Сеф со дигитална комбинација за отклучување и отворање.

2 завртки за заклучување.

Итна механичка брава со 2 клуча.

Дебелина на вратата - 3 mm.

Дебелина на ѕидот - 1 мм.

Bоја светло сива RAL 7035.

Mожност за монтирање на ѕид.

Nадворешна големина ширина / длабочина / висина, mm - 350/250/250 mm.

Tежина 6 кг.

sefea25

Нема рецензии во овој момент.

други производи

4 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.