Широки рабови за олеснителен зафат на чинијата.

Доволно волумен за почетоците на хранење (190г).

Произведена од цврста пластика која може да се користи во микробранова и во машина за перење на садови.

Дизајн со жирафа за хранењето да биде уште по забавно.

Не лизгава подлога на чинијата.

За бебиња од 6 месеци.

0% BPA

4437064
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

7 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.