• Распродажба!
  • -391 ден

Димензија: 104x137х48cm

Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили, бојадисани со електростатска прашкаста боја отпорна на гребење.

ЕСТЕЛ - MK21-01-06
8 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.