• Ново

Дигитална комбинација за отклучување

Две завртки за заклучување

Дебелина на ѕидовите 2мм и дебелина на врата 5мм 

Итни брави со два клуча

Можност за прикачување до ѕидот

Димензии 310/200/200

Тежина 5 кг.

sefea20
15 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

3 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.