• -1 009 ден

Вградна плоча : MAX

Приклучна моќ: 2.900 W

Контрола на допир (TouchControl)

Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување

Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење

Одржување на топлина

1 HiLight грејна зона

1 HiLight дупла грејна зона

напред: Круг 14 cm, 1,2 kW,

назад: Круг 12/18 (1,7/0,7 Kw), kW

Сигнализација на преостаната топлина

Заштита од деца

Ширина : 30 cm

800447

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.