Сетот содржи садови со капак

Мал облик, лесен за складирање

Може да се складира во фрижидер или во ладилник

Идеален за на пикник или за во градина

0% BPA

• Димензии: 5.5x10.5cm

4437063
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

7 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.