да го најдат патот за да излезат од затворени места и да ги чуваат на сигурно твоите вредни предмети. Со тоа што ќе креира невидливи вирутелни ѕидови и зони, твоите предмети ќе останат заштитени. Сето ова преку апликација.

Xiaomi Roborock S6 Pure се карактеризира со висока моќ на вшмукување, ја елиминира нечистотијата и влакната од домашните миленичиња од дрвените подови со истата леснотија со која ги елиминира и од теписите.

Друга карактеристика е и перката која работи со 15000 вртежи / минута. Вшмукувањето на роботот е силно и константно (дури и кога кантата за отпадоци е полна). Напредниот дизајн за намалување на јачината на звукот го прави посебен овој робот бидејќи не само што е дури за 50% потивок од неговите претходници туку може бучавата да ја претвори во пријатен ненаметлив звук, одличен за ноќно чистење. За подлабинско чистење Roborock ја зголеми мекоста и густината на четката за 250%. 

Ќе имате брилијантен под благодарение на зголемениот волумен на резервоарот за вода од 180 мл! Роботот содржи литиумска јонска батерија која успева да работи дури до 3 часа без никаков проблем.

Освен тоа роботот автоматски ќе се наполни и ќе го продолжи неговото чистење. Благодарение на лесното одржување и замена на додатоците, чистењето ќе биде 100% ефикасно.

000200

Технички податоци

Боја
Бела
Модел
Roborock S6 Pure
Напредни функции
зголемен резервоар, ласер телеметар, quad – core процесори од 32 бита, 3 часа автономност на батерија
Димензии
35.0 x 35.0 x 9.65 цм
Тежина
3,2 кг
Гаранција
2 години

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.